Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)
Raspunsuri - Pagina 11
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys hello fetele sunt super happy; am fost la micomi ca sa repet colposcopia si m-am linistit, sunt ok, mici modificari dar nu nimic serios; iar cine mi-a facut PAP si mi-a scris rezultat HSIL a gresit, as avea LSIL, trebuie sa repet la 3 luni PAP si poate testare pentru HPV. Pupici Mami lui Matei si burtica 15+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Hei, asta da veste buna!!!
xtraordinary spune:
Anca iti doresc sa te faci bine repede. Sper sa nu mai ai probleme din cauza asta.
aschiutza iti tin pumnii, o sa vezi ca nu ai avut motive de ingrijorare.
iti trimitem putina caldura, ne poti trimite racoare?
aschiutza spune:
Viki, nu am fost atenta, ce infectie ai?
Mmmmm, program de rasfat! Super!
Stii ce mi-a lipsit mie cind l-am avut pe junior? Mersul la cinema - pt mine nu e acelasi lucru sa vad la TV si fara sot iarasi nu imi face prea multa placere... Exista in Germania anumite cinematografuri care au filme speciale pt mame si copii: sonorul e dat mai incet si e facut intuneric, sa doarma bebeii linistiti. Din pacate la mine in zona nu-i , de doi ani nu am mai fost la un film...
vikisor spune:
mys, felicitari!
ardna, fac amnio pentru ca mi-a iesit prost triplutestul
aschiutza, am infectie cu mycoplasma eu nu am facut analizele de secretie la inceputul sarcinii si abia cum am aflat ca am e super aiurea
18+ cu
Bubblegum spune:
Viki relaxant program, bravo!!Si bafta sa treaca infectia cat mai repede, sa faci amnio sa iasa bine sa scapati de stress si sa va concentrati pe lucruri placute!
Mys, bravo pentru rezultat!Si tin pumnii pentru rezultatul de la TT!
Eu iau un complex de vitamine care contine inclusiv acid folic desi cand l-am intreabt pe doctor ce sa iau si cum sa iau mi-a raspuns ca sa fiu atenta sa am o alimentatie echilibrata ca in rest 'chestia cu vitaminele e pur comert'. Am ramas putin masca dar iau in continuare vitamine nu vad ce poate strica....
Fetelor ce va invidiez cu ecografiile asa dese cred ca dau o fuga in romania ca innebunesc pana pe 3 septembrie abia astept confirmarea ca e fetita.
A am pus pariu cu barbate-miu;) Daca ramane fetita imi ia un covor imens de care vreau eu de mult pentru tot livingul (deh femeie nebuna..) daca va castiga el si fetita mea se transforma in baietel atunci el are liber 1 luna (adica 4 saptamani dar nu consecutive ) de la schimbat pampersi:))
Aschiuta cum nu ai mai fost de 2 ani la film? De ce?
16+ cu little bubble
aschiutza spune:
Bubblegum, nu am cui lasa juniorul ca sa mergem la cinema. Plus ca la mine in oras e program numai de dupaamiaza-seara. Si uite asa, nu am mai ajuns! Socrii mei se intereseaza f putin de Florian, e deja al treilea nepot in familie si in timp ce pe primele doua fetite le iau in fiecare saptamina la ei, pe Florian l-au luat in doi ani de zile din proprie initiiativa si cind nu a fost urgenta doar de 3 ori! In schimb imi reproseaza de fiecare data ca l-am dat asa de mic la cresa, nu au inteles nici pina acum ca in conditiile actuale si la meseria mea nu imi gasesc un nou serviciu daca nu am asigurata asistenta copilului . Ei inca mai cred ca atunci cind ai nevoie, gata si gasesti cui sa lasi copilul in grija .
aschiutza spune:
Viki, cum de ti-a venit idea sa te testezi ca ai asa ceva? Sau face parte din analizele obisnuite?
Mie mi-a luat doctorul proba dar zau daca stiu ce bacterii si crocozauri testeaza dupa aceea ...
maggie_33 spune:
Felicitari Mys pentru rezultatele bune!
Mie mi-a recomandat dr. vitamine Elevit pe toata perioada sarcinii, plus acid folic separat, plus progesteron pe care inca-l mai iau...Am auzit mame care zic ca te ingrasi de la vitamine, dar prefer sa ma ingras decat sa imi pierd calciul din oase si dinti, sau sa ma anemiez foarte tare.
Magda 16+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant
Lidia_88 spune:
ardna, da am gemeni, o sarcina si nastere usoara sa ai si tu esti o scumpa
aschiutza si tu ai probleme cu tiroida faci tratament ceva?eu am hipotiroidia si fac tratamnet cu euthyrox 100.
bubblegum deobicei doctorii nu recomanda vitamine pt ca ingrasa foarte mult
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU