Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Va scriu de la birou acum.

RORORO ai si tu dreptate. Eu vorbeam strict tehnic.

cred ca in primul rand trebuie putin aranjat site-ul dpdv grafic. am intrat acum si sunt suprapuse imaginile. Nu stiu in ce e facut ca sa zic exact ce trebuie facut, insa cel care s-a ocupat de grafica trebuie sa il aranjeze. Cred ca Simply si Gina ar putea da niste sfaturi mai specializate (io zic ca s-a lucrat pe layere sau poze separate si nu a fost salvata pagina unitar)

-cand intri la despre Iulia, apar niste poze foarte mari peste care se suprapun bannere pe chiar pe fata Iuliei. din cate imi dau seama s-a folosit acelasi layout ca la site-ul Aliei Pop (celalalt caz de care s-a ocupat Georgiana) doar ca pozele nu sunt la aceleasi dimensiuni. Georgiana, te rog contacteaza graficianul/ administratorul sau cine e responsabil cu update-ul. Cine tine legatura cu Georgiana, va rog transmiteti mesajele

Din punctul meu de vedere, pentru ca site-ul se retine mai usor de catre cetateni si pentru ca la blog se face update mai pe direct decat la site propun redirectionarea adresei de site pe blog. e doar o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt de parere ca redirectionarea site-ului catre blog este o idee excelenta. Nu numai ca se economisesc bani, dar ramane si o singura directie pe care mergem, si se imprima mai bine o singura pagina de net, fie ea blog sau site, decat doua diferite.Buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Atunci site-ul va fi unul "vitrina" cu povestea simpla (dar percutanta), datele de contact (cont, tel , sms-suri, etc) si directionarea catre blog pentru povesti si actualizari.
In cazul asta, modif la site ar fi f putine. Eventual clinica (cand e clar 100%) si nr de tel sau sms.

Nu va suparati pe mine, am obsesia rezumatelor.

Intre Anastasia si M-T a fost o mare iubire. Pana si dir de la cresa ne-a spus ca e copilul, de care M-T s-a legat cel mai tare. Dar cum stam aproape si cum am ramas in rel f bune cu familia ei, e clar ca ne mai vizitam si nu oprim aici comunicarea. Oricat ar fi Anastasia de constienta ca acum se duce la gradi, tot vrea sa o ia pe M-T cu ea si acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, emotionanta relatia Anastasiei cu Mi-Thérèse , e perfect ca pastrati legatura si se vor mai vedea

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Si totusi...cine e persoana care tine legatura cu Georgiana?

ca degeaba spunem noi aici ce trebuie facut la site daca nu ajunge informatia unde trebuie. Inca nu s-a operat nicio modificare si pozele tot suprapuse sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

sunt prin zona ...cu un ficat cat o galeata (caci il simt si cand ma asez si cand merg)iar partea "placuta" e ca si doare...

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

sper ca s-a produs intalnirea dintre MA si Cami. Asteptam vesti de la Cami ca sa stim cand tragem tare pentru SMS-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata la prinz, tufete

andiaroro, ca de obicei, ai grait foarte bine tot ce ne trebuie noua eo vitrina a transparentei cazului si nu un site de marketing.

bianca, la mine merge foarte bine site-ul, unde ai tu poze suprapuse?

problema mea e alta: a recitit cineva tot ce scrie pe site? ca io gasii deja o problema a "literelor mincare" aici la geneza, unde e scris genza

mai era cererea de a fi puse pe site niste numere de telefon, o adresa de mail, in caz ca cineva vrea sa aiba amanunte. Sint si nu le-am vazut io?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, si rozul ala e o alegere tare nefericita

Mergi la inceput

depinde mult de browser.

In mozilla se vede ok, pe IE iarasi e bine. Pe Chrome insa sunt pozele una peste alta. Nu stiu la Safari si Opera cum se comporta

Mergi la inceput