Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 24
Anaan spune:
Mie inca mi-e frica sa chefuiesc, da' tot ma ung pe suflet niste mutre palide de la Antene
Olt, Mehedinti si Teleorman - interesante judete...
IULIA va invinge CANCERUL
Floric spune:
Monn, de unde le scoti "tupilatelor"
Invatata cu tufete am citit de cateva ori si nu imi iesea tufete apoi mi-a picat fisa.
Monnvas spune:
Nu eu, Vosganian ne-a zis ca Base se scoate acum cu niste tupilati si cu maghiarii
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Monn, de unde le scoti "tupilatelor" Invatata cu tufete am citit de cateva ori si nu imi iesea tufete apoi mi-a picat fisa. Poze Raru Poze noi IULIA va invinge CANCERUL Rares Rarisel cel mai frumusel |
Monnvas spune:
O, da, radea si M.: e clar care e rezultatul, ca se cearta aia de la Antene.
Pt Teleorman urmariti Madame Blogary...
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Mie inca mi-e frica sa chefuiesc, da' tot ma ung pe suflet niste mutre palide de la Antene Olt, Mehedinti si Teleorman - interesante judete... IULIA va invinge CANCERUL |
novus spune:
Neata !!
Dau o cafea si eu de bucurie ca aseara am parcat repede dar eram precisa de rezultat, intuitia asta bat-o vina !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
pisigri spune:
Eu n-am curaj sa ma bucur asa repede... dupa ce am vazut aseara cum in 2 ceasuri au mai iesit la vot inca 10 procente
Si inca nu am inteles - da io-s mai grea de cap, asa, de ce nu ar fi fost mai curat si mai cinstit sa mearga la vot cit mai multa lume, fiecare sa-si sustina crezul si convingerea. Adica rezultatul "partial" pe care l-am vazu dimineata la 7 ma bucura, dar nu inteleg de ce s-a mers mai degraba pe invalidarea referendumului, decit pe numaratoarea de voturi.
Si daca Basescu ne-a sfatuit sa stam acasa, si totusi se atingeau aia 50,1%, nu ne dadeam in cap, ca aia care tineam cu el am stat tupilati in timp ce USL-istii si-au facut timp sa iasa la urne?
In cu totul alta ordine de idei, noi si simbatasi duminica am mers undeva f aproape de iasi, la hamak (www.hamak.ro) unde unii am dat cu batu-n lac, altii au calait ponei, cu totii ne-am dat hutza in hamace, am papat gratare bune facute de nenea (cu muraturi de simbata pina duminica dupa muraturile alea am balit), am socializat potaia cu ciinele de acolo (un ciobanesc german superb pe nume Ozzy ) mami a salivat oleaca la multii neni pletosi din peisaj (da' lasa, ca in decembrie scap eu si de burta asta ) si per total ne-am simtit bine, cu bani putini si am scapat si de caldura din oras.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
novus spune:
Pisigri, sa va fie de bine relaxarea la hamak , arata tare bine locatia
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
Va scriu de la cafeaua de acasa. Cel mai important subiect pe lista mea de astazi este Site-ul pentru Iulia. Si pentru ca defectul profesional ma impinge sa fac asta o sa zic ce trebuie facut la el. Sunt convinsa ca Georgiana ne citeste si mai ales ca isi da canaliza eforturile pentru a face ca totul sa mearga in aceeasi directie. Deci:
- pentru a aparea pe prima pagina in Google site-ul trebuie indexat, mai bine zic optimizat. Adica administratorul de site sa faca niste SEO. Problema e ca dureaza cam mult (cel putin o luna), iar SEO e si pe bani
- ar mai fi adwords si Adsense care tot pe bani sunt si nu luam pe mere ce dam pe pere
- mai e si varianta de a intra cu muuuuuulte ip-uri- dar trebuie prea multe pentru a aparea in primele pagini
Concluzii:
- este un site de info nu de vanzare pentru a face SEO pe el
- mai exista si posibilitatea, dar e prea marketing si ma trageti de urechi, sa luam si site-ul cu ".ro" (ca e domeniu pe viata, fata de cel .com care e pe un singur an) si sa crestem site-ul .ro prin diverse comunicate de presa (acestea vor fi accesate de multa lume si astfel se optimizeaza) iar cand Iulia se va face mare- sa intretina ea site-ul si sa evolueze intr-o fundatie/ organizatie pentru ajutat copiii
- la momentul actual cea mai eficienta popularizare pe online este blogul. Se poate astfel ca site-ul sa fie redirectionat pe adresa de blog. Adica lumea sa bage help-iulia.com, dar in loc sa intre pe site sa intre pe blog
Va pup si va mai scriu de la birou ca plec acum
andiaroro spune:
Eu vad site-ul si blog-ul ca pe niste anexe.
Necesare, pentru ca ofera credibiliate si informatii complete si actualizate, dar nu cred ca are sens sa ne sfredelim creierii cautand cuvinte cheie si alte complicatenii de promovare. Mai ales, sa se si plateasca (la Google) pt asta, mi se pare fara sens.
Ce se poate face simplu, e de ajuns.
De ce zic asta...Din pacate, nu cred ca sunt donatori, care se plimba pe net, cautand cui sa dea bani. Asa ca procentul celor care ajung la site sau la blog cautand ceva va fi infim(spre inexistent). Tot noi, prin alte actiuni, tr sa ajungem sa la vorbim despre Iulia si sa spunem unde gasesc numere de cont si povestea. Cand ajung insa la adresa indicata (ca e site sau blog), oamenii trebuie sa gaseasca ceva simplu si bine facut si care sa-i faca sa inteleaga cat e de important sa treaca si la pasul urlmator: ajutorul concret.
Anastasia vrea la Mi-Thérèse si nu poate sa conceapa ca si-au incheiat colaborarea. Stie, ca se duce la gradi, ca o sa aiba o educatoare. Cand s-a suparat vineri pe M-T, i-a spus ca vrea la ed ei, etc...Asta nu o impiedica sa spuna in fiec dim ca vrea la ea.
Multe emotii cu voturile astea.
Marturisesc si eu un pacat. I-am spus matusei mele ca mi-a expirat buletinul ro (asta se va intampla in decembrie). Era clar, ca nu avem ac viziune si n-am vrut sa o intristez. In +, si-au ales si astia o zi de vot(data), in care ultimul lucru, pe care as fi avut chef sa-l fac, ar fi fost o coada cu conationalii.
Pisigria- Sa va fie de bine iesirea!
pisigri spune:
Roro, multumim si multi . Mi se pare asa trist cu dadaca...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+