Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Apropo, sta cineva in zona Lacul Tei? Eu stau pe acolo. La odiseea celalta am gasit 2 mamici care stau la azvarlitura de bat de mine si inca ne plimbam picii impreuna si ne jucam impreuna. E f frumos!

Ma inscriu si eu cu "Doamna Ghica", vis-a-vis de Plumbuita. Bebele asta o sa-l plimbam in Plumbuita cred, cand era Adela bebe o plimbam in Parcul Lacul Tei (stateam in Nada Florilor, intre timp ne-am up-gradat )

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 12+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Anca, e nasol cu infectie urinara. Am avut si eu, dar nu in sarcina. Bea multe lichide!

Mai trimiteti la noi caldura, azi am avut vreo 20 de grade. Cica suntem in concediu, nu am facut nimica! Nici macar cu juniorul la un lac in apropiere nu am mers din cauza vremii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Dankutza si Denisamada de abia astept sa ne plimbam bebelusii in plumbuita . Poate cand se duc caldurile astea facem si o intalnire intre viitoarele mamici care stau aproape de parc mai barfim si noi ca fetele

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

fetelor voua va dat vitamine ginecologul?eu nu iau decat fier nu ar trebui sa mai iau si altceva?

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU

Mergi la inceput

Lidia fix acum 3 min discutam cu sotul meu ca dr nu mi-a dat niciun fel d vitamine.Nici macar fier.Sunt racita moarta acum si iau de la sine putere vit c, altfel iau doar acid folic

Mergi la inceput

Lidia acum am vazut..ai gemeni? norocoaso..sa dea D-zeu sa ai o sarcina usoara si o nastere asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Lidia eu iau Femibion. Si da, medicul mi-a recomandat.

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

hello fetele sunt super happy; am fost la micomi ca sa repet colposcopia si m-am linistit, sunt ok, mici modificari dar nimic serios; iar cine mi-a facut PAP si mi-a scris rezultat HSIL a gresit, as avea LSIL, trebuie sa repet la 3 luni PAP si poate testare pentru HPV.

Am donat si sange pt TT si astept rezultatul in 10 zile dar nu ma impacientez pt ca e doar o statistica.
Eu am cautat sa fac eco. importante la medici f buni, desi nu e intotdeauna cea mai buna alegere, insa m-am ars o data si acum vreau sa stau linistita ca am facut tot ce e mai bun asa ca morfofetala de T2 o fac la dr Marin Romeo si cea de T3 la dr. Pop Mircea Adrian la CMU (le-as fi vrut pe ambele la Pop dar nu am gasit loc )
Succes fetelor care se pregatesc de analize, eco.

Pupici

Mami lui Matei si burtica 15+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Lidia, pina la 3 luni se ia acid folic, apoi de ce ai nevoie. Tu avind gemeni poti sa iti intrebi doctorul de vitamine. Eu am retineri sa le iau de la mine putere, pina la urma vitaminele nu se iau ca bomboanele, prea mult poate face si rau. Pe vremuri mi-a fost rau de exemplu la vitaminele Pluss (erau atunci la moda), dar am o banuiala ca am reactionat la indulcitorul artificial...

Mie nu mi-a priit nici Fierul (am facut imediat alergie), daca va trebui sa iau, voi lua sub forma de sirop.

In rest eu iau acuma numai Mg. Ma astept sa iau mai tirziu din nou pt tiroida, valorile recoamndate in sarcina sunt mai mici decit cele obisnuite si a trebuit sa iau si in prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

amnio nu facem pana nu mai trece infectia a spus doctorita ca nu ne riscam deloc! mai bine mai asteptam un pic decat sa riscam
jumatatea mea azi a fost in modul hiper protector dupa ce m-a vazut de dimineata super stresata si emotionata si sensibila, si cand a vazut cat de amarata eram dupa ce am fost la doctorita, a pus piciorul in prag si si-a scos fetele la film si la restaurant libanez iar maine a facut program de mers la gradina botanica program destresant pentru amandoi pana facem amnio mai ales ca acum suntem amandoi in concediu

18+ cu

Mergi la inceput