La ce varsta cercei in urechi?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anya, da, eu si la circumcizie m-am gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

M-am prins , dar am punctat. Daca gaurile in urechi - lasate fara cercei se inchid, baietii ce fac? Presupunand ca parintii/copilul devenit adult considera ca s-a facut o eroare, cu gaurile mai rezolvam dar cu...."prefectura" ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

La partea cu gaurire, taiere = abuz....ce sa zica baieteii evrei, arabi? Pe ei ii intreaba cineva?

Anya

Normal ca e abuz, la fel ca si mutilarea genitala feminina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tilia

Citat:
citat din mesajul lui anya

La partea cu gaurire, taiere = abuz....ce sa zica baieteii evrei, arabi? Pe ei ii intreaba cineva?

Anya

Normal ca e abuz, la fel ca si mutilarea genitala feminina.

E complet altceva, scopul celor doua operatii este radical opus.
Acest "abuz" numit circumcizie a salvat de la moarte probabil milioane de barbati de-a lungul timpului.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

E complet altceva, scopul celor doua operatii este radical opus.
Acest "abuz" numit circumcizie a salvat de la moarte probabil milioane de barbati de-a lungul timpului.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Serios!? (ma mir sincer acu) In ce sens? Stiam ca sunt americani de ex. care nu sunt evrei la origini, dar practica circumcizia ca "masura igienica". Dar de aici pana la 'salvarea de vieti' e ceva drum. La ce te referi?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Se pare ca este o incidenta mai redusa de a contracta HIV si am inteles ca pe masura ce avansezi in ani si igiena personala nu mai este la 100%, riscul infectiilor urinare este mai mic.

(nu s-au salvat milioane de vieti, dar se pare ca exista avantaje...de aici pina la a compara-o cu mutilatul genital la femei este un salt urias).

Mergi la inceput

What has been the medical view of circumcision?

In 1975, the American Academy of Pediatrics (AAP) stated in no uncertain terms that "there is no absolute medical indication for routine circumcision of the newborn." In 1983, the AAP and the American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) restated this position. In 1999 and again in 2005, the AAP again restated this position of equivocation.

Ca sa nu mai vorbim de reducerea placerii sexuale si de cicatricea complet inestetica.

Si da, e exact acelasi lucru precum FMG, lucru confirmat de barbatii circumcisi pe care-i cunosc, ce diferenta este intre taierea preputului si indepartarea unei bucati din clitoris?

http://www.homiegfunk.com/RIC2.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

http://www.cdc.gov/hiv/resources/factsheets/circumcision.htm

Several types of research have documented that male circumcision significantly reduces the risk of HIV acquisition by men during penile-vaginal sex.

Cu privire la reducerea placerii, studiile arata ca nu exista dovezi clare sa indice acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Doamne fereste unde s a ajuns de la niste gauri in urechi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

http://www.cdc.gov/hiv/resources/factsheets/circumcision.htm

Several types of research have documented that male circumcision significantly reduces the risk of HIV acquisition by men during penile-vaginal sex.

Cu privire la reducerea placerii, studiile arata ca nu exista dovezi clare sa indice acest lucru.

Nu exista studii clare in legatura cu reducerea riscului de HIV, cred ca stii asta.

Nu crezi ca indepartare unei zone pline de terminatii nervoase afecteaza sensiblilitatea perceptiilor?

Mergi la inceput