BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (12)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Pt ca e saptamana mondiala a alaptarii am zios sa impart cu voi acest minunat filmult: http://www.youtube.com/watch?v=eOfDXoCV5dc , sper sa va placa!
Felicitari pt carucioarele roz si multa sanatate tuturor!
Am vazut ca cineva avea dureri de burtica, sa stii ca si scobutilul este foarte bun, pe mine ma ajuta mai mult decat no-spaul si este permis in sarcina!
O saptamana frumoasa!

14+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele

Am nevoie sa ma descarc , emotional......sunt si fericita da si suparata

Am fost de dim la spital, si dupa 2 ore de asteptat pe holuri, apare intr-o fuga doctora mea si-mi zice ca mai trebuie sa astept inca o ora , ca intra in operatie si mai are inca 3 paciente innaintea mea. Dar surpriza a fost alta...doc mea are burtica mare .....eu n-am realizat pana azi ca-i gravidutza.Asa ca m-am 'inscris" la doc. Safta...Mi-a facut eco , si n-am putut sa vad nimic,sau sa aud inimioara, mi-a zis ca-i f bine si gata.. poate data viitoare v-om face eco in alta incapere sa vad si eu puiul

Alta suparare.....mi-a dat sa fac analizele uzuale, care din ce stiam eu sunt gratuite, dar cica 'nu toate", iar cele 2 care nu sunt fac 390 ron .......nu vreau sa par aici vreo zgarcita, dar pe bune ca nu-mi amintesc sa fi dat acum 3 ani atatia bani la primele analize.....

revin...

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mena, Zbubu mersi

Mys mie mi-au trecut somnurile. De la 12-14 ore pe zi de somn, am ajuns la 5-6 ore. Dar mai am 3 zile si trec trim 2. Cred ca e normal sa termin cu somnul acum. Tin minte ca cel mai mult mi-a placut trim 2. A foast cela mai linistit. Eu in trim 3 aveam o enregie de asa fi fugit pe scari, dar ma temperam de la nebunii de genul asta.
Pe mie m-a preluat Haiduc la 32 sau 33 de saptamani. Asa ca vizitele le-am facut la spital timp de 5 saptamani. Si eu sunt adepta cabinetelor paticulare. Oricum ii dau si daca ma duc la spital, barem ii dau cat cere la casa si sunt tratata ca om si nu stau in picioaresi astept cu orele. O data a fugit la cezariana. Mi=a zis ca vine imediat, si a venit dupa o ora. Nu ma-am suparat ca, deh, a ajutat pe o alt femeie nu a stat la cafele, dara macar la cabinetul parcticular nu se intamapla asta.
Cand te intorci de la el, te rog, sa-mi scrii si mie cum a fost, cat a fost consulatia (banuiesc ca va fi ceva gen 150-200lei), cum ti s-a parut. Mi-e imi e tare drag, asa cum e el ardelean linistit. E din Deva.
Parca morfo de trim 2, trebuie in saptamana 22??? Dar nu mai stiu sigur. Eu o iau batraneste, DT la 13 saptamani, morfofetala in spat 17-18 si apoi mai vedem.
Pop lucreaza la Regina Maria, e greu de ajuns la el, si mai stiu ca o eco la el e 600lei.

Pisi cuvantul "malformatii" ma sperie si pe mine. De fapt cred ca ne sperie pe toate. Retardul de crestere intrauterina nu e asa de rau. Eu am patit-o. M-am stresat degeaba. Fetita e sanatoasa si voinica.

Mena felicitari pt micul miscacios blond si ciufulit. Eu simt ca o sa semene cu tasu, ca deh, fi-mea imi semana bine. Desi, la cat m-am luptat sa-l faca, ar trebui sa semene tot cu mine, ca tasu, doar a donat o proba...

Tweety si pe mine ma mai doare pe jos. Ba zic ca e cate un ovar, dar nu stiu. Eu cred ca de fapt creste uterul.

Viki ce frumos va iubiti voi pisicii.
Sa ma plang ca pe mine nu ma pupa deloc motanul meu. Il iert, ca vine seara obosit rau si il mai freaca si fi-sa si plus ca asa obosit cum e, o ia pe fi-sa si ma lasa si pe mine singura sa ma linistesc ca fi-mea ma freaca de ma omoara.

Simina ecografele de la camerele de urgenta nu sunt de ultima generatie. Sunt destul de depasite. De aceea eu nu ma bazez pe ele. Stiu ca la cabinetele particulare cu pretentii, ecografele sunt super. Vad si o puchineata. LA mine s-a vazut la 5 saptamani si 2-3 zile, sacul gestational de 7mm si a vazut ca nu e gol si are vezicula vitelina. La 7 saptamani vedeam inimioara. Adica eu o vedeam si eu. Mi-a aratat-o pe ecran cum pulseaza si era o puchineata de 1,47mm embrionul.
Eu recomand cabinetele particulare. Daca ma duc la spital, trebuie sa-i dau 1 mil. Asa mai pun 50 lei si ma duc in curatenie, stau jos, nu astept ca nebuna, sunt respectata si vad si eu pe bebe, primesc poze.
Cine e dr Safta? Tot la Filantropia?
Asa e! Nu toate analizele sunt gratuite. Doar cele f uzuale. Despre ce analize este vorba? Ma refer la cele care costa 390 lei?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Dankuta, da faci morfofetala in sapt 17-18? Eu am facut in sapt 11, stiam ca se face intre sapt 11 si 14, si am facut-o mai devreme ca pleca doctorul meu in concediu...

Si eu am dureri mici ca niste junghiuri, azi am avut toata dimineata, ma tineau 2-3 secunde, si daca schimbam pozitia ma lasau, cred ca sunt intinderi de ligamente, nu? Cel putin asa sper, merg la eco vineri, abia astept sa vad puiutii. Si la mine s-a vazut ce sunt si mi-a zis prima data ca se vede baiatul, si e sigur ca e baiat , apoi s-a vazut si fetita, si mi-a zis la fel, ca e sigur ca e fetita . Deocamdata nu pun carucioarele ca as vrea sa fac morfofetala de trim 2, sa vedem daca e chiar asa, oricum ar fi sanatosi sa fie

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Tweetisor, inainte sa simt cum misca puiu, am simtit o saptamana junghiuri. Sunt ligamentele uterului care se intind. Odihna si no-spa.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

daca stau intinsa e f bine ma lasa durerea ...dar tot ma ingrijorez putzin ..noroc ca ma duc vineri la medic...ce bine ar fi sa-l simt de acum inainte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

laura : o sa incerc shi cu scobutil .. daca nu ma lasa . mersi

vikisor : ce poveste dragutza cu sotzul ...si al meu e asa afectuos ... si deja mi-l imaginez shi cu bebeitza in bratze alintandu-l .

sper sa fie intinderi de ligamnte durerile astea si sa fie cat de cat normale..m-ati mai linishtit fetele.. aveam nevoie de ridicat moralul... ca azi am fost varza toata ziua ..noroc ca am plecat pe la 3 de la birou ..aveam in plan orange film azi..dar ..prefer patucul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Multumesc de incurajari ! Am nevoie !

Se pare ca vineri o sa fie coada la dr. Si eu ma duc iar pt. interpretarea TT si pentru o noua ecografie ! Am ajuns la una pe saptamana !

Am vazut ca vorbeati de somn . Pana acum 3-4 zile dormeam in fiecare zi dupa-amiaza . Acum nu mai pot dormi .

Stiu ca de multe ori ne facem mai mult rau decat bine citind fel si fel de chestii pe net dar ... eu care am fost intr-o ceata total la prima sarcina , nu stiam nimic despre diagnosticul pus , ce inseamna , ce poate urma .... acum prefer sa stiu mai mult decat am nevoie si sa fiu cat de cat informata . Stiti vorba romaneasca: " Cine se arde cu ciorba sufla si in iaurt " - cam asa sunt eu . Inca o data multumesc pt. incurajari . Cred ca nu ma voi putea linisti pana nu-l vad langa mine dar sper sa mai ma incurajati voi cand si cand ... daca puteti !

A fost cineva la dr Hadi , la Regina Maria ? Daca da poate ne impartasiti niste pareri !

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Viki, ce frumos e ce spui tu acolo. Al meu sot, mai pune uneori fata langa burtica si vorbeste in soapta. Daca il intreb ce zice spune ca vorbeste si el cu fiu-su ca intre barbati. Din pacate munceste pe rupte si nu mereu se intampla asa, dar e dulce dimineata cand pleaca ca ma pupa pe mine si pupa si burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Laura, m-ai emotionat. Este minunat link-ul. Imi doresc din suflet sa alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

.....Da , Safta este tot din Filantropia , l-am ochit de prima data cand am fost acolo, mi-a placut ca era fff atent cu pacientele lui.

Dar, dc toata sarcina o sa fac numai astfel de eco la spital, o sa-mi vad bebele numai la morfo???......o sa-l intreb data viitoare.Poate ca lucreaza si in alta parte, dc nu , iar al schimb.....da tot din Filantropia vreau

Analizele cu plata: TORCH, si inca una..

mesajul asta l-am inceput la 16:15

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput