Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Georgiana multumim foarte mult pt site, in spatele lui e multa implicare [de diferite tipuri] si sper din suflet sa ii fie util micutei Iulia. legat de browsere, la mine merge bine si pe mozilla, sa vad ok pozele, si documentele, si culorile sunt foarte frumos alese, pentru prima versiune a aplicatiei, este foarte bine. Oricum, am inteles ca mai lucrati la cateva detalii, asa ca nu e nici o problema, asteptam "service-packurile" :). Ca o mica explicatie, vreau sa subliniez ca georgiana, si in genere, toti programatorii, nu aleg sa optimizeze o aplicatie pt un anume browser si ignora, din start, alte browsere. Sunt convinsa ca georgiana stie foarte bine ca internet explorer-ul nu e singurul browswer din lume. DAR: desi eu sunt programator de engine mai mult, si mult mai putin de GUI/web, stiu ca sunt o gramada de elemente de user-interface care, desi sunt publicate ca fiind general valabile, au probleme de incompatibiliate. Internet explorer este mai vechi si atunci, toate bibliotecile de dezvoltare sunt asigurate, in primul rand, sa mearga pe explorer si nu documenteaza, la limitari, pe ce browser merge bine si pe ce nu. Noi, consumatorii, adica programatorii, avem la dispozitie doar aceste biblioteci [cu functii, cu diverse elemente de programare] si DOAR TESTAREA unei aplicatii releva anumite probleme [probleme ale elementelor publicate de firmele ce ofera platformele de dev]. Eu cred ca o putem ajuta pe georgiana testand aplicatia cat mai variat, expunand aici bugurile si propunerile de imbunatatire ca se poata georgiana citi si fixa, si desigur, pe un ton de egalitate si de prietenie. Eu admir reusita gerogianei si, daca e nevoie, stau la dispozitia georgianei pt "debug" :). Cu ocazia asta vreau sa le felicit mult de tot si pe simplisor si pe monvas, si ele au facut niste chestii foarte bune si foarte luminoase! |
Anca, multumesc pentru explicatiile oferite cu atata amabilitate. M-am mai luminat un pic acum. Imi pastrez totusi ideile, asta faceam: testing, iar pe firefox-ul meu kiar nu se vede ok, dar daca zici tu ca merge... o fi de la mine...
Si... RTFM, esti intr-o mica eroare referitoare la geneza site-ului. (e o firma cea care l-a produs, georgiana nu e programator, nu era nicidecum o plangere adusa ei personal, doar semnalam un bug)
In rest... numai de bine.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
andiaroro spune:
pe firefox se intampla des minuni de genul asta.
ultima data pe mine nu ma lasa sa ma inscriu intr-o baza de date sau sa vizualizez corect niste pagini,ca avea nu stiu ce conflict firefox-ul cu ultima versiune de Java.
sau nu reuseam sa fac abonament la acvariu la super pret si i-am sunat si mi-au zis ca stiu de pb cu firefox-ul si m-au sfatuit sa incerc cu "safari".
in sf, si eu zic ca e bine ca ai semnalat
anca_nicolae spune:
simonapro
legat de animatori baieti, ideea fetelor cu gasirea locurilor frecventate de tineri e f buna. Pe langa disco si cluburi, eu ti-as sugera si mall-urile, in zonele de mac si kfc, parcuri...
pt ce varste vrei tu sa organizezi? eu am acasa o carte cu cateva idei de jocuri de grup, as putea scana si sa-ti trimit, acolo sunt pt tineri intre 10 si x ani, dar poate se adapteaza si la copii mai mici. Daca vrei, imi dai pm cu mailul tau.
floric
bine ai sosit din concediu! Si legat de ce ziceai tu.. asa este, ai mare drepate, ne gandim mult la Iulia, toate, dar nu strica si povesti din alte zone. Eu citesc apropae zilnic, insa, nefiind in "activitate", adica nici concediu, nici cine stie ce amoruri "ilegale de noapte", sunt mai "silentioasa". Insa imi face placere sa citesc lucruri din orice domeniu, asa ca, cine traieste si simte diverse lucruri, hai aici sa le povestiti.
monn
ti-am scris si la subiectul Iuliei, cum facem cu scrisoarea medicala in italiana? Am vazut ca este postata pe site-ul de la georgiana, cum facem? Chatonel, cum ai contactat acea clinica, telefonic, te-ai dus tu acolo, pe mail, cum? Eu am pe verisoara mea chiar in Bologna, asa ca ar putea face un drum, astept sa-mi ziceti voi cum e mai bine.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
denisamada spune:
Hai ca-mi iau rolul de tester in serios, intrai si de pe chrome, acolo se vede bine. O sa incerc mai tarziu sa scap de privirea vigilenta a mandrei si sa intru de pe desktop, ca acolo mai avem ceva browsere... dar tot de-astea... "necivilizate".
Ilinca_M. spune:
GEORGIANA, cum sa-ti inchizi contul?! Nici nu vreau sa aud de asa ceva! Da, au fost vorbe "mai grele" sau tonuri mai repezite dar eu cred ca din cauza ca in nerabdarea si dorinta noastra, a tuturor, de a iesi totul bine pentru Iulia, nervii nostri sunt cam pe bigudiuri, noi toate avem intentii bune dar se stie ca uneori "drumul spre iad e pavat cu intentii bune" Nu pleca de pe forum, eu nu am emailul tau dar oricum sunt de parere ca acest tip de comunicare, forumistica, isi are farmecul ei si nu poate fi inlocuita de convorbiri telefonice, pe mess si nici macar de intalniri "face to face"...
andiaroro spune:
Ca tot vrea Anca trairi si simtiri, eu am acum ni alea melancoliceca se consuma si ultima zi de cresa a Anastasiei.
Am acum in colectie 2 albume imense si m-au trecut toate starile cand am vazut ce mica si bucalata era si eu ce frumoasa si slaba(oare de ce m-am facut poarca intre timp)...eram
anca_nicolae spune:
roro
asta cu melancolia ultimelor zile de cresa/gradi... si eu imi amintesc la vero ce am mai plans la cantecul ala cu "la revedere, gradinita draga" [adaptat dupa ala cu tabara draga], mai, mi se rupea ceva in mine, nu ma puteam opri, mai si stateam motz in primul rand, cred ca am iesit pe toate camerele de filmat. Culmea, la tudor nu am plans, poate pt ca a fost prea mare aglomeratia, si eu am stat mai in spate, cine stie.. chiar nu mi-am explicat atunci.. daaar acum, cred ca stiu, nu eram in primul rand, si cum eu am talent de actrita, daca nu ma vad, nu plang
deni
e foarte bun ajutorul dat de oricine cu testarea, si nicidecum raportarea bugului era problema! Eu mereu am zis ca "seful" unui dev trebuie sa fie QA/testarea si, la americani, chiar asa se si intampla, in clanul sefilor, PRIMUL care hotareste ceva legat de produs este seful de testare, nu seful de la dev, cumva, dev-ul doar spune daca e facibil sau nu. Asa ca e super bine sa avem cat mai multe si variate testari!
Eu doar am simtit ca tonul nostru trebuie sa fie pe picior de egalitate, nu de superioritate si de zeflemea...
Aia cu rtf.. nu stiu ce inseamna, :))), o fi vreo prescurtare din engleza, asa ca nu stau sa caut.. o fi vreun fel de for your information...
Legat de georgiana, stiu ca nu ea e programatorul, a si explicat fata ca a platit firma, insa ea este reprezentantul/seful produsului, si deci, specificatiile, in mare parte, ea le-a creat/comandat firmei de dev. E ca la fotbal, cand se da gol, jucatorul e bun, cand se primeste gol, antrenorul e de vina ca nu a stiut sa antreneze corect...
De aceea mi s-a parut util sa o ajutam pe georgiana, nu sa o ironzam ca a auzit sau nu de alte browsere, pe deasupra, si cu semnul ala de bla-bla... de fapt, recunosc, pe mine semnul m-a intristat, ala mi-a produs senzatia de zeflemea... daca nu-l vedeam, as fi receptat strict informatia cu mozilla, ca de asta m-am si uitat atent la mine. dar semnul ala.. nu m-a bucurat deloc, ma rog, not important.
eu totusi sper ca georgiana sa nu-si inchida contul, ca si ilinca, nu am mailul ei, bine, putem afla de la monn, dar eu sper ca georgiana ramana prin zona. Chiar ar fi nedrept sa plece, cand, in fond, a fost nevinovata. Pai eu am enervat de nspe ori grupuri intregi de fete, si tot nu m-am ganditca "merit sa inchid contul". D-apoi gerogiana...
Hai Georgiana, lasa cateva zile sa treaca, stai sa-ti gasesc eu ceva buguri si mai grele , ca eu nu glumesc, chiar am talent sa rascolesc aplicatii pe toate fetzele, si apoi o sa vezi totul mai putin intunecat. Stiu ca acum esti necajita, dar macar nu-ti inchide contul, da?
eu gata pe azi, plec acasa, aa, da, vine wk, asa ne-a zis gige, noroc cu ea ca mi-a amintit ;)
wk placut fetelor!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori
denisamada spune:
Anca, nu cred ca are rost sa continuam discutia, sunt sigura ca s-a inteles foarte bine ce am vrut sa spun... sau macar asa sper... Nu mi-am dat seama ca ar mai putea fi persoane mai sensibile care ar putea "citi dincolo de randuri" altceva decat am scris de fapt.
PS. Am mai intrat si de pe-alte browsere si e totul ok,o fi de la firefoxu'de pe desktop daca io's singura "cu bug" la afisare...
andiaroro spune:
Mada si mie imi da cu virgula, cand intru pe Mac cu firefox...Daca si tu ai Mac, asta o fi buba.
Pe restul e ok....
novus spune:
Hello !!!
Am aterizat si noi acasa ca vine furtunaaaaa
Ma bucur ca toate discutiile (fondate si argumentate din punctul meu de vedere ) au fost constructive si avem in sfarsitul mult asteptatul site !! Acum sper sa strangem si mai multi banuti ca de fapt asta era scopul, nu ?!
Inapreda, ma bucur sincer ca ai scris si sper sa nu mai absentezi
Anca, nu o sa-ti vina sa crezi dar eram precisa ca apari azi pe forum, vad ca imi functioneaza alt enspelea simt sau ce o fi, nu prea mai da gres
Andiaroro
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/