La ce varsta cercei in urechi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Luna viitoare o sa intreb pediatrul, dar in principiu m-am decis sa nu ii pun asa mica. O sa vedem cu timpul. Merci oricum pt informatia cu pediatrii de la Nice, o sa notez. Merci tuturor pentru experientele impartasite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mica este cel mai bine. Eu i-am pus pe la 2 luni parca. Am fost la pediatru care avea un capsator cu cercei in loc de capse. Efectiv i-a capsat lobul urechii. N-a plans deloc, nici nu a realizat ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Tilia, de curiozitate, pe tine "te-a abuzat" mama in copilarie punandu-ti cercei ?

Asa si vaccinurile sunt un abuz, nu, ca doar intepam copilul....ce-ar fi sa-l lasam sa decida singur cand/daca se vaccineaza ?

In fine, nu are sens sa continuu discutia - dupa umila mea parere insa, "corectitudinea politica" a ajuns cam departe in zilele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Tilia, de curiozitate, pe tine "te-a abuzat" mama in copilarie punandu-ti cercei ?

Asa si vaccinurile sunt un abuz, nu, ca doar intepam copilul....ce-ar fi sa-l lasam sa decida singur cand/daca se vaccineaza ?

In fine, nu are sens sa continuu discutia - dupa umila mea parere insa, "corectitudinea politica" a ajuns cam departe in zilele noastre.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Problema abuzarii copilului este destul de vag delimitata.
Mereu se va gasi cineva sa strige abuz acolo unde nici nu ne trece prin cap.
Hai sa ne spunem parerile fara a-i condamna pe ceilalti, chiar daca sunt minoritari.
Am fost de acord sa li se puna cerceii de mici fetelor mele. Si eu tresar cand cineva considera ca le-am abuzat...dar trec mai departe. Consider ca nu-i abuz si, in felul asta, i-am raspuns lui seb10.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Initial m-am gandit ca e prea mica si nu-si doreste s-o las cand va vrea ea....ca de...
Apoi la un an si 2 luni, ainceput sa vrea....se ducea la fetele care aveau ii arata apoi arata la urechea ei....nu a plans cand i-a pus cerceii...capsator cu cercei,exact....nu a plans decat de ciuda ca ea vroia direct cercei mari si aveam o pereche mai micuti....si gata.In doua ore umbla mandra si cracanata...si arata la toata lumea celcei ca la fetite...apai daca a vrut ea...dovada e ca nu a plans dloc si acu` si-i schimba de doua ori pe zi...
Deci poti sa-i pui....daca vrei,nu ca asa e moda....intreaba si tu copilul...daca e prea mica atunci mai asteapta.....Eva a vrut si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Eu cred ca e o diferenta enorma si nu se poate compara gauritul urechilor pt cercei cu vaccinarea. Vaccinarea stii ca o faci pentru binele si sanatatea copilului. Cerceii in ce fel contribuie la binele si sanatata copilului? E vorba de prejudecati si norme sociale impamantenite in societatea noastra. Nu e nici obligatoriu, nici spre bine fetitelor sa aiba cercei, asa cum e cu vaccinurile.
Ca nu le dauneaza si mai au si avantajul ca sunt 'in randul lumii' e la fel de adevarat. In unele societati sa faci unor copii gauri in urechi pt cercei este total neobisnuit. La fel cum in alte societati sa mutilezi urechea punand cercuri mari din fier este la fel de obisnuit cum e la noi gaurirea simpla. Fiecare face cum vrea si cum considera ca e mai bine.

Baietilor de ce nu le faceti gauri pt cercei? Poate vor vrea si ei si sa nu sufere cand sunt mari, mai bine sa le faceti de mici, nu?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Eu cred ca e o diferenta enorma si nu se poate compara gauritul urechilor pt cercei cu vaccinarea. Vaccinarea stii ca o faci pentru binele si sanatatea copilului. Cerceii in ce fel contribuie la binele si sanatata copilului? E vorba de prejudecati si norme sociale impamantenite in societatea noastra. Nu e nici obligatoriu, nici spre bine fetitelor sa aiba cercei, asa cum e cu vaccinurile.
Ca nu le dauneaza si mai au si avantajul ca sunt 'in randul lumii' e la fel de adevarat. In unele societati sa faci unor copii gauri in urechi pt cercei este total neobisnuit. La fel cum in alte societati sa mutilezi urechea punand cercuri mari din fier este la fel de obisnuit cum e la noi gaurirea simpla. Fiecare face cum vrea si cum considera ca e mai bine.

Baietilor de ce nu le faceti gauri pt cercei? Poate vor vrea si ei si sa nu sufere cand sunt mari, mai bine sa le faceti de mici, nu?

Laura,am doi vecini cu cate un cercelus in ureche.....asa-s de smecheri si dragalasi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
Vaccinarea stii ca o faci pentru binele si sanatatea copilului. Cerceii in ce fel contribuie la binele si sanatata copilului?E vorba de prejudecati si norme sociale impamantenite in societatea noastra. Nu e nici obligatoriu, nici spre bine fetitelor sa aiba cercei, asa cum e cu vaccinurile.

ar fi multi, chiar aici, pe DC, care sa te contrazica vis-a-vis de utilitatea si obligativitatea vaccinurilor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seb10 spune:

Nu vreau sa creez polemici, e doar o parere, dar mi se pare anormal sa pui la un copil baiat cercei...Nu dati cu rosii, e doar opinia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
Vaccinarea stii ca o faci pentru binele si sanatatea copilului. Cerceii in ce fel contribuie la binele si sanatata copilului?E vorba de prejudecati si norme sociale impamantenite in societatea noastra. Nu e nici obligatoriu, nici spre bine fetitelor sa aiba cercei, asa cum e cu vaccinurile.

ar fi multi, chiar aici, pe DC, care sa te contrazica vis-a-vis de utilitatea si obligativitatea vaccinurilor :)

BAZAR UMANITAR

Da, stiu . Vorbeam asa, ca principiu general.

Mergi la inceput