Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Olga, ma bucur sa te aud si virtual !! Ada are din nastere alunite berechet si i-au mai aparut si cateva noi, le-a vizionat dermatologul si a zis ca sunt de treaba Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
De Ada stiam Stiu ca le are de la nastere. Eram curioasa daca sunt copilasi carora le-au aparut pe parcurs. Ma bucur ca sunteti bine
georgiana310 spune:
La Despre Iulia se afla povestea.
La ACASA va fi imediat mai mult text, cu alte informatii si precizari.
O sa facem din 2`n 3 zile cate un nou articol despre starea Iuliei, astefel incat sa se stie statusul si tot.
Mai revin
Gina2008 spune:
Olga si Calin are vreo 4 alunite. Doua i-au aparut anul trecut, doua anul asta. Pe cele de anul trecut le-a vazut dermatologul si a zis ca sunt ok.
Na, acum eu le numar si ii inspectez pielea mereu. Noi am ajuns anul trecut la dermatolog cu mai multe mici problemute. Una dintre ele era pata pe care Calin o are pe fata. De un bej deschis, e aproape insesizabila, dar e mare. Vara se vede mai bine. Dermatologul a zis ca e un semn din nastere si ca nu va disparea, dar ca nici nu se va modifica. Si, cand va fi Calin adult, ar putea face niste proceduri chimice prin care sa dispara acea pata... sau sa-si lase barba. Ma rog, nu e f. vizibila, dar eu care stiu de ea o vad!
Alta problema era pielea atopica cu portiuni aspre, invizibile, care se simteau doar la pipait. Ne-a zis atunci sa nu-l mai spalam cu nimic care contine parabeni, chestii chimice etc. Asa am facut si intr-adevar aproape un an nu a mai avut nici iritatii, nici piele aspra. Dar de vreo 3 luni am schimbat marca (de la lipikar la roche posay am trecut la mustela) de gel de dus si se simte. Desi si cea de-a doua e fara parabeni etc etc...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Georgiana, foarte tare! Sunt convinsa ca ai facut niste eforturi majore, dar Iulia, Cami si familia ei merita orice efort. Mai ales, merita o atmosfera lipsita de griji si tensiuni in jur...
georgiana310 spune:
In ultimul rand:
Dragelor,
Va multumesc tuturor pentru toti anii astia de sprijin virtual. Au fost cateva situatii in care taaare mult m-au ajutat sfaturile, incurajarile, poate rugaciunile voastre.
Le multumesc celor doua fete, Adriroro (Doamneeee, sper ca nu scriu iar aiurea!) si Pisik, pentru "mangaierile" din ultimele doua zile. Suna a periere dar zau ca m-au facut sa trec mai usor peste zilele astea.
In cursul zilei de azi contul meu o sa se inchida. Si nu pentru discutiile de "uite site-ul, nu e site-ul" asa cum ar fi poate de inteles ci pentru ca, asa cum una dintre fete a observat, sunt mult peste puterile mele (de acum!) implicata in cele profesionale si Bris`icesti!
Sunt tot aici, la acelasi numar de telefon si adresa de email pe care le stiti si cu aceeasi bucurie ca in ultimii 4 ani o sa astept sa va aud vocile!
Voi fi in continuare alaturi de Iulia, asa cum am fost de la inceput, sper si mai mult, asa cum Cami stie foarte bine!
Va doresc din tot sufletul o viata de poveste si sa simtiti aceeasi bucurie pe care o impartasim zilnic aici, fata de ghioceii nostri!
Imbratisari si ganduri bune!
Gina2008 spune:
Monn, ti-am trimis pe mail o varianta de fluturasi printabili si tiparibili. I-am trimis-o si lui Simply si ea a zis ca e ok. Eu voi pleca de la job in scurt timp, insa mi-am luat toate materialele acasa. Daca e nevoie de modificari sau sa facem si alt tip de fluturasi, eu voi fi pe receptie.
Un week-end linistit, distractiv, fara griji si in care totul sa mearga bine mai ales pentru Iulia si mamica ei!
Gina2008 spune:
Pai, Georgiana, acum suntem mai multe implicate intr-o poveste comuna. Care are si un site. Cu cine vei tine legatura pentru modificari, updatari etc.?
Eu zic ca mai bine ramai, pana la finalul fericit!
inapreda spune:
Georgiana, daca, momentan, nu ai timp de DC, nu inseamna ca TREBUIE sa si inchizi contul; decit BY CHOICE; eu zic sa iti reconsideri opinia pina in vremuri mai...libere.