Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

americanca Douglas e campioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gabrielle DOUGLAS a facut un concurs senzational, nu cred sa scape aurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce sa mai zicem, fetelor, ale noastre sunt mult prea slabe la paralele. De ce nu au participat si celelalte la 4 aparate in calificari? Nu avem cum sa luam medalie la individual compus dc. nu putem sa ne imbunatatim la paralele. Daca s-ar scoate paralelele din concurs ar fi bine:) Poate antrenorii vor face ceva pt paralele in urmatorii patru ani si va fi mai bine in 2016.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Nu stiu nici eu.Dar de Catalina Ponor stiu ca nu are exercitiu la paralele.Tin minte ca povestea si la olimpiada de la Atena ca din cauza asta nu a mers la individual compus.Pacat.Chiar trebuie facut ceva cu paralelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Daca nu ma insel,la calificari doar Sandra si Larisa au participat la toate aparatele,deci numai ele puteau merge la individual compus din echipa noastra.

http://naokisiryuji.blogspot.com

Asa e, ai dreptate! retinusem ca doar Larisa a participat la toate cele 4 aparate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Acu', strict din punctul meu de vedere, ramane sa ma bucur ca macar nu a castigat o rusoaica, nu le-am putut suferi niciodata, se uita asa urat de inghetzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Ruxij,

Urmaresc pe nbcolympics.com. Poti vedea ce vrei tu live :D, trebuie doar sa ai cont online cu furnizorul de tv pt a te putea loga cu el pe nbc.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (10 ani), Laura (7 ani) si Adrian Theodor (2 ani)

Da, da, da si eu vad "NBC live" pe telefon ... download-eaza app-ul si apoi te intreaba ce provider de TV ai acasa si il alegi pe ala si vezi live.
Am vazut evolutia fetelor la sol, de ce a luat Larisa nota asa mica ca mi s-a parut ca n-a gresit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Sandra nu cred ca va pierde aurul la finala de la sol.

Mergi la inceput

Oh, doua rusoaice pe podium grrrr....

In concluzie, oricum nu ma asteptam sa ia ale noastre titlul, da' speram la un bronz ceva. Nu fu sa fie, sper sa ne imbunatatim la paralele pt data viitoare si sa luam niste medalii pe aparate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Podiumul final :

2 rusoaice si o americanca campioana olimpica, inca o americanca pe 4, Sandra pe 5

Mergi la inceput