Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

eu sunt la dr Anca Florin Alexandru. A auzit careva de el?

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Dankuta daca vrei la privat ti-l recomand pe cRingu Ionescu sau pe Andrei Cristian. Eu lucrez la Medicover si sunt cei mai buni de la noi pe partea de eco.

Ardna cum ziceam lucrez la Medicover si sunt monitorizata de colega mea, dr. Ana Maria Chiscop. Sunt foarte multumita de ea. Nu este genul care sa stea mult la ecografii dar datorita ei am reusit sa raman gravida asa ca am mare incredere in ea. Este o profesionista.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

Ella eu sper in trimestrul 2 sa scap de analize.Sper sa mai fie cateva ecografii si gata ca m-au intsepat de m-au rupt in tr1.ai mai facut ceva intre sapt 14 si 18 tu? eu mai am sa repet toxoplasma si chlamydia si sa aflu rezultatele la mutatiile pt trombofeblita

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Nu am facut nicio analiza noua, doar cele de trombofilie la Fundeni pentru ca am o artera uterina crescuta. O sa mai intreb daca imi mai dau ceva, deocamdata e liniste :-)

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Ella, ce inseamna ca ai o artera uterina crescuta?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Arterele uterine se masoara la eco. Prima data mi le-a masurat la eco de 12s , la DT. Eram ambele crescute. Oricum luam Aspenter profilactic. Am mers la Fundeni si analizele de coagulare a sangelui au fost ok, nu am trecut pe Clexane.
La a doua eco importanta la 17s, a ramas doar una marita, cea stanga. Analizele au iesit ok la Fundeni dar mi-au recomandat sa adaug Magne B6 si Nospa.

Stiu ca urmarirea arterelor uterine este relevanta de la 20s. Sunt 2 artere care "iriga" placenta. Un indice crescut denota o rezistenta a lor, o circulatie mai greoaie a sangelui. Poate genera retard de crestere, preeclamsie. Daca nu ti le-a masurat deocamdata , probabil ca le va masura dupa 20s.

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, dati-mie si mie un sfat unde sa fac eco in septembrie?
Adela Dinu si Iosup sunt in concediu. Unde sa ma duc? Voi la cine va duceti? Of! Ce ma enerveaza concediile astea. Ma asteptam sa nu gasesc dr in august si nu in septembrie...
Vreau sa ma duc la cineva bun la eco, care stie ce face si bibileste bine pe bebe.
Multumesc de raspunsuri

13 saptamani

Mie mi-a zis doc sa fac in spital la ei. Pt asta de 12 sapt nu am mai prins liber , da pt 22s ma programez de acum......am fost acolo si au super-aparatura.

felicitari pt DT

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Eu sunt la dr. Albu Ruxandra . Este tanara , dr. asistent universitar . Prima data am fost la ea la Anima . Desi se pare ca au aparut probleme in sarcina mea am incredere in ea . La prima sarcina am fost monitorizata de prof. dr. Crisan - directorul maternitatii Bucur - mare somitate ! Din cauza nepasarii lui copilul meu a fost operat la coloana la nici 2 luni , din cauza lui a suferit ani ... Nici nu mai vreau sa aud de " somitatile " din domeniu . Mi-e greata cand aud de ei . Nu au timp de tine , te reped , te trateaza cu indiferenta .... Eu am vazut ca cei mari isi trimit pacientele tot la dr. mea sa le vada la eco in spital .

www.gradinacris.blogspot.com
18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Crismac, nu pot decat sa-ti tin pumnii si sa te rog sa fii optimista, pe cat poti.
Legat de somitati, sunt total de acord cu tine. Mai ales dupa ce ti s-a intamplat, n-as mai avea niciodata incredere in anumiti 'profesori'.
Deci suntem trei mamici cu RH- pana acum, nu? Eu nu mi-am facut titrul pana acum, cred ca nici nu voi avea probleme. Voi merge cand ma trimite doctorita (acum am 11 sapt)..
In ce priveste sportul, ai incercat la prima sarcina gimnastica in bazin? Oricum la voi in Bucuresti aveti muulte optiuni...

Katy82 si tie iti doresc sarcina usoara si nastere naturala!

Despre jumatatoi, cred ca nu realizeaza ca noi suntem alea instabile emotional momentan si ei ar trebui sa fie tari. Oricum, cred ca toata chestia cu adaptarea la ideea ca vor fi tatici (sau taticix2) ii ameteste total

In alta ordine de idei, ATI PUTEA SA-MI SPUNETI CE BCF AU AVUT BEBEII VOSTRI LA ULTIMA ECOGRAFIE? Vreau sa vad daca intr-adevar fetitele au BCF mai rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut fetele!

ufff...nu mai pot cu caldura asta...si maine ne-au transmis sa nu iesim din birou decat in caz de extrema urgenta, pt ca va fi si mai cald...

ce mult ati scris...am citit tot, insa nu reusesc sa va raspund individual in timp util, asa ca ma bucur sa aud ca cele mai multe suneti bine si aveti bbi miscaciosi.

eu m-am pricopsit cu o infectie urinara, asimptomatica...am depistat-o la urocultura de rutina...m-am panicat rau de tot...e prima infectie urinara din viata mea si trebuia sa se intimple fix acum . in fine, sunt cu antibiotic de 4 zile, mai am 3 dupa care trebuie repetata analiza.

Anca si Stefan (13.01.2008) si 18+ cu
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Azi a fost prima zi de la ultimul control cind am iesit afara din casa. Am mers la un restaurant chinezesc .

Miine am eco si tare mi-e teama .

Mergi la inceput