** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
La multi ani Andra!
La multi ani Clara!
La multi ani Andre!
Sa aveti sanatate, bucurii si multa iubire alaturi de familie!
Sa-l ajutam pe Alex
sorina_goga spune:
La multi ani Andra!!!
La multi ani Clara!!
La multi ani Andre!!!
Sa cresteti mari,sanatosi si sa va bucurati parintii!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 37+ Elena
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Fetelor care ati fost in Bulgaria ce acte v-a trebuit pt copii ca sa puteti iesi din tara? Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
Pasaportul, atat. Dar am luat si copie dupa certificatul de nastere, pt siguranta.
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena iuliana, sorina, mai puteti? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
nu prea, eu am impresia ca s-a intors de-a curmezisul si de 2 zile ma inteapa ficatull, sau ce o mai fi de nu pot sa ma misc. luni merg la control si vineri sper sa o punem de o cezariana. sa vedem cum iesim de la control luni. mersic de intrebare. pup
nela_didea spune:
citat din mesajul lui rodyka la multi ani fericiti si fara griji sa aveti, Andra, Clara si Andre Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
LA MULTI ANI CU DRAG SI DIN PARTEA NOASTRA, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI
nela_didea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby78
Stefania m-a bufnit plansul cat de frumos ai descris minuna de a fi mamica Te pup dulce mami si sa te bucuri de minunile tale iar ei sa fie sanatosi si sa iti aduca numai bucurii Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 37+ Mara Andreea |
Si pe mine m-au emotionat tare cuvintele frumoase, si eu sunt indragostita nebuneste de puiul meu si n-as putea trai fara el nici macar o secunda.
nela_didea spune:
Fetelor m-au coplesit emotiile: in urma cu doi ani tocmai mi se rupsese apa. Pe la 00.15 am ajuns la spital la Deva fara contractii, fara dureri si dilatata 7 cm. Urma sa nasc peste 3 ore desi eram programata la cezariana in data de 16 august. Fluturelul meu s-a plictisit in burtica la mami si s-a hotarat sa-i strice putin planurile. Nu-i bai, bine ca suntem sanatosi. Deci haideti sa sarbatorim minunile din viata noastra la a 2a aniversare si sa multumim bunului D-zeu pentru tot binele pe care ni l-a daruit. Va invit cu drag la tort cu fructe racoritor, sampanie, bere cu sau fara alcool, cu sau fara lamaie, vin si alte cele. Voi sunteti primii mei invitati, cu voi mi-am petrecut cele mai frumoase momente din viata si de la voi am invatat multe de care nici habar nu aveam. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
puiutz_mic spune:
La multi ani, Alexandru Radu! Mami Nela, ce cuvinte frumoase ai scris depsre puiul tau, ca si Stefania! Sa-ti traiasca puiul scump si sa-ti aduca in continuare numai bucurii! Multumim pentru tratatie!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Sorina hai ca mai e un pic (desi o saptamana acum, in ultima luna de sarcina inseamna destul de muuuult... na, ce te mai incurajez eu ). Important e ca bebelina sa fie bine, iar tu sa te recuperezi usor dupa cezariana! Tin pumnii sa fie totul bine!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!