La France (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Deci Marox...nu-ti mai bate capu ( asa mi-am facut si eu tot felul de probleme inainte )! Scrii procura in franceza si te duci la un notar ptr autentificare !Nici macar nu-l vezi pe notar,predai procura la secretariat ( iti face copie dupa act de identitate )si-ti spune cand sa vii dupa ea ! Si intrebi tot acolo unde se pun apostilele ! Apoi cand o iei de duci sii pui apostila ( da, e o stampila )tot asa, o predai si-ti zice cand sa vii dupa ea !!!!

Eu m-am americanizat fetelor de doua zile....regret enorm ca am parasit Monaco....dar sper sa fie bine si aici....va doresc toate cele bune :) !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Luxe, mai bine veneam la notarul tau din Monaco...aveam 2 avantaje: ieseam mai ieftin si vedeam si eu soarele! Felicitari pentru relocatie, sa fiti fericiti acolo unde mergeti si sa va acomodati cu usurinta!

Delphine, asa am facut, am contactat notarul local. Ma cunoaste, ca e consilier municipal, asa ca am putut sa-i explic si sa-i arat tot dosarul pt care-mi trebuie procura. Numai ca n-am cazut pe cel mai fericit caz - face ca n-am mai pus apostila de citiva ani, ca trebuie pusa la tribunalul de Grand Instance, ca nu intelege de ce-mi trebuie, ca mai simplu ar fi sa-mi autentific semnatura la primarie (aici sintem de acord, dar maica-mi i-au spus ca trebuie act notarial). Cind a fost sa ia datele, notarul voia neaparat sa puna data si locul nasterii maica-mii, sa fie dupa legea franceza, iar eu tineam musai sa fie trecut CNP-ul, pe care el il considera neimportant. Bref, ma costa 60 € procura si 35 € apostila si dureaza o saptamina pina le face.

Bun, in alta ordine de idei, poate intereseaza pe cineva, in special pe cei care-si serbeaza ziua de nastere pina in septembrie: la Disneyland e gratuit in ziua de nastere si in cele 7 zile urmatoare. Trebuie sa va inscrieti in prealabil pe site. Daca aveti prieteni care au pasaportul anual, ei pot sa invite 5 friends/pasaport/saptamina pina pe 15 sept, cu 20 €/prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
simina, sa intrebe la spital daca nu au wifi.Eu am naszcut aici in februarie si spitalul avea wifi gratuit!Am stat 7 zile, si am cerut in prima zi parola, si mi-au activat contul!Nu am platit nimic in plus si serviciul era ireprosabil!Sanatate maxima!


tuturor si o vacanta excelenta plina cu soare, care aici lipseste in totalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Bine v-am regasit! O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Oana, tu esti ?Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Oana
Luxe super Florida mie imi place mai mult decat sudul Frantei dar nu e la fel de safe ca Monaco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Oana, imi pare bine sa ai revenit !

Intrebare URGENTA :
Am un numar de mobil cu 07.... (10 cifre) - numar care functioneaza in Ro.
Cum sun din Franta.

Mersi, e URGENT tare !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pai, 00407...

Daca vrei sa suni de pe telefonul asta românesc in Fr faci 0033... si trebuie sa ai roaming.

Mergi la inceput