Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Dankutza stai ca am incurcat borcanele. pe a mea o ceama Adela Serban , e la Anima Victoriei e f buna in meserie.pai si de mine tot teiul doamnei e aproape sau dna ghica. Inca nu m-am gandit unde o sa-mi plimb bebele, sa trec cu bine si de trimestrul 2 :)))

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am uitat sa spun ca am mai dat jos 1/2kg AM un total de 3 kg piedute de cand am inceput sarcina. Ce bine ar fi sa nu iau nimic toata sarcina ca bebe are de unde "mananca".

13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dancutza, eu ti-o recomand pe dr mea, daca e vorba doar de echo de rutina. E la regina maria si au ecograf f bun in clinica din sun plaza. Nu stiu cat costa o echo la ea.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Dankuta, felicitari pentru rezultate si pentru bebe somnoros si rusinos. Cum se face ca slabesti in sarcina?? E normal??

16+

Mergi la inceput

Dankutza dar triplu test nu mai faci? ala stiu ca se face pana-n 18 saptamani...intre 15-18 ceva de genul asta.Eu am facut dublu test acum vreo 10 zile , mai fac o ecografie peste 2 sapt . in 10 zile ma duc la dr sa vad daca e necesar triplu trest in conditiile in care dd a iesit ok

Mergi la inceput

la ce doctor sunteti fetelor? cine va monitorizeaza sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Eu sunt la dr.Botezatu Bogdan, ma monitorizeaza la clinica Medas Unirii, dar o sa nasc la Giulesti. Sper sa aflu cate ceva despre conditiile de acolo,oricum o sa ma duc pana acolo mai in toamna

Carmen 15+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu la dr. Cristina Vladu, la Regina Maria. O bomboana! Tot cu ea o sa nasc.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Adrna si eu ma mai duc la Anima Victoriei. Pentru "second opinion" si pentru analizele gratuite, recunosc ca am abonament la ei. La Anima merg la dr Sai Claudia si la eco ea m-a trimis , si ma duc joi prima oara la el , la dr Nicolae. Stiam de Adela Serban de la o colega ca e f ok, eu nu am fost niciodata la ea.
Imi urmareste sarcina si voi si naste cu dr Chadi Muheidli. E la Giulesti dar eu vreau sa nasc cu el la Sanador. E super ok

Dankutza ma bucur ca bebe e ok, Adela Dinu are mana buna. Ieri stii ce faceam? Comparam eco facuta de ea la 17s cu pozele de pe net cu Spida bifida, lemon sign, coloana etc, si am citit de 1000 de ok pasajele cu concluziile ei. Adica bebe ok. Ca sa vezi ca face bine la nervi sa ai incredere in ecografist. Eu la morfofetala ma duc la Pop la Regina Maria, sa suni de acum daca vrei, am inteles ca e cel mai bun, nu neaparat cel mai comunicativ. E cam scump ...6 mil...

va

+18s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ella eu sper in trimestrul 2 sa scap de analize.Sper sa mai fie cateva ecografii si gata ca m-au intsepat de m-au rupt in tr1.ai mai facut ceva intre sapt 14 si 18 tu? eu mai am sa repet toxoplasma si chlamydia si sa aflu rezultatele la mutatiile pt trombofeblita

Mergi la inceput