La ce varsta cercei in urechi?
Raspunsuri - Pagina 7
Archa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tilia Si da, e exact acelasi lucru precum FMG, lucru confirmat de barbatii circumcisi pe care-i cunosc, ce diferenta este intre taierea preputului si indepartarea unei bucati din clitoris? |
Barbatii circumcisi, cunoscuti sau nu, nu pot confirma ca circumcizia si FMG sunt 'exact acelasi lucru' din motivul simplu ca ei n-au avut clitoris care sa fie taiat (cu labii cu tot, de cele mai multe ori).
Barbatii circumcisi au orgasm (si, in general, nu pot face diferenta de 'placere' pentru ca sunt circumcisi in primele saptamani de viata).
Femeile mutilate nu pot avea orgasm. Fiecare act sexual reprezinta o durere foarte greu de indurat.
Barbatii sunt circumcisi din motive religios-igienice. Femeile sunt mutilate ca sa nu simta placere in timpul actului sexual. (tot un motiv 'religios' de altfel)
Cred ca sunt suficiente diferente. Ah, da, si mama n-a lasat asistentele sa-mi faca gauri in maternitate pentru ca-i era mila de mine. In rest, si eu si ea suntem complet incorecte din punct de vedere politic sau cel putin, intr-atat de incorecte incat sa mai vedem inca diferenta dintre mutilare genitala si circumcizie (care, btw, se practica in cazuri naspetoase de fimoza) sau diferenta dintre abuz si gauri in urechi.
AgnesLuca spune:
Germania este in plina dezbatere in ceea ce priveste legalitatea circumciziei la minori. O hotarire judecatoreasca de data recenta in Köln considera circumcizia unui minor ca fiind vatamare corporala. Hotarirea a stirnit proteste din partea comunitatilor musulmane si evreiesti, care considera ca se incalca dreptul la libertatea religioasa. Se asteapta rezolvarea pe cale politica a dilemei (o noua lege).
anya spune:
Initial, circumcizia a fost o masura igienica in zonele calde iar ceva mai tarziu, odata cu dezvoltarea religiilor a intrat in obiceiurile religioase. Atat evreii cat si arabii, provenind din acelasi areal geografic, au acelasi obicei devenit religie.
pitzinuca spune:
ohhh, mie imi place mult DC-ul sunt dependenta de el si e dsingurul unde activez sau pe care il citesc.
intru pe ultima pagina cu un subiect de pus cercei si ce vad... circumcizie?
asta e frumusetea lui, e plin de offtopicuri care mai de care mai interesante si inteligente (mai putin al meu, recunosc)
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Serios!? (ma mir sincer acu) In ce sens? Stiam ca sunt americani de ex. care nu sunt evrei la origini, dar practica circumcizia ca "masura igienica". Dar de aici pana la 'salvarea de vieti' e ceva drum. La ce te referi? |
Cateva date (de peWiki):
Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda organelor medicale din tarile endemice cu SIDA si cu alte boli transmisibile sexual sa practice circumcizia populatiei masculine pentru a reduce morbiditatea si mortalitatea. Aceasta metoda s-a dovedit eficienta in cercetarile efectuate pe o populatie heterosexuala din Africa (zona sub-sahariana), cu o reducere a morbiditatii de 38%-66% la doi ani dupa aplicare si la un cost preferential
Daca ne raportam la zilele noastre, probabil ca sunt multe controverse. Daca ne gandim ca prin Africa apa se bea, nu se foloseste la spalat, controversele se mai inmoaie. Spun cei care contesta circumcizia ca bolile determinate de igiena precara in acea zona se pot evita foarte usor prin curatarea ceva mai atenta, o igiena corespunzatoare. Suna ciudat in conditii de desert.
Deci...cum stam cu gaurile in urechi?
(cine are sange, sa vada Socanta Asie. Nu-i o noutate, dimpotriva. Dar ai ce vedea acolo...)
Rufus, Tora si iadele
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Cateva date (de peWiki): "Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda organelor medicale din tarile endemice cu SIDA si cu alte boli transmisibile sexual sa practice circumcizia populatiei masculine pentru a reduce morbiditatea si mortalitatea. Aceasta metoda s-a dovedit eficienta in cercetarile efectuate pe o populatie heterosexuala din Africa (zona sub-sahariana), cu o reducere a morbiditatii de 38%-66% la doi ani dupa aplicare si la un cost preferential" Daca ne raportam la zilele noastre, probabil ca sunt multe controverse. Daca ne gandim ca prin Africa apa se bea, nu se foloseste la spalat, controversele se mai inmoaie. Spun cei care contesta circumcizia ca bolile determinate de igiena precara in acea zona se pot evita foarte usor prin curatarea ceva mai atenta, o igiena corespunzatoare. Suna ciudat in conditii de desert. Deci...cum stam cu gaurile in urechi? (cine are sange, sa vada Socanta Asie. Nu-i o noutate, dimpotriva. Dar ai ce vedea acolo...) Rufus, Tora si iadele |
Rufus, Tora si iadele
ch_dana spune:
Citat: |
Deci...cum stam cu gaurile in urechi? |
Eu astept tremurand sa-mi vina Protectia Copilului la usa...
greieras spune:
Nici noi nu i-am gaurit urechile fetitei. O vom lasa sa isi puna cercei cand va dori. Americanii nu le gauresc fetitelor urechile decat cand sunt mai maricele si cer ele sa poarte cercei(. Eu mi-am facut gauri la 23 de ani. Mie sincer imi place sa vad fetitele mici fara cercei, mi se par mai dragalase si naturale asa.
getik1 spune:
eu i-am facut fetitei mele gauri in urechi la iesirea din spital avea 7 zile si a fost ok nu a facut infectie.
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik