Interimat pana in 12 septembrie
Raspunsuri - Pagina 16
Lali spune:
Eu trebuie sa postez si ultimul raspuns al ministrului ca este halucinant:
Rep.: Romanii vor fi obligati sa ofere aceste informatii? Ce se va intampla daca nu vor fi acasa?
Ioan Rus, Ministrul Administratiei si Internelor: La nivelul comunitatilor rurale, de exemplu, intrebi vecinul: "ma, Popescu Vasile exista?". "Exista de-adevaratelea". Acolo, daca merg primarul si cativa locuitori de nadejde ai satului, rezolva asta in trei zile, in fiecare sat. La oras va fi mai complicat. O sa vedem. Am cerut tuturor primariilor, prefectilor, pana marti sa ne dea si sugestii si eventuale probleme care ei anticipeaza ca pot aparea, astfel incat sa le putem rezolva.
Sursa in postul lui lili_mar.
Ce te faci cu vecinii certati, necomunicativi, uraciosi, glumeti ?
Daca asta este metoda de a stabili cu precizie numarul cetatenilor cu drept de vot este incalificabil.
Lucialu, coracora, Ingrid_S sunt bune metodele acestea ?
Si spuneti-mi cum sa procedez: eu plec in concediu, sa ma bazez pe vecini sau sa-i adun si sa-i anunt ca ma si intorc ? Sunt convinsa ca putin ii intereseaza... Am o tanara vecina studenta la Cambridge, daca ma inteaba cineva ce sa zic de ea, ca nu apare decat o data pe an acasa ? O fi avand drept de vot sau nu ? Am o alta familie mixta romano-americana formata din 5 membri, pe care sa-i dau americani si pe care romani, ca habar nu am si sunt in vacanta in state pentru 2 luni (sigur, sigur platesc impozit aici, pentru ca aici lucreaza la firme romanesti)?
olympia spune:
Lali, relaxeaza-te, asta e o mascarada. Abia luni-marti, chipurile, vor face norme de aplicat pentru traznaia asta. Nu poti sterge pe cineva dintr-o baza de date numa ca nu e acasa sau ca nu stiu vecinii exact unde e sau pentru cat timp... E asa o abureala penibila cat sa mai incerce ceva negocieri cu pdl-ul.
Au incercat sa faga o figura cu diaspora si si-au dat seama ca nu tine. Au luat-o de la capat ca de ce le trebuie prag de 50+1... Se invart in cerc, sa tina lumea "calda" pentru eventuale miscari de strada si intre timp negociaza.
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia E asa o abureala penibila cat sa mai incerce ceva negocieri cu pdl-ul. Pene colorate... cate putin din toate! album gradina |
Eu de cand va spun ca este un meci pentru putere si ca fiecare isi arata forta.
USL-ul utilizeaza majoritatea parlamentra si electorala, Basescu utilizeaza oficialii de la Bruxelles.
Lupta asta pentru putere ne compromite si ne saraceste.
monicabo spune:
Si eu voi fi plecata in concediu 1 saptamana in august...
Ce-or sa faca, ma rad de pe fata pamantului? Acum sa stau acasa sa-i astept pe astia sa ma caute daca mai traiesc?
E aiurea, toate astea exista la evidenta populatiei, CNP-urile valide, oameni cu drept de vot, chestii care trebuie mereu actualizate.. caci intre 2 votari, mai moare cineva, mai face un om 18 ani si are drept de vot, deci tb adaugat...
NU stiu cum se procedeaza cu detinutii care nu au temporar drept de vot, in urma sentintei... unde se anunta acest lucru... nu cred ca tine tot de Ev. Pop...
Concret: Eu am un CNP valid, care e in scriptele Ev. Pop, traiesc (deocamdata), am drept de vot.... Daca cumva mor maine, nu se elibereaza certificatul de deces, care automat imi anuleaza cartea de identitate, deci si CNP-ul? Si atunci nu sunt automat stearsa de pe listele electorale??
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
portocalia spune:
citat din mesajul lui olympia Cred ca jocurile sunt deja facute. |
olympia, de ce zici asta? si care-i rezultatul? :)
dyannna spune:
Conform legii din Ro pot sa scoata de pe liste si implicit de la cvorum persoanele cu pasaport albastru( aprox 500 000), chiar daca legile respective incalca constitutia nimeni nu a sezizat curtea constitutionala si ,in consecinta, legile opereaza in Ro.Pe romanii din strainatate care au domiciliul in Ro, cei care au inca buletin expirat sau nu,nu au baza legale sa-i scoata de pe liste ...e doar o gogorita, acestia vor ramane pe liste.Va dau un exemplu, varul meu este plecat de 8 ani in Italia si vine maxim odata pe an in tara,chiar are in constructie o casa aici de care se ocupa parintii...el are domiciliul la parintii lui si s-a casatorit recent cu o marocanca careia i-a facut domiciliul la aceeasi adresa...chiar eu am fost cu el la primarie...cum il vor taia de pe liste as dori eu sa stiu,ii vor anula buletinul?...pe ce documente se vor baza, ca pe declaratiile vecinilor nu prea au cum ?
olympia spune:
Dyanna, nu-l vor taia pe el, ceilalti ce care zici vor fi taiati. Si vor mai fi si altii cat sa se apropie si mai mult de prag.
Portocalia, uitandu-ma la tv, ca n-am vreo alta sursa apropiata de vreun partid, butonez de cateva ori/zi posturile de stiri, am sesizat schimbari semnificative de ton si anumite nuantari, atat la ziaristii vechi cat si la cei din partide. Cred ca e foarte probabil sa urmeze demisia.
danielag spune:
citat din mesajul lui eumada Corect Deceneus. Incercam sa spun cu exemplele mele ca sa zicem pe 29 iulie,pe liste figurau mortii din luna iulie,...pe baza actelor de decs sau a altor documente urmand a fi actualizate bazele de date.El figura bine mersi pe lista dar au murit pe 11 iulie...normal ca a fost trecut ca"nu s-a prezentat',nu? Altceva...nu zic ca nu am ce,deocamdata. Madalina |
Acum 2 zile:
citat din mesajul lui eumada Mai oameni buni,astia nu au scos mortii din liste... S+au grabit si nu au cerut eliminarea decedatilor din listele permanente..si normal ca sunt cu vreo 2 milioane mai multi... Ei aici s+au grabit..aveau toate mijloacele ca sa curete listele elctorale...dar nu s-au gandit pur si simplu.Se putea face totul intr-o saptamana...chiar si in 3 zile,ca politia era la mana lor,evidenta populatiei la mana lor....sunt niste mecanisme care trebuie puse in aplicare pentr scoarterea decedatilor din liste...si alta ar fi fost treba.Asta vor face pana in 12 septembrie...vor curata listele de morti. Madalina |
Madalina, sa intelegem ca cei care au murit in cursul lunii iulie sunt 2 milioane?? Am ramas fara cuvinte.