** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 6
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cristina, noi am mers noaptea la mare la noi, si Raul a dormit tot drumul, cu o pauza de 2 ore, in care a stat cuminte si s-a uitat la luminitele de la masini. Am venit ziua, si a stat cuminte si ziua, ca numaram masinile mari, dar e mult mai bine noaptea cand dorm, parerea mea. Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! Poze petrecere 2 ani |
Si noi tot noaptea am mers si a dormit pruncul pana in fata hotelului. Adevarul este ca i-am facut un fel de patut pe bancheta din spate cu lucrusoarele lui acolo, am stat langa el toata noaptea. Stiu ca e riscant fara scaun, dar zau ca mi-a fost mila de el, saracul, cand l-am vazut asa incovrigat in scaunul ala, si sa mai stea si vreo 8 ore in pozitia aia, cam nasol.
Cert este ca noi eram chiauni a 2a zi si el era fresh.Pe sot nu l-am putul lasa cu el ca a condus toata noaptea, si am ramas eu de sacrificiu. La intoarcere tot pe noapte am venit si povestea s-a repetat. No asta este,una peste alta a fost fain.
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc La MUlti anisori, Raisa! Sa cresti mare si sanatoasa! Sa fi fericita! Copilasii vostri cu GMP au avut bubite peste tot - multe si mici? In afara celor mari si scarboase... Da, Rebeca a fost diagnosticata cu GMP; banuiam inca de ieri dupa-amiaza, cand a disparut brusc febra si s-au inmultit bubitele. Imi e frica rau pentru Natalia, cica sunt sanse 99% sa faca si ea. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
AL meu copil a avut multe :((.eu i-am facut baie.zicea dr ca e bun aerius sa mai treaca mancarimea si eventual mixtura mentolata.iar pentru bubele din gat tantumverde,il mai linistea .ooof, pupam sa treaca repede, nici nu pot sa-si imaginez cegreu poate safie cu 2, mie mi-a fost greu cu unu :((.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu
Victo spune:
nici n=am plecat in concediu, nici nu=s obosita de la serviciu, dar ma gandesc la un wk aici
http://www.onelia.ro/index.php/impresii
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, unde ai facut prima data analizele? La iowemed? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
nu...la Regina Maria ...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
crispro spune:
Da, Rodi, mi-ar place de numa o vacanta in Spania! Dar m-am uitat un pic la preturile biletelor de avion si mi-a trecut pofta!
Victo, ce scump e Stefan, cum are el grija de Mihai!
Si vlad e cu multi ani traiasca, podul de piatra si in padurea cu alune-astea le cantam zilnic!!! Atata ii plac, ca la un moment dat nu mai stiu cum sa il fac sa ne schimbam activitatea.
Daca ajungem la mare (la sf lui august) va anunt! Ne gandim la varianta de drum pe la Pitesti, clar, ca e mai scurt. si cu cazare in Ramnicu Valcea. Sa vedem, ca noi suntem familia de nehotarati...
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
adriana, cum se aduna toate pe capul tau . un si pentru Rebe, scumpa de ea
cris, pai in august/inceputul lui sept biletele is mai scumpe daca nu le iei din timp (500-600 euro dus-intors ptr 2 adulti si un copil doar avionul; apoi cazarea si cheltuiala; si cumparaturile, ca Spania e in plin sezon de reduceri ). ptr ai mei am gasit in luna decembrie la mai putin de 300 euro dus-intors pentru amandoi, nu stiu cum sa fac sa-i conving de pe acum
sa va spun ce-am patit mai devreme in bucatarie . spalam vasele (de azi si de ieri ) in timp ce era ibricul pe foc sa fac cafea. la un moment dat asa fain mirosea a prajitura , cu geamul inchis! eu pe foc n-aveam nimic de prajit/copt, am verificat ochiurile de la aragaz, am verificat si cuptorul de langa mine... nimic! ma uit la Isa sa vad ce face: la masa, invartea cu 2 linguri de lemn niste pufuleti intr-un castron de plastic (nici pufuleti n-a vrut sa manance azi, doar fulgi de porumb cu lapte de dimineata si... cam atat!). si-mi atrage atentia un beculet rosu la alt cuptor electric, mai sus, langa masa. ioiiii, cine stie de cand mergea ala, mai avea 30 de minute si mergea la 250º pe 2 rezistente , tavile mele inauntru... si mie-mi mirosea a prajitura!
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
rodyka spune:
la multi ani fericiti si fara griji sa aveti, Andra, Clara si Andre
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ramonavlas spune:
Si noi vrem sa mai mergem o tura la mare. I-am promis Raisei ca daca e cuminte Riana, mergem.
Aici nu ca Raisa nu imi sta atat in masina, cred ca mergem din nou in Antalya, pe la inceputul lui septembrie, dupa botez.