La ce varsta cercei in urechi?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui seb10

Nu vreau sa creez polemici, e doar o parere, dar mi se pare anormal sa pui la un copil baiat cercei...Nu dati cu rosii, e doar opinia mea.

Mami de Séb si Giulia

Si de ce la fetite ar fi "normal" iar la baieti "anormal"?:))
Eu zic ca e la fel de "normal" sau "anormal" la toti, in rest totul e traditie/ prejudecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

eu chiar am vazut multi baietei francezi cu cate un cercel in ureche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu am refuzat cu incapatinare orice invitatie de a-i pune cercei.
Eu am gauri in urechi, dar nu port cercei de foarte mult timp, cam de cind am putut sa aleg sa nu port. Intre timp, am mai si ciit niste carti de-astea mai mistice, nu detaliez ca stiu ca nu-s gustate de toata lumea, si am decis ca cerceii nu-s de mine.

Ca si Ilincai, mi se pare ciudat sa vad fetite cu cercei. Mai ales cind vad bebeluse mici de tot, cu inele de-alea in urechi...sau in parc, nu o data am vazut "accidente" si "incidente" legate de prezenta cerceilor. Nu mi se pare ca e un accesoriu care sa defineasca feminitatea. Eu mi-as dori acum sa nu am gaurile astea in urechi. Bine, duala cum cumt, mi-as dori ca daca tot am niste gauri in urechi, sa le fi avut altfel, nu pe lobul urechii.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si mie mi se pare un abuz gaurirea sau taierea unei parti din corpul unei persoane care nu isi poate da acordul fara sa existe necesitate medicala.

Daca ar fi vorba de un adult in coma sau un batran care nu mai stie pe ce lume traieste vi s-ar parea OK sa-i faceti piercing-uri ca asa vi se pare voua frumos/la moda/obisnuit in grupul in care traiti?

E atat de inradacinata cutuma cu cerceii la fetite incat multi parinti si mai ales bunici nu pot gandi altfel, " outside the box".

E ata de mic trupusorul unei fetite nou-nascute si asa urechiuse mici are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui seb10

Nu vreau sa creez polemici, e doar o parere, dar mi se pare anormal sa pui la un copil baiat cercei...Nu dati cu rosii, e doar opinia mea.

Si de ce la fetite ar fi "normal" iar la baieti "anormal"?:))
Eu zic ca e la fel de "normal" sau "anormal" la toti, in rest totul e traditie/ prejudecata.

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Asa mi se pare mie, anormal, nu imi plac deloc baieteii cu cercei in urechi, e vorba de gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

eu chiar am vazut multi baietei francezi cu cate un cercel in ureche

https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu

Am vazut, Cristina, dar nu imi place deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, pai intre a nu-ti placea si a cataloga drept "anormal" e o cale atat de maaare...nici mie nu-mi plac bluzele cu buline galbene, dar nu mi se par anormale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

la prima fetita am facut gauri in maternitate la o zi de la nastere si am pus direct cercei.
la cea de-a doua, in prima luna de viata (nu mai stiu exact cat 2-3 sapt)a venit asistenta acasa si a facut gauri si a pus ate, dupa aia am pus eu cerceii.
nu am avut niciun fel de probleme la niciuna dintre ele!
dupa parerea mea, cu cat mai devreme cu atat mai bine din 2 motive: in primul rand nu stie si in al doilea rand cartilagiile urechii sunt f moi. (asta in cazul in care vrei sa-i pui cercei si nu consideri ca faci un abuz asupra unei terte persoane/mi se pare o chestie de optiune, totusi sa spui ca e abuz e un pic cam dur.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Oana, era sa uit :
Cind il duci la cresa s-ar putea sa-ti ceara sa-i scoti cercelusii sau sa semnezi ca nu-ti pasa daca se pierd.

(cind fetita mea era de cresa era si un baietel cu cercelus, si mama aluia a inceput un scandal ca-i peirdusera copkilului cercelul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La partea cu gaurire, taiere = abuz....ce sa zica baieteii evrei, arabi? Pe ei ii intreaba cineva?

Mergi la inceput