Cand aflam invatatorii la pregatitoare??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Mai feteleor, azi am fost sa facem cererea de transfer...am fost mai intai la scoala la care ne mutam...cu cererea asta trebuie sa mergem la scoala de la care plecam sa-si dea acordul...acum e partea furmoasa... fiecare copil care pleaca din scoala pleaca cu TA_DAM mobilierul dupa el , am ramas blocati...cica trebuie sa luam masuta si dulapiorul de la scoala unde ne-am inscris initial si sa le ducem la scoala unde ne mutam...asa sunt normele! Scoala care ne accepta a zis ca trimit ei masina sa le ia...dar mi se pare atatd e aiurea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Inbox ... mie nu mi s-a plans domnu' Director de la scoala unde vrem sa mergem ca va trebui sa ma mut cu banca si dulapul de la scoala de unde vin...da' io stiu ce mi-o mai zice luni.
Vai... emotiile cresc... pai daca e asa le iau eu naibii si gata ca am ditamai "tractoru'" si e destul loc in portbagaj, nah.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Banuiesc ca lucrurile astea le rezolva scolile intre ele. Dar partea aiurea este ca mobilierul este facut si el cu diverse firme, nu seamana, sa o vad pe fi-me aintr-o banca altfel decat a colegilor e ciudat. Si eu m-am gandit s aplatesc mobilierul eventual sau sa-l comand la firma care l-a facut pe cel de la scoala unde mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Scoala la care te duci ti-a zis sa vii cu banca de la care pleci sau cei de la care pleci ti-au oferit mobilierul?
Mi se pare o aberatie... daca eu plec dintr-un loc si vine altul in locul meu ce se intampla? O sa ne plimbam cu totii cu bancile de la o scoala la alta, dintr-un oras in altul .

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Inbox , vreau sa stiu daca ai reusit. Cererea de transfer este un model tip sau pur si simplu o formulez eu.
Iti multumesc.
Super faza cu mobilierul...

Mergi la inceput

Cererea de transfer este un model tip contine si acceptul de la scoala de la care pleci pe acelasi formular. Adica pe acelasi forumar semneaza si scoala de la care pleci si cea la care te duci. Eu am inceput cu scoala la care ma duc ca sa fiu sigura ca ma primesc.

Mie de mobilier mi-au spus cei de la scoala la care ma duc. Au si ei un caz de copil care pleaca la alta scoala si trebuie sa trimita si mobilierul cu el.

Sa vedem luni ce zic cei de la scoala de unde plec, imi zicea cineva ca s-ar putea sa nu fie prea incantati ca le pleaca un copil. Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Inbox, de unde ai luat cererea de transfer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaionela

Inbox, de unde ai luat cererea de transfer.

De la scoala. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

In afara avizului epidemiologic pe care-l vom duce pe data de 10 sept. mai trebuie sa facem si alte analize? (exudat, copro etc.)

Mergi la inceput

A fost sotul la scoala de la care plecam sa ne semneze cererea. Nu a avut probleme, nuprea le-a convenit au inceput ca este facuta cam tarziu cererea de transfer, ca trebuia facuta pe timpul vacantei ( de parca acumar fi in timpul scolii)...le-am zis ca noi acum stiam ca se face ( dupa 1 septembrie). In fine, astept sotul sa-mi dea mai multe detalii. Despre mobilier mi-a spus ca nici nu s epune problema sa il plimbam de colo, colo ca sigur nu se va proceda asa...acuma sper sa aibe fi-mea banca atunci cand incepe scoala.

Mergi la inceput