Cand aflam invatatorii la pregatitoare??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Dupa ceva peripetii am reusit sa depun o cerere de transfer la o scoala din apropierea celei de care apartinem. E cu mari zbateri inscrierea asta la scoala ...pana in ultima clipa.Ori copilu'-i prea pretios e ma-sa prea c.i.u.f.u.t.a.
In fine... maine trebuie sa iau cererea aprobata si sa merg la scoala de unde plec. Sper sa nu se oftice prea tare. Scoala la care s-a nimerit sa avem sansa sa ne tranferam e o scoala la care tanjeam da' de care nu apartineam cu adresa... ma gandesc ca Doamne-Doamne vrea sa ma rasplateasca dupa cat m-am framantat si m-am zbatut cu alegerea scolii copilului.

Am intrebat de invatatoare si au zis ca au doar una (tinerica, dragutica....exact asa mi-au descris-o la secretariat) si ca pentru celelalte 2 clase... asteapta alte cadre

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Gata am fost si noi la scoala de unde vrem sa ne transferam. Dupa ce am avut o discutie cu ele ca nu vroiau sa-mi accepte cererea pentru ca trebuia sa merg la ISMB, intr-un final pe langa notificare, adresa de la noua scoala ca mi le accepta m-au pus sa completze o cerere de transfer si sa ma duc pe 10 ca atunci se tine sedinata de consiliu. In fine...
Asa am rezolvat noi... deci incepem scoala unde am vrut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata si eu..am luat cererea de transfer aprobata de noua scoala si am fost sa isi dea acordul si scoala de la care plec. Mi-au zis sa ma duc vineri ca se se mai intruneasca C.A... ca nu-i problema se aproba.

Apoi m-am dus iarasi la scoala noua si le-am zis cat dureaza isprava cu stampila pe foaie.LE-am zis sa nu ma uite si sa ma prinda si pe mine in clase daca se formeaza intre timp.

Gata.. joi ma duc sa ii ia masura pt vesta lui N. dupa care ma mai duc o fuga pe la scoala cealalta poate si-au intrunit C.A-ul mai devreme.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Am fost azi la scoala si am terminat cu inscrierea, cu bancuta tot nu s-au lamurit, au zis ca discuta scolile intre ele.

ideea este ca am vazut clasa pentru grupa 0, este sala de clasa normala, in afara de bancutele alea care sunt noi...nimic deosebit, nimic prietenos si acre sa faca vreo trecere usoara copilului de la gradinita la scoala.

La voi cum este. Eu am ramas cam dezamagita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

AM fost si noi azi la scoala sa vedem daca s-au afisat listele cu clasele. Desigur, nu era nimic afisat. Scoala inca in lucru - e drept, refac tot prin scoala, au schimbat tot mobilierul - si pt clasele mari-, au zugravit, raschetat, paluxat, schimbat tot pe la bai, se pare ca vom avea cataloage electronice din acest an, lux, ce sa zic Din pacate, doamnele secretare n-au vrut cu niciun chip sa divulge in care dintre cele doua clase de pregatitoare vom fi. Ne-au spus doar ca vom vedea cand se vor afisa listele, adica....sambata viitoare :))) Amabilitatea e la ea acasa, ce sa zic.
Altfel, dupa ce ne-au laut masuri pt uniforma in iunie, acum cand am mers sa preluam uniforma, ni s-a spus ca de fapt pt pregatitoare nu trebuie uniforma. Ne-au dat avansul inapoi si, habar n-am, ce-or fi facut cu uniforma, care era gata, pregatita, am tinut-o si-n mana cateva secunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Apropo de uniforma, ni s-au luat si noua masuri, uniforma nu mi-a placut deloc ..pantalon cu dunga, camasa alba, vesta si sacou; cred ca e prea mult pt un copil de 6 ani sa vina zi de zi la pantaloni cu dunga plus ca se spunea ca la clasa pregatitoare nu e obligatorie uniforma, nu stiu de ce se procedeaza asa...eventual puteau sa faca o imbracaminte mai adecvata varstei lor, ceva mai comod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui martha78

Apropo de uniforma, ni s-au luat si noua masuri, uniforma nu mi-a placut deloc ..pantalon cu dunga, camasa alba, vesta si sacou; cred ca e prea mult pt un copil de 6 ani sa vina zi de zi la pantaloni cu dunga plus ca se spunea ca la clasa pregatitoare nu e obligatorie uniforma, nu stiu de ce se procedeaza asa...eventual puteau sa faca o imbracaminte mai adecvata varstei lor, ceva mai comod

Darius Teodor's page

Poate se razgandesc si la voi in al 13-lea ceas :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

S-au afisat si la noi clasele (dar nu si invatatorii): suntem "clasa pregatitoare B" - asa cum informeaza fiica-mea, foarte mandra, toate vanzatoarele din piata si vecinii intalniti in lift.

Mergi la inceput