Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Da, e o etapa foarte faina (eu de toate am zis ca-s foarte faine). Azi Andrei m-a intrebat ce este viteza. IULIA va invinge CANCERUL |
Daaaaaaaaaaa... si noi zicem ca mai scumpi de atat nu pot sa fie! Credeti ca pot!?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
georgiana310 spune:
Site-ul Iuliei este activ, dar nu final! Pana la ora 4pm, astazi, vor fi facute toate modificarile/updatarile si ce am mai cerut eu acum 10 minute. Deci, repet: NU ESTE FINALIZAT LA ACEASTA ORA, DAR ACTIV!
Nu voi mai intra astazi pe forum, deci, daca doreste cineva sa ceara alte detalii, stie unde sa dea de mine. In cel mai rau caz, va rog, vorbiti cu Monnavas.
Cand ajung la birou voi trimite si toate actele doveditoare (data rezervarii siteului, dovezile platilor, contract, etc.) pe mailul comun.
bebe_shtrumf spune:
eu n-am vazut pozele Gazei
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 6
IULIA va invinge CANCERUL !!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Site-ul Iuliei este activ, dar nu final! Pana la ora 4pm, astazi, vor fi facute toate modificarile/updatarile si ce am mai cerut eu acum 10 minute. Deci, repet: NU ESTE FINALIZAT LA ACEASTA ORA, DAR ACTIV! Nu voi mai intra astazi pe forum, deci, daca doreste cineva sa ceara alte detalii, stie unde sa dea de mine. In cel mai rau caz, va rog, vorbiti cu Monnavas. Cand ajung la birou voi trimite si toate actele doveditoare (data rezervarii siteului, dovezile platilor, contract, etc.) pe mailul comun. Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 http://georgianaspataru.blogspot.com/ |
Abia astept sa fie gata site-ul si sa il mediatizam! Important e ca Iulia va avea site, nu cred ca trebuie hartii doveditoare, adica nu cred ca te suspecteaza cineva de rea-vointza sau neimplicare
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Hello fetele ! Iar azi se juca cu Marius cu figurine cu zane Marius: "Mie imi pace de Boare Argintie (una din zane)" Gaza: serioasa "Nu e relevant ce-ti place tie !" Mami de Gazii mica si frumoasa Trei Anisori |
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Neata! Gige sper ca noapte fu un sfetnic bun si te-ai trezit dimineata vesela ca iti vei vedea superbul Piton! Puta-problem avem si noi. De cand e de-scutecizat e aproape numai cu mana la puta. Nu face nimic, doar pune mana sa nu cumva sa o piarda . Eu ma abtin sa-i atrag atentia in vreun fel, convinsa fiind ca e doar o faza. Ma enerveaza cateodata, dar asta e. Eu nu am putut vedea pozele Pisicesti... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Buna ziua fetili,
In cateva minute sar in masina si ma duc la Pitonul-Putza Pipaita!
Io m-am delectat cu poze fetili pe feisbuc
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Da, e o etapa foarte faina (eu de toate am zis ca-s foarte faine). Azi Andrei m-a intrebat ce este viteza. IULIA va invinge CANCERUL |
Subscriu ,e o etapa minunata !!! imi place la nebunie
Ada ma da gata cand imi spune : mami sunt mandra de tine, esti cea mai buna mama din lume !! si altele asemanatoare !!
Ieri mi-a spus ca ea nu are bunic dar are 4 bunici care sunt frumoase si o iubesc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
olishka spune:
Salutare fetelor!!!
Multumesc tare mult pentru urari Am avut parte ieri de o surpriza minunata din partea lui Cristi
Am vazut poze tare frumoase cu familia Pisik si Shtrumfii
Simina felicitari Sa ai o sarcina usoara!!!
Gige drum bun sa ai si sa stii ca si al meu baiat are aceeasi pasiune: trasul de puta. Tare mandru este de ea cand se face maaaaareee si o arata cui apuca
Cami si Iulia sunteti mereu in gandurile mele
Novus imi pare rau pentru Bimbo
Pup toate burticoasele
olishka spune:
Am uitat sa o felicit pe Sophi pentru dezpampersire. Ilinca rabdare Noi si acum mai avem zile cu accidente.
Intrebare: copilasilor vostri le-au aparut alunite? David are deja vreo 5 mici. Oare ar trebui sa merg la dermatolog cu el sau este ok?
novus spune:
Olga, ma bucur sa te aud si virtual !!
Ada are din nastere alunite berechet si i-au mai aparut si cateva noi, le-a vizionat dermatologul si a zis ca sunt de treaba
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_