La ce varsta cercei in urechi?
Raspunsuri - Pagina 8
mcoca spune:
Seb, eu i-am facut la 18 luni la Claire's. Am asteptat pana atunci ca sa fie lobul urechii format (ca la Claire's fac de la 6 luni). Am fost f multumita. Mai intai au facut cate un puctulez, sa vad daca imi place, e centrat etc. Am cerut sa i le faca pe amandoua in acelasi timp si a fost totul ok. Nu a plans, si e ff mandra de cerceii ei.
Vicky si Printzesone
ana_25 spune:
La 7 zile,in maternitate i-a pus asistenta chiar inainte de externare. Eu mi-am facut singura gaurile la 18 ani una stramba..a fost groaznic,mi-a curs mult sange....deci mai bine cand e micuta.
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Seb, eu i-am facut la 18 luni la Claire's. Am asteptat pana atunci ca sa fie lobul urechii format (ca la Claire's fac de la 6 luni). Am fost f multumita. Mai intai au facut cate un puctulez, sa vad daca imi place, e centrat etc. Am cerut sa i le faca pe amandoua in acelasi timp si a fost totul ok. Nu a plans, si e ff mandra de cerceii ei. Vicky si Printzesone |
La fel de mandra precum ar fi fost si de tatuajul ei, daca ai fi tatuat-o.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 La 7 zile,in maternitate i-a pus asistenta chiar inainte de externare. Eu mi-am facut singura gaurile la 18 ani una stramba..a fost groaznic,mi-a curs mult sange....deci mai bine cand e micuta. Ana si Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
Recunosc ca ma depaseste rationamentul: decat SINGURA, la 18 ani...mai bine cand e micuta...
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Recunosc ca ma depaseste rationamentul: decat SINGURA, la 18 ani...mai bine cand e micuta... IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ai dreptate.....nici eu nu stiu ce-a fost in capul meu cand ar fi fost muuuuult mai simplu sa merg la bijuterie sa imi dea gauri cu pistolul special......asta e acum....
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
emma2012 spune:
Noi am facut gauri fetitei la 2 saptamani; Am mers la o bijuterie unde i-au pus cercelusi cu pistolul acela special. In canada nu se dau ( din pacate --parerea mea ) gauri in spital. Cercelusii au fost sterili si nu am avut probleme.