** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Andra, Clara, Andre!

rodyka, ma ia cu fiori, o sa facem ocol la juma' de tara (Sibiu-Saturn-Barlad-GH).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

La multi ani Andra, Clara, Andre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

la multi ani fericiti si fara griji sa aveti, Andra, Clara si Andre

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

La multi ani si de lanoi!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neataaaaa

LA MULTI ANISORI FRUMOSI Andra Maria (Mycya), Clara Maria (miha13gina) si Andre (stefania)! Mari si frumosi sa fiti, sanatosi si impliniti!

Am elucidat problema: pe burtica are bubite mici de la viroza (ca la noi s-au suprapus), in rest e plina de bube urate dar care nu par sa o deranjeze foarte tare. I-am facut poze cu piciorusele si buculitele care sunt mai mult albastre de la albastru de metil . Nasol e ca trebuie sa o tin in casa, asa ca o sa imi manance nervii zilele astea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Adriana, mie mi-a zis dr ca nu tb tinut in casa, doar sa nu-l duc in colectivitati, parcuri de joaca, etc...ne-am plimbat pe strazi laturalnice, de ne-a iesit pe ochi...
La multi ani Andra!!!
La multi ani Clara!!
La multi ani Andre!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Vroiam sa intru sa va servesc cu o felie de tort

Multumim de urari :)

La multi ani Clara si Andra!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti o zi frumoasa ca voi :)

Noi am venit luni din vacanta, am fost 2 saptamani si ceva in Portugalia. A fost frumos, Catarina incepuse sa vorbeasca bine portugheza :) am vizitat familia si prietenii si am fost si la plaja. Frumos dar lui Andre nu ii prieste caldura, a facut alergie, bubite peste tot. Am prins cateva zile cu 38-42 grade si a fost prea cald pt el.

Azi m-am trezit devreme si am facut pizza pt colegii lui Andre, aseara am cules o sacosa de mere si le-am cumparat si niste stafide si asa sarbatoresc azi la cresa.

Sambata sarbatorim cu un tort si lumanari, cadouri si cantecele de la multi ani.

Acum 2 ani am fost binecuvantati cu un baietel scump si drag. A fost dragoste la prima vedere si de atunci desi nu credeam ca e posibil in fiecare zi ma indragostesc din nou, de mici gesturi, de ochii lui frumosi, de felul in care doare, de manutele lui care ma imbratiseaza, de zambetul lui care imi lumineaza zilele.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

LA MULTI ANI CLARA,ANDRA SI ANDRE!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor care ati fost in Bulgaria ce acte v-a trebuit pt copii ca sa puteti iesi din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Andra
Clara
Andre

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, sa va bucurati din plin de anii copilariei!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

si eu le fac dus normal cu GMP,iar cu spalatul pe maini la noi e lege

Mergi la inceput