BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!
Raspunsuri - Pagina 13
majia spune:
Tweety, si pe mine m-a durut aseara in partea de dreapta jos, tot cum descrii tu. Am presupus ca sunt tendoanele … Si eu am inceput sa-l simt pe bebe…
Viki, bine ca ai scapat de test, sa iasa bine rezultatele ! Sotul tau o sa fie un super tatic …
Simina, ce frustrant ca nu ai putut vedea nimic. Mie imi arata doctorul intodeauna…
Diancic, felicitari pentru baietel si fetita
Cris, si eu prefer sa fiu informata cat se poate de mult. Uite parte pozitiva, iti poti vedea bebicul in fiecare saptamana la eco.
15+
Lidia_88 spune:
astazi ca tot am schimbat saptamana bebeii mei sau gandit sa-mi faca o surpriza si sai simt miscand, am nste bebei miscaciosi in sfarsit cand misca unul cand altul knd aman2. stau cu mana numai pe burtica sai simt.foarte frumos sentimentul.
UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 15+ CU
mena1906 spune:
Felicitari Lidia pentru bulgarasii jucausi!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Mys spune:
Dankuta - am fost azi la dr Haiduc, mi s-a parut foarte ok, vesel, calm, am platit 265 lei consultatie + eco sarcina la Medical City = cam scump sper sa ma cheme si la Filantropia ca sa mai scutesc ceva banuti pt analize sau eu-stiu ce tot pt bebel.
Am facut eco, bebe e bine, nu mi-a zis sexul, probabil nu s-a vazut ?!?
Ahh si mi s-a schimbat DPN = 20 ianuarie 2013 deci am sarit din Capricorn in Varsator, o fi mai bine asa, reprezentantii/ele Varsator sunt descurcareti si isteti foc
In schimb eu am o mare problema: rezultat colposcopie RANA PE COL + rezultat PAP = HSIL ==> trebuie sa fac o noua colposcopie dar si cu biopsie ; mi-a zis dr Haiduc ca maine se va sfatui si cu Prof. PELTECU si ma suna sa-mi spuna ce si cum. Mi-e groaza cand aud de biopsii, cancer; ar fi prea cinica viata asta sa fac si eu cancer dupa ce imi salvez copilul de boala asta nenorocita. Sunt trista rau
Mami lui Matei si burtica 15+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele Mys bine ai venit la bulgarasi! Eu sunt....batuta-n cap , ca sa nu ma numesc altfel M-am trezit la 8+ ca trebuie sa fac morfo de trim 1, si nu stiu unde sa ma duc. Nu pot sa inteleg de ce n-am realizat pana acum lucrul asta. Sarcina trecuta am fost urmarita la cabinet particular, si acolo am facut toate cele, la spital am ajuns doar la nastere. Acum , fugind de cabinete particulare , din pricina banilor, constat ca de la spital sunt trimisa sa fac eco "unde gasesc liber" Sincer, m-as intoarce la Secara la cabinet, sa-mi faca morfo , da n-am taria de caracter , sa-i spun ca pt ecografiile uzuale lunare ma duc in spital ca nu platesc sute de lei ca la el Vad ca vorbiti de Iosup. Unde este, la spital, cabinet??in ce zona?? cat v-a costat morfo???...si cine imi da un nr de tel sa incerc o programare???? fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+ Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Nu stui daca ti s-a raspuns deja, eu la Iosup ma duc la Fortis (cabinetul pe care il are cu Tutunaru) si eco de trim 1 costa 250 RON. Are acelasi tarif pe care il avea si in 2008. Nu a fost nici o problema sa nu gasesc loc si am sunat cu 3 sapt inainte.
Monica de Zgatie si 10+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys [ In schimb eu am o mare problema: rezultat colposcopie RANA PE COL + rezultat PAP = HSIL ==> trebuie sa fac o noua colposcopie dar si cu biopsie ; mi-a zis dr Haiduc ca maine se va sfatui si cu Prof. PELTECU si ma suna sa-mi spuna ce si cum. Mi-e groaza cand aud de biopsii, cancer; ar fi prea cinica viata asta sa fac si eu cancer dupa ce imi salvez copilul de boala asta nenorocita. Sunt trista rau Mami lui Matei si burtica 15+ http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Mys, dea Domnul sa fie bine si sa nu ai nimic serios!
pisigri spune:
Mys, si eu sper sa fie totul ok. Eu am avut la un PAP o displazie de gradul II pentru care am facut o cauterizare si de atunci nu am mai avut probleme. Supraveghez, e adevarat, la fiecare 6 luni ma duc la control obligatoru si fac un PAP clasic, o data pe an fac prin metoda Bethesda (sau cum se scrie...)
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
ella28 spune:
Mys sper din tot sufletul sa iti fie bine.
Azi am fost la Fundeni sa-mi refac analizele de sange, am artera uterina stanga marita (la 12s le aveam pe amandoua marite, acum a ramas doar stanga). Sper sa raman pe Aspenter , parca n-as avea chef de Clexane zilnic... voi vedea ce zice Uschi.
Viki cum esti? Ti-au refacut ametitii TT? Sau ai lasat-o balta?
O zi buna va doresc
+17s Doamne ajuta!
maggie_33 spune:
Draga Mys, sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru tine!
Nici eu nu ma simt prea bine azi.Ieri a plouat torential, poate si de la vreme. Ma doare capul si mi-e greata constant. Mai acum 2-3 sapt. ma laudam ca mananc sanatos, cu fructe, legume, lactate, carne, fara dulciuri...de vreo 3 zile am ajuns sa mananc mai mult covrigi. Sper sa n-o tin tot asa.
Magda 15+
blogul meu
“I may not be totally perfect, but parts of me are excellent” Ashleigh Brilliant