Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Ce sa mai zicem, fetelor, ale noastre sunt mult prea slabe la paralele. De ce nu au participat si celelalte la 4 aparate in calificari? Nu avem cum sa luam medalie la individual compus dc. nu putem sa ne imbunatatim la paralele. Daca s-ar scoate paralelele din concurs ar fi bine:) Poate antrenorii vor face ceva pt paralele in urmatorii patru ani si va fi mai bine in 2016.

da, dar suntem bune la barna (unde am ratat cu brio), suntem experte la sol (care a fost un dezastru ptr Larisa) si suntem bune si la sarituri ... si cum pe echipe ne-am ridicat datorita celor 3 aparate si azi trebuia mai multa concentrare si reuseam...e strict parerea mea si cum am fost, suntem EXTREM de suparata si dezamagita!
ca altfel, iubesc gimnastica, iubesc gimnastele noastre, le respect...si cum zicea un prieten traiesc cu gimnastica in sange!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Ruxij,

Urmaresc pe nbcolympics.com. Poti vedea ce vrei tu live :D, trebuie doar sa ai cont online cu furnizorul de tv pt a te putea loga cu el pe nbc.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (10 ani), Laura (7 ani) si Adrian Theodor (2 ani)

Da, da, da si eu vad "NBC live" pe telefon ... download-eaza app-ul si apoi te intreaba ce provider de TV ai acasa si il alegi pe ala si vezi live.
Am vazut evolutia fetelor la sol, de ce a luat Larisa nota asa mica ca mi s-a parut ca n-a gresit ...

A iesit de pe covor. Mie nu imi da voie sa intru cu directv, nu imi da voie deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Daa,bine ca nu au luat rusoaicele aurul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

1 United States of America DOUGLAS Gabrielle 62.232
2 Russian Federation KOMOVA Victoria 61.973
3 Russian Federation MUSTAFINA Aliya 59.566
4 United States of America RAISMAN Alexandra 59.566
5 Romania IZBASA Sandra Raluca 58.833
6 People's Republic of China DENG Linlin 58.399
7 People's Republic of China HUANG Qiushuang 58.115
8 Italy FERRARI Vanessa 57.999
9 Romania IORDACHE Larisa Andreea 57.965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dezamagitoare prestatia fetelor noastre.
Unde sunt solurile spectaculoase din trecut?????

Larisa nu avea ce cauta in concurs, nu a fost deloc in forma de la bun inceput.
In rest, inconstanta, exercitii simple, aterizari tzopaite, muzica aleasa prost, coregrafie banala, etc...

Bravo pentru americance! Au meritat din plin. Ne-au luat pe merit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Ruxij,

Urmaresc pe nbcolympics.com. Poti vedea ce vrei tu live :D, trebuie doar sa ai cont online cu furnizorul de tv pt a te putea loga cu el pe nbc.

Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (10 ani), Laura (7 ani) si Adrian Theodor (2 ani)

Da, da, da si eu vad "NBC live" pe telefon ... download-eaza app-ul si apoi te intreaba ce provider de TV ai acasa si il alegi pe ala si vezi live.
Am vazut evolutia fetelor la sol, de ce a luat Larisa nota asa mica ca mi s-a parut ca n-a gresit ...

A iesit de pe covor. Mie nu imi da voie sa intru cu directv, nu imi da voie deloc.

Pai alege alt provider si apoi te intreaba daca vrei un free pass ...
Oricum acum s-a terminat, dar incearca ...la mine merge. Eu am Verizon dar inainte de asta a mers cu TimeWarner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Adevarul ca "ciorica" asta care a luat locul 1 l-a cam meritat. Nu prea vad ce i se poate reprosa, a fost foarte sigura pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

"ne-au luat" si rusoaicele. Eu nu sunt asa suparata, nu aveam asteptari prea mari, era clar ca echipa nu era pregatita si au si zis antrenorii ca nu spera la prea mult anul asta. Bine macar ca am luat ceva la echipe, altfel se intrerupea traditia din 1976 pana acum, Romania pe podium mereu la concursul pe echipe. In alta ordine de idei, suntem o tara mica, cu mai putine resurse, atat umane (20 milioane de oameni, versus 300 milioane!!), cat si financiare. Eu tot sunt mandra de fetele noastre, au facut tot ce au putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

mi-a mai trecut din suparare
Si eu sunt mandra de ele, de prestatia lor! Stiu ce inseamna sa faci gimnastica (nu ca ele, adica nu la nivelul lor), stiu ca fara sacrificii nu ajungi sus si de aceea au tot respectul meu!...dar nu pot sa nu ma supar

Bravo fetelor!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitai Sandra si Larisa pentru munca si efortul depus! Eu sunt sigura ca s-au straduit sa dea tot ce pot mai bun la ora asta. Atat s-a putut, celelalte au fost mai bune, asta este. Sunt oricum de admirat efortul si munca.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput