** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 5
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Iuliana, tb sa te contrazic...din pacate, pe Raul l-au mancat rau bubitele, de fapt asta a fost cea mai mare pb la noi. De regula, bubitele nu deranjeaza, in schimb cele din gura ar fi tb sa-l doara, dar el a mancat fara pb. La fiecare copil se manifesta diferit... Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! Poze petrecere 2 ani |
Paula nu te contrazic. Pe Tudor nu l-au mancat si nu l-au deranjat cele de pe corp si nici nu au ramas semne...Cele din gura l-au deranjat dar pentru faptul ca el face urat de foame a mancat dupa o zi de nemancat...(sotul meu in schimb a fost mai sensibil si nu a mancat 4 zile )
Am primit acum pe mail atentionare de epidemie de boala mana picior gura
http://kidz.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Copil/11783/mana-picior-gura.html
PS: Sa vedeti ce am patit....Mi-am fcaut analizele de trim III si mi-a iesit o infectie urinara...Singurul antibiotic la antibiograma ce este permis in sarcina a fost gentamicina injectabila...si mi s-a recomandat de 2 ori pe zi timp e 7 zile....Sa innebunesc! Am refuzat si ieri mi-am facut analiza la Synevo si ghiciti ce.....?????Nu am nici o infectie.......deci as fi facut aiurea gentamicina injectabila Iar la ce am citit pe internet de ea...ca se da doar in cazuri extreme si grave si poate afecta auzul copilului ...cum naiba pot da doctorii atat de usor asemenea medicamente????? Pai eu toata sarcina nu am luat decat 2 paracetamol si ajung acum sa fac asemenea antibiotic puternic????? Sunt foarte revoltata si in acelasi timp sunt fericita ca mi-am ascultat instinctul si am refuzat tratamentul
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea
ochidut spune:
Adriana, imi pare rau ca e GMP pana la urma. Intr-adevar probabilitatea e foate mare, dar exista si sanse sa nu faca. Niste cunostinte cu care ne-am intalnit de curand ne povesteau de fetita lor de 3 ani care a avut GMP iar bebelul lor de numai 2 luni nu a luat, desi statusera numai impreuna...cu contact... si multe alte schimburi.. ca cea mica e o nazdravana. Oricum cica pediatrul le spusesa ca nu este nici o problema majora daca face si bebe, in afar de disconfort si de marea grija si oboseala a parintilor, caci trebuie sa ii supraveghezi si alini pe amandoi.
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Poate ca sugarii sunt mai rezistenti datorita imunitatii capatate prin alaptare.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Poate ca sugarii sunt mai rezistenti datorita imunitatii capatate prin alaptare. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Asa citisem si eu, daca retin bine. Adultii nu prea fac aceasta boala, decat daca e pe un fond imunitar scazut , iar bb alaptati au imunitatea de la mama.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
ramonavlas spune:
Buna seara!
Va multumesc din suflet pentru urari. Nu ma asteptam la atat de multe.
Va servesc la ceas de seara cu inghetata si biscuiti, meniul meu de 4 zile incoace! De baut, care ce doreste!
Raisa a fost azi la cresa, dupa o luna de vacanta. Nu a simtit pauza, a fost f bine, chiar daca 5 copilasi plangeau si nu vroiau sa intre in sala.
De dimineata am fost la plimbare in 3 (eu, Riana si bona), cand am venit acasa, bona s-a apucat de calcat si eu de facut una alta prin casa. La 16 a venit Raisa si la 16.30 au sosit parintii mei si fratele cu mandra lui. Am stat la povesti, pe terasa pana la 20. Intre timp a si plouat si imi aminteam ce calduri si dureri suportam acum 2 ani.
crispro spune:
Pe vlad l-au deranjat rau bubitele de la picioare, plangea, imi zicea ca il doare piciorul, nu putea dormi... ioi, ce greu a fost primele 2 nopti..
Ii cade si parul, e plin de par pe tricou, cand ii pun mana pe cap raman cu multe fire in mana.
Paula, asa ma tem de mers noaptea cu V pe drum, mai ales ca el e certat cu somnul. Are sotul un prieten cu un copil ce doarme bine, toata noaptea, si asa au mers si ei la mare, pe noapte. Doar ca le-a facut pustiul surpriza sa nu doarma deloc! Si nu avea stare. Asa ca s-au plimbat cu el prin parcari, pe jos, si au fost epuizati toti.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Iuliana, ai fost foarte inspirata ca ti-ai refacut analizele. Ma bucur ca nu ai nimic!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Chiar vroiam sa te intreb cum mergeti la mare? mergeti pe noapte? sau ziua cu o oprire? Noi vrem la sf lui august o sapt de vaacanta, nu stim daca in Ro la mare sau altundeva. |
altundeva! altundeva! din 20 august avem si noi vacanta , facem sute de planuri sa iasa macar unul
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
Victo spune:
cristina, noi nu plecam noaptea, caci lui Stefan i=ar fi f incomod sa doarma. are un scaun care nu se intinde asa comod, ca cele pt copii mai mici. no, asa e cd iei de pe internet, fara sa vezi produsul exact. din descriere mie mi-a rezultat ca se intinde, dar de unde.. in plus se recupereaza greu o noapte nedormita-caci eu nu pto dormi pe masina. in sot nu am incredere ca mi=a atipit o data o secunda la volan, de nu pricepeam de ce nu ia curba bine.
asa ca, cu tot ceea ce implica, plecam doar pe zi, pe mancate, baute :).si noi ne oprim cateva nopti, de regula pe la munte.
acum 2 ani am oprit undeva prin sibiu..dar apoi e destul de mult de mers, copiii se cam plictisesc. cd e doar unul e mai simplu, te mai pui in spate, te mai joci cu una alta. asa ei 2 sunt in spate si daca incep cu planseste sau stefan cu prostioare (una care ma dispera e desfacutul centurii la scaun)..e cam greu sa ii potolesc, ca nu ma asculta. deci trebuie sa oprim..sa mai bem un suc, sa mai stiu eu ce.
anul asta oprim la Moeciu :)
acum cu autostrada de la ploiesti..am inteles ca si la cea spre mare s/a mai facut ceva, sper sa ajungem destul de bine.
maine oricum merg in Polus, sa imi iau niste pantaloni scurti , tricouri si o sa ne uitam la domo/carrefour de dvduri. Mihai asa ma distreaza ca el nu sta mult..se uita..apoi gata, s eia pleaca.
asa frumos canta, stie vreo 4-5 cantecele, dar nu de la mine- podul de piatra, alunelu, ratustele, multi ani traiaca :) tare bine tine linie melodica.
in rest e la capitolul repeta tot ce aude la noi/Stefan.
"citeste" din carti..e o varsta frumoasa, bucurati-va de ei.
eu ma simt cumva vinovata ca parca am uitat cum era Stefan la varsta asta..desi stiu sigur ca si el era un bb dulce si cuminte.
dar sa va povestesc faza. eram pe scari cu ei, sotul inainte..duce ceva bagaje. M incepe sa se mataie ca nu vrea aia, nu vrea ailalta..ca vrea in brate..eu - aveam o pasa proasta si nu aveam chef sa il iau in brate (ca de multe ori ii zic ca numa tati il urca in brate - stam la et.3 ) si intelege..dar acum nici el nu voia (desi poate si stie sa urce singur), nici eu..si am urcat singura,el a ramas pe loc pe scari, nu voia sa urce.
de regula sotul coboara dupa el sa il ia. el se descaltase, a zis ca nu mai coboara..S..de colo, lasa/l acolo pe Mihai, ca nu mai avem nevoie de el..ma vede ca intru in casa..si zice..lasa, ca ma duc eu dupa el sa/l salvez :)..si s-a dus, l-a luat frumos, haide Mihai, da manuta, hai sa urcam..asa frumos au venit..nu=mi vrenea sa cred.
ii mai zic lui S sa mearga impreuna la baie si sa il ajute sa se spele pe manute, il spala, il sterge :0 asta mic e tot o fericire, asculta de S mai ceva decat de noi.
Alice_Elena spune:
Victo, pai poate asa se mai linisteste si stefan
Cris, cand vreti sa mergeti? Ca daca va duceti la noi poate ajung si eu in aceeasi perioada. Spui