** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani RAISA!!!
[
La multi ani Andra, Clara si Andre!

Va pupaaaam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

PEntru iesit dn tara:pasaportul copilului,noi am luat si certfcatul de nastere, si buletnele parntilor.daca iese doar ujnul din parnti trebuie imputernicire de la celalalt.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Merci Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Andra, Clara, Andre!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Acum 2 ani am fost binecuvantati cu un baietel scump si drag. A fost dragoste la prima vedere si de atunci desi nu credeam ca e posibil in fiecare zi ma indragostesc din nou, de mici gesturi, de ochii lui frumosi, de felul in care doarme, de manutele lui care ma imbratiseaza, de zambetul lui care imi lumineaza zilele.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita nazdravana www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel cuminte www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank"> Andre din 02/08/10

Stefania m-a bufnit plansul cat de frumos ai descris minuna de a fi mamica Te pup dulce mami si sa te bucuri de minunile tale iar ei sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii

37+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Fetelor care ati fost in Bulgaria ce acte v-a trebuit pt copii ca sa puteti iesi din tara?

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

Noi am avut pasaport

37+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

baby78 mai ai putin si sa vezi ce emotii din nou, inca un bebe aduce cu el multe sentimente si multa bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, ANDRA!

LA MULTI ANI, CLARA!

LA MULTI ANI, ANDRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

va multumesc din suflet pentru urari

LA MULTI ANI CLARA, ANDRE!! sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta si multa multa sanatate ca e mai buna decat toate!

IMI CER MII DE SCUZE CA NU AM INTRAT SA FELIICT FIECARE DELFINAS IN PARTE DAR NU AM TIMPUL NECESAR. VA DORESC TUTROR SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI . MII DE FELICITARI MAMICILOR PENTRU COMORILE LOR !!! LA MULTI ANI TOTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Andra!!
La multi ani Clara!!
La multi ani Andre!!
Va pup pe toti si va doresc sa aveti parte de o viata frumoasa, linistita si plina de impliniri!
Mamelor, sa va traiasca!

Mergi la inceput