Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 26
chatonel spune:
naspa daca e pe googlecrome
ce mai putem face pt a "promova blogul si site-ul e sa le punem de cit mai multe ori pe facebook, ori sa face o pagina speciala pt ea, facebook e bine indexat
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Ihi! Io dau vin rosu sec.
|
Beeeeeeeeey, daca stiam ramaneam si eu la un pahar... Dar io dupa ce-am aflat rezultatele lu'exitpolu' am tras pe dreapta si bine am facut ca mandra, adormita la 6 (SASE, nici nu ne gandeam ca nu trezeste pe la 9-10), nu va zic la cat s-a trezit de dimineata... Azi a fost super-mega-aglomerat, ca dupa intoarcerea sefului din concediu... de abia am ajuns acasa... s-a dus naiba programul meu scurt de gravida cu risc... Acum a venit Adela si ma ia de fresh...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 cred ca in primul rand trebuie putin aranjat site-ul dpdv grafic. am intrat acum si sunt suprapuse imaginile. Nu stiu in ce e facut ca sa zic exact ce trebuie facut, insa cel care s-a ocupat de grafica trebuie sa il aranjeze. Cred ca Simply si Gina ar putea da niste sfaturi mai specializate (io zic ca s-a lucrat pe layere sau poze separate si nu a fost salvata pagina unitar) -cand intri la despre Iulia, apar niste poze foarte mari peste care se suprapun bannere pe chiar pe fata Iuliei. din cate imi dau seama s-a folosit acelasi layout ca la site-ul Aliei Pop (celalalt caz de care s-a ocupat Georgiana) doar ca pozele nu sunt la aceleasi dimensiuni. Georgiana, te rog contacteaza graficianul/ administratorul sau cine e responsabil cu update-ul. Cine tine legatura cu Georgiana, va rog transmiteti mesajele Din punctul meu de vedere, pentru ca site-ul se retine mai usor de catre cetateni si pentru ca la blog se face update mai pe direct decat la site propun redirectionarea adresei de site pe blog. e doar o parere... |
Problemele cu site-ul le-am semnalat si eu de vineri, dar am inteles ca numai la mine se vede nashpa... Si... enfin, discutia e pe la inceputul capitolului.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!