Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 28
ruxij spune:
Nu cred ca are rost sa zicem ca nu trebuia Larisa bagata in echipa. Pana la urma nu a facut asa prost la calificari si la echipe. Pt a se califica la individual compus, Larisa a luat prima sau a doua nota dintre toate fetele romance, in calificari. Deci nu se "decide" de catre Bitang cine merge la individual compus, Larisa s-a calificat pe fortza ei. Daca aveam alta fata care lua scoruri mai mari in calificari, s-ar fi calificat aceea.
AYUMI spune:
Din pacate pentru noi,Catalina Ponor neavand exercitiu la paralele nu a putut fi luata in considerare pentru individual compus.Acelasi lucru s-a intamplat si la Atena.
ni-na spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Poate sunt rautacioasa, dar mi se pare ca arbitrii umfla notele americancelor Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Impresia asta am avut-o de la concursul pe echipe,insa mi-am zis ca dehh...ce stiu eu.
Lala_D spune:
Sandra e inaintea chinezoaicelor deci a recuperat cateva pozitii, urmarim solul, momentan cred ca Mustafina o ia la nota.
Claudelu spune:
citat din mesajul lui ruxij Nu cred ca are rost sa zicem ca nu trebuia Larisa bagata in echipa. Pana la urma nu a facut asa prost la calificari si la echipe. Pt a se califica la individual compus, Larisa a luat prima sau a doua nota dintre toate fetele romance, in calificari. Deci nu se "decide" de catre Bitang cine merge la individual compus, Larisa s-a calificat pe fortza ei. Daca aveam alta fata care lua scoruri mai mari in calificari, s-ar fi calificat aceea. |
da ai si tu dreptate partial, dar intr-un interviu acordat de Bitang spunea, asta inainte de calificari, ca daca era dupa ea Larisa nu facea parte din echipa dar ca nu-si permite sa faca acest lucru dat fiind faptul ca Larisa si-a dorit (si nu contest asta) mult sa participe la Olimpiada. Am sa caut articolul cu Bitang si Belu...
Si da a luat cea mai mare nota la calificari pentru ca a fost singura din echipa care a participat la toate cele 4 aparate!
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
AYUMI spune:
Daca nu ma insel,la calificari doar Sandra si Larisa au participat la toate aparatele,deci numai ele puteau merge la individual compus din echipa noastra.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui AYUMI Daca nu ma insel,la calificari doar Sandra si Larisa au participat la toate aparatele,deci numai ele puteau merge la individual compus din echipa noastra. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Asa e.