Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 7
simonapro spune:
Ziua buna!
Olga: multi ani fericiti impreuna
Gige: ma bucur ca esti activa, drum bun si pitonasului.
Simina: felicitari, sa fiti sanatosi amandoi
M-au dat gata ghioceii cu replicile lor
Fetele, vreau si eu idei, am o problema nu gasesc animatori baieti, pe unde sa mai caut. Mai am cateva zile si scap de munca asta si trebuie sa ma misc, ca am cam pierdut timpul
http://iulia-elena.blogspot.ro/
inapreda spune:
Simona, banuiesc ca activitatile tale se vor desfasura, preopnderent, in week-end; ai putea incerca sa bati palma cu niste baieti care activeaza in trupele de teatru ale liceelor.
inapreda spune:
In alta ordine de idei, va multumesc pentru "stigare".
Va citesc si, in gind, va si raspund Nu scriu pentru ca...nici nu stiu ce sa zic ca sa nu sune aiurea: mi se pare ca nuca in perete, date fiind necazurile de la club, sa povestesc eu ce happy sint in prag de vacanta. Asta e un exemplu.
Ma gindesc mult la Cami si Iulia.
Si apreciez ALTFEL decit inainte ce am.
Sanatate si pupici.
simonapro spune:
Georgi: imi pare rau de decizie, dar nu trebuie sa-ti inchizi contul, poti sa mai treci pe la noi, cand simti tu si cand ai un moment de respiro, chiar daca va fi foarte rar
Ina: din pacate e vacanta si nu dau de ei, nici studenti nu gasesc in perioada asta.
Cami: sa aveti un weekend linistit!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
andiaroro spune:
cauta-i prin discoteci sau la casa de cultura (or mai fi cursuri de vara).
faci niste fluturasi simpli si ii imparti, lipesti in zone unde crezi tu ca se intalnesc tinerii.
(n-am zis plaja ca acolo sunt sigur multi nonlocalnici)
Gina- daca crezi ca Mickey al vostru se gaseste la Disney, trimite o poza si ti-l cumpar, ca ne ducem la o aniv acolo pe 6 august(daca nu ploua)
Gina2008 spune:
Ina...
Andiaroro multumesc mult de oferta. Il gasesc si aici si chiar zilele astea mi-am propus sa-l readuc pe Mickey mic printre noi, din vacanta.
Simona da' printre cunostinte nu gasesti? Macar pentru 1-2 saptamani pana iesi din necaz!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Floric spune:
Gia, pai, si eu cui mai dau reteta minune de slabit? Zau, nu ti-am m ai scris pe tema asta dat fiind preocuparile tale din ultimul timp, dar asta nu inseamna ca am uitat ce te framanta.
Eu...nu am nici mailul, nici nr de tel ci doar forumul la dispozitie. Asa ca ...stay by me.
Ina si eu ma simt ca nuca in perete cand povestesc una, alta si uneori nici nu imi vine. Insa...trebuie sa scriu...ca sa treaca timpul atlfel pana la finalul cel fericit.
Macar spune-mi cum a fost la sala?
Simona, nu aveti liceu de arta? La secretariat daca mergi si povestesti se gaseste un profesor care sa te indrume spre un elev silitor si dornic de munca.
Gia, multe flori si pupici pentur munca depusa.
denisamada spune:
Salutam aparitia online a help-iulia.com!!!
Daca imi e permisa o observatie, pe firefox nu prea arata bine... adik se cam incaleca imaginile peste scris... Ma gandesc ca o fi optimizat ptr IE (nu am cum sa verific)... totusi mai sunt si alte browsere pe netul asta...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
anca_nicolae spune:
Georgiana
multumim foarte mult pt site, in spatele lui e multa implicare [de diferite tipuri] si sper din suflet sa ii fie util micutei Iulia.
legat de browsere, la mine merge bine si pe mozilla, sa vad ok pozele, si documentele, si culorile sunt foarte frumos alese, pentru prima versiune a aplicatiei, este foarte bine. Oricum, am inteles ca mai lucrati la cateva detalii, asa ca nu e nici o problema, asteptam "service-packurile" :).
Ca o mica explicatie, vreau sa subliniez ca georgiana, si in genere, toti programatorii, nu aleg sa optimizeze o aplicatie pt un anume browser si ignora, din start, alte browsere. Sunt convinsa ca georgiana stie foarte bine ca internet explorer-ul nu e singurul browswer din lume.
DAR: desi eu sunt programator de engine mai mult, si mult mai putin de GUI/web, stiu ca sunt o gramada de elemente de user-interface care, desi sunt publicate ca fiind general valabile, au probleme de incompatibiliate. Internet explorer este mai vechi si atunci, toate bibliotecile de dezvoltare sunt asigurate, in primul rand, sa mearga pe explorer si nu documenteaza, la limitari, pe ce browser merge bine si pe ce nu. Noi, consumatorii, adica programatorii, avem la dispozitie doar aceste biblioteci [cu functii, cu diverse elemente de programare] si DOAR TESTAREA unei aplicatii releva anumite probleme [probleme ale elementelor publicate de firmele ce ofera platformele de dev].
Eu cred ca o putem ajuta pe georgiana testand aplicatia cat mai variat, expunand aici bugurile si propunerile de imbunatatire ca se poata georgiana citi si fixa, si desigur, pe un ton de egalitate si de prietenie.
Eu admir reusita gerogianei si, daca e nevoie, stau la dispozitia georgianei pt "debug" :).
Cu ocazia asta vreau sa le felicit mult de tot si pe simplisor si pe monvas, si ele au facut niste chestii foarte bune si foarte luminoase!
cu drag,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori