Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
Pishu nr 2 la wc azi Urmam politica pasilor marunti, las' ca-i bine...preconizez ca la 1 septembrie cand se intoarce la gradinita sa fie "in randul lumii":))) Desi acolo si in grupa mai mare era un baietel care avea "ciudatenia" sa ceara scutec cand il scapa kk:))) Asa-i ca e mai greu cu kk? Ala numa cand are scutecul il face, asa-l ghideaza sa vina cand ii pun scutecul pt. somnul de amiaza (desi nu stiu care somn de amiaza, ca de vreo 3 zile nu existaasa ceva; si-a facut un program "aparte": pe la 7 se trezeste, se maimutareste un pic, ma calca in picioare, isi aduce jucarii in pat...si pe la 8-8.30 adoarme iar bustean pana pe la 10 sau chiar 10.30...ei, in aceste cazuri urmatorul somn e la 10 seara, in cel mai bun caz)
Monnvas spune:
Buna seara!
Nu vreau sa fac rechizitoriul public; Georgi a avut intentii bune, nu le contesta nimeni, si as vrea sa cred ca toate disfunctiile au fost cauzate de neintelegeri sau o proasta comunicare intre ea si firma de IT. Bine, io aia suspicioasa mai am inca niste semne de intrebare, dar nu tin musai sa le rezolv.
Vreau doar sa ma credeti - deocamdata doar pe cuvant - ca nu a fost un atac de haita gratuit si nici un linsaj public, cum imi pare ca s-a conturat in mintea unora. Cum zicea si Roro, trebuie sa comunicam transparent si - adaug eu - onest. Si vad ca se poate.
simonapro spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri
Am pus afise pe la liceu de arta, pe la facultate, dar din pacate se luase vacanta. Cunostinte baieti, nu prea am, la varsta asta, fete s-au gasit, dar baieti mai greu. O sa mai incerc pe la Casa de cultura si la secretariat e o idee buna.
Floric: sa va fie de bine vacanta. Super pozele cu toata familia
Anca: varsta copiiilor de la 1 la 14 ani. Joculete mi-am pregatit o gramada, dar sa ajung sa le pun in aplicare
La ce liceu a intrat Vero, ca nu am retinut daca ai zis?
http://iulia-elena.blogspot.ro/
georgiana310 spune:
Nu ies pana tu, Monnavas, nu iti rezolvi si ultimele 'suspiciuni'. Si daca in noaptea asta mi se taie contul, fac altul pana iti rezolvi tu si Novus suspiciunile!!!
Aveti obraznicia - pe care nu o mai tolerez, ca dupa ce mi-ati impus VOI, nu Cami, nu Iulia, prioritatile in buzunar si in viata, sa aveti 'suspiciuni'! OK, sa le auzim... Ieri imi trimiteai un mail cu scuze. Astazi, rezolvam suspiciunile!!!
Aveti obraznici sa apelati la discretia fata de Cami cand vine vorba de mine sau de alte fete, dar uitati de ea cand ridicati 'suspiciuni' si faceti parada de o nemarginita ipocrizie!!!
Vorbind de ipocrizie: Novus, ieri cand am vorbit la telefon si azi (de cele 3 ori!!!) nu ti se parea argumentat linsajul! Azi, pe forum vad ca ai alte pareri. Adica, ca si cum, este firesc ca VOI sa imi cereti mie socoteala si sa ma puneti la punct ca apoi, acum, sa 'rezolvati' voi situatia, asa cum trebuie!!!
N-am vazut pe nimeni spanzurat ca dupa aproape o saptamana de afisat si promovat numere de romtelecom, ele nu mergeau! Cand am scris pe forum, nu mi-a raspuns nimeni. Cred ca eram ocupati cu iesitul in fata, linsaje publice si facut planuri cu banii, eforturile si viata unora! Vad ca n-a fost niciun linsaj pe tema telefoanelor puse gresit si abandonate la verificat!
Nu v-a fost oare rusine, sa discutati cu Cami despre penibilitatea pe care - IN CONTINUARE - o mentineti? Nu aveti oare empatia si decenta de a aprecia obrazul meu 'intors' din dorinta de a nu ma mascarada in acest mediu familial si sa incetati atacurile astea?! Oare ce e mai important pentru voi doua: site-ul Iuliei sau jocul de-a mine is bigger than yours ?
Novus, ieri la telefon te rugam sa explici fetelor dificultatile cu care traiesc zi de zi. Vad ca nu numai ca nu ai transmis nimic mai departe, dar vorbesti lucruri aberante penrtu un 'lider de forum', asa cum te consideri! Sau, poate ar trebui sa ma dezbrac de tot de pedanterie si sa iti amintesc public 'mishmasurile' tale cu 'doamna Vio', de la pensiune, pe cheltuiala altora??? E ciudat, nu, cate lucruri stiu unii fara sa manifeste nicio 'suspiciune'.
Sunt convinsa ca site-ul nu e destul de bun, de frumos, de colorat, de ilustrativ, de generos si de laudativ la adresa voastra! Am incercat sa mentin cuvintele tale, Monnavas, care, asa cum te-ai proclamat, ai terminat 'facultatea de vorbit frumos'.
Si de gandit urat, as completa eu! Aaaa, si ca si completare participativa la jocul de masurat muschii si nu bunele intentii: cred ca am minim doua carti in plus publicate, fata de tine. Da un search pe google si iti lamuresti si 'suspiciunile' legate de asta!
Monnvas spune:
Georgi,
Pe 7.07, sambata, am vorbit la telefon. Mi-ai spus, citez: „site-ul este gata, va fi sus marti. Imi lipsesc numai pozele”. Ti-am trimis pozele in acea zi. In aceeasi zi am facut blogul. L-as fi facut - asa, bun, prost, cum este - cu o saptamana inainte. Am pierdut o saptamana de promovare din cauza lipsei de „referinta electronica”.
Mi-ai spus atunci ca ai avut de platit o factura mare, ca ai platit-o si ca astepti numai sa se deblocheze serverele.
Pe 7.07. Tin minte fiindca in seara aia am facut blogul. Nici nu ma mai interesa site-ul si n-ar mai fi zis nimeni nimic daca nu intrebau cei de la Mereu Aproape.
Domeniul a fost cumparat pe 25.07. Cum putea sa fie gata site-ul pe 7.07, cand domeniul nu era cumparat? Cum putea sa fie gata site-ul pe 7.07, cand apar pe el lucruri care au fost postate pe blog ulterior?
-----
Ai fost in Elvetia, ai stat la Marcia. Marcia ti-a lasat, pe langa bani, niste jucarii pt Iulia. Au ajuns la Iulia abia azi, dupa discutiile contondente de aici. Era atat de greu sa chemi Fan Curierul la tine acasa?
-----
Cu branulele, care au ajuns la Iulia. In 7.07, cand am avut acea conversatie pe care o invoc, imi spuneai ca ai avut o problema cu furnizorul. Cu cateva zile mai devreme, i-ai spus lui Cami ca problema e rezolvata, a plecat spre ea curierul. Dar nu trecuse niciun curier pe la tine, tu doar ai dat comanda!
Cand ai spus ca „au plecat”, eu am inteles ca au plecat, adica ai avut in mana branulele si le-ai pus la curier. In momentul respectiv am anulat 3 oferte de branule fiindca „au plecat”. Daca nu anulam acele oferte, Iulia le avea in 2 zile. Au ajuns dupa o saptamana. Stiu, bine ca s-a rezolvat. Dar se putea rezolva mai elegant daca imi spuneai exact in ce stadiu se afla comanda, nu „au plecat, e rezolvata!”
Draga mea, noi ne-a bazat pe ce ai spus tu, dar se pare ca uneori nu ai proprietatea termenilor. Cand zici „au plecat”, eu inteleg ca ai avut pachetul in mana si l-ai dat curierului. Tu intelegi „am facut o comanda si o sa vina in cateva zile”. Cand tu zici „e gata, marti il urc”, eu inteleg ca HTML-ul e facut, asteapta numai legarea online.
Noi ne-am programat diverse actiuni si in functie de tine. Pana la urma nici nu am inteles de ce te-ai oferit sa faci tu site-ul, cand sunt IT-iste in grup pe care le costa mult mai putin, si dpdv financiar, si ca timp si efort, sa il faca. Si nu l-au facut fiindca de fiecare data ne-ai spus ca „e gata”. Si, evident, noi te-am crezut. Si tu ziceai ca n-are rost sa se dubleze munca.
Cat despre batut in carti, sa te intreb si cu cate articole te lauzi? Cate sunt indexate ISI? Ne batem in CV-uri? O ajuta pe Iulia cu ceva CV-urile noastre? (e de prost-gust toata discutia pe tema asta)
Ti-am cerut scuze pe mail pt tonul dur, nu pt ce ti-am spus. Da, imi pastrez parerea: fiecare lucreaza pt Iulia in limita resurselor - de toate felurile, timp, bani, emotional. Nimeni nu iti cere sa faci mai mult decat poti. Dar atunci cand nu mai poti, spune: NU MAI POT. Sau nu pot in termenul asta. Si se gasesc solutii. Dar daca tu te lauzi ca „e gata” sau ca „marti va fi sus”, evident ca noi ne bazam pe asta. Si ca ne programam diverse in functie de ce ne spui tu.
Nu ti-a cerut nimeni sa-ti neglijezi problemele personale. Ci numai sa... respecti ce promiti, sau, mai degraba invers, sa spui numai ce poti face si cand anume poti face.
Monnvas spune:
Ah, si inca ceva. Nu ne jucam de-a „mine is bigger than yours”. Era vorba despre cuvantul dat si respectarea lui.
Nu cred ca m-am laudat io p-aci cu cat am facut EU si nici nu vei gasi vreun post in care sa se specifice cat am donat EU, cat am strans EU de la X,Y,Z. Nici cat timp am investit in actiunea asta. Asa cum nici Ana, nici Kea, nici Simply nu au dat raportul complet. Despre site ti-am trimis parerile pe mail inainte de postul tau - asa ca vei constata singura ce observatii ti-am facut si cat de tare ma raportam la persoana mea.
Despre obraznicie... hai sa fiu obraznica, daca asa ma doresti: ai mintit, Georgiana, ai mintit in repetate randuri cand ne-ai explicat ca site-ul e gata. It's a fact. De ce era nevoie de asta? Pentru ca yours is bigger than mine?
Promit sa fie ultimul post cu atac la persoane. Ma calmez. Ma calmez. Ma calmez imediat.
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Georgi, Pe 7.07, sambata, am vorbit la telefon. Mi-ai spus, citez: „site-ul este gata, va fi sus marti. Imi lipsesc numai pozele”. Ti-am trimis pozele in acea zi. In aceeasi zi am facut blogul. L-as fi facut - asa, bun, prost, cum este - cu o saptamana inainte. Am pierdut o saptamana de promovare din cauza lipsei de „referinta electronica”. ATI PIERDUT O SAPTAMANA... NU MI-A SPUS NIMENI IN SAPTAMANA ACEEA ... fata draga, vezi ca are Anamariame firma de facut site-uri!!! Nu mai fa tu! Dar ati sarit ca de ce nu stiu!!! Habar n-am cu ce va ocupati si ce face fiecare intre 9 - 6. NUUU, REGRET SA DEZAMAGESC, PENTRU MINE FORUMUL NU ESTE A DOUA CASA!!! Mi-ai spus atunci ca ai avut de platit o factura mare, ca ai platit-o si ca astepti numai sa se deblocheze serverele. Avand in vedere ca ne nu ne platim facturile una alteia, nu m-am gandit niciodata sa iti trimit un desfasurator al obligariilor mele de plata. Pe 7.07. Tin minte fiindca in seara aia am facut blogul. Nici nu ma mai interesa site-ul si n-ar mai fi zis nimeni nimic daca nu intrebau cei de la Mereu Aproape. Acuza ca voi pierdeati o saptamana, este inainte de a rezolva Bianca cu cei de la mereu Aproape!!! Te incurci in minciuni! Domeniul a fost cumparat pe 25.07. Cum putea sa fie gata site-ul pe 7.07, cand domeniul nu era cumparat? Cum putea sa fie gata site-ul pe 7.07, cand apar pe el lucruri care au fost postate pe blog ulterior? Raspuns: n-ai idee ce vorbesti! Nu stii ce acuzi! Intreab-o pe Anamariame si pe cine mai doresti tu de 'cum putea sa fie gata'! ----- Ai fost in Elvetia, ai stat la Marcia. GRESIT!!! Eu nu am stat la Marcia!!! EU AM OCOLIT CATIVA ZECI DE KILOMETRI, CA SA IAU PACHETUL PENTRU IULIA SI BANII STRANIS DE EA SI DE PRIETENII EI!!! M-AM REVANSAT PENTRU GESTUL EI FRUMOS CU DOUA CARTUSE DE TIGARI! EA A TINUT SA-MI INTOARCA "CADOUL" CU UN PACHET DE MANCARE PE DRUM! Esti penibila in declaratii, inventii si presupuneri! Esti nimic altceva decat o presupunere ieftina a vietii altora! Marcia ti-a lasat, pe langa bani, niste jucarii pt Iulia. Au ajuns la Iulia abia azi, dupa discutiile contondente de aici. Era atat de greu sa chemi Fan Curierul la tine acasa? Raport pentru Monnavas, cu scuzele de rigoare ca am un timp trunchiat de drumuri la tratamente cu maica-mea, dus la spital zilnic, condus 4 businessuri, dus/adus un copil de la gradinita si altele: EU M-AM INTORS DIN ZURICH IN DIMINEATA ZILEI DE MIERCURI, ORELE 3.40AM. MIERCURI DUPA-AMIAZA AVEAM FEBRA 38.2. JOI AM ZACUT! SEARA AM PLECAT IN MARAMURES, SA O DUC PE SOACRA-MEA CARE AVEA O URGENTA VINERI ACOLO. CU COPIL, SI TOT CE MAI ERA CAZUL, FEBRA DE RIGOARE SI DINTII CLANTANIND IN GURA DE FRISOANE. Permite-mi Preamarita, sa nu raportez ce-am facut in weekend. Luni dimineata am ajuns in Cluj, intre 12 si 7pm am avut un audit si, din gresala umana fiind facuta, am uitat coletul acasa!!! Marti l-am adus la birou si a fost trimis, cu AWB, prin CARGUS, fapt pe care il poate confirma si Cami. Aaaa, si sa nu uit: marti am dus si-un inceput de faringita! ----- Cu branulele, care au ajuns la Iulia. In 7.07, cand am avut acea conversatie pe care o invoc, imi spuneai ca ai avut o problema cu furnizorul. Cu cateva zile mai devreme, i-ai spus lui Cami ca problema e rezolvata, a plecat spre ea curierul. Dar nu trecuse niciun curier pe la tine, tu doar ai dat comanda! Cand ai spus ca „au plecat”, eu am inteles ca au plecat, adica ai avut in mana branulele si le-ai pus la curier. In momentul respectiv am anulat 3 oferte de branule fiindca „au plecat”. Daca nu anulam acele oferte, Iulia le avea in 2 zile. Au ajuns dupa o saptamana. Stiu, bine ca s-a rezolvat. Dar se putea rezolva mai elegant daca imi spuneai exact in ce stadiu se afla comanda, nu „au plecat, e rezolvata!” Tie n-am ce sa-ti spun despre asa ceva, nu am ce sa-ti raportez despre mizeriile pe care le scornesti! Te erijezi in ceea ce nu esti! TU VORBESTI NISTE MIZERII ORDINARE!!! Draga mea, noi ne-a bazat pe ce ai spus tu, dar se pare ca uneori nu ai proprietatea termenilor. Cand zici „au plecat”, eu inteleg ca ai avut pachetul in mana si l-ai dat curierului. Tu intelegi „am facut o comanda si o sa vina in cateva zile”. Cand tu zici „e gata, marti il urc”, eu inteleg ca HTML-ul e facut, asteapta numai legarea online. Cand eu spun: mai e de lucrat si tu stii pe cineva care asta face... e ori rautate, ori sa nu dai informatia! Te banui de a doua ca de prima... ar fi dezastruos! Noi ne-am programat diverse actiuni si in functie de tine. (??? Name it!!!) Pana la urma nici nu am inteles de ce te-ai oferit sa faci tu site-ul, cand sunt IT-iste in grup pe care le costa mult mai putin, si dpdv financiar, si ca timp si efort, sa il faca. Si nu l-au facut fiindca de fiecare data ne-ai spus ca „e gata”. Si, evident, noi te-am crezut. Si tu ziceai ca n-are rost sa se dubleze munca. Cat despre batut in carti, sa te intreb si cu cate articole te lauzi? Cate sunt indexate ISI? Ne batem in CV-uri? O ajuta pe Iulia cu ceva CV-urile noastre? (e de prost-gust toata discutia pe tema asta) De prost gust a fost remarca ta repetata cum ca esti singura in masura sa scrii un blog! La aceasta prostie am raspuns! Ti-am cerut scuze pe mail pt tonul dur, nu pt ce ti-am spus. Da, imi pastrez parerea: fiecare lucreaza pt Iulia in limita resurselor - de toate felurile, timp, bani, emotional. Nimeni nu iti cere sa faci mai mult decat poti. GRESIT: TU MI-AI CERUT MAI MULT DECAT AM PUTUT! TU! NU CAMI, NU IULIA!!! Dar atunci cand nu mai poti, spune: NU MAI POT. Sau nu pot in termenul asta. Si se gasesc solutii. Dar daca tu te lauzi ca „e gata” sau ca „marti va fi sus”, evident ca noi ne bazam pe asta. Si ca ne programam diverse in functie de ce ne spui tu. Nu ti-a cerut nimeni sa-ti neglijezi problemele personale. Ci numai sa... respecti ce promiti, sau, mai degraba invers, sa spui numai ce poti face si cand anume poti face. Cu morala pentru gaste, poti sa continui unde te antrenezi, eu... nu gust! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgiana310
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Monnvas spune:
Fetelor, va rog ca la cafea sa ne povestiti despre pici si despre planuri de vacanta, care mai are concdiu de planificat. Putem sa mergem mai departe, da?