Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 23
Monnvas spune:
Daca e produsul pe care l-am licitat io, lasa-l acolo.
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Dar un produs care a fost licitat deja se poate scoate din bazar? Ca m-am razgandit in privinta unuia, parca nu arata chiar grozav... |
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Daca e produsul pe care l-am licitat io, lasa-l acolo.
|
inapreda spune:
Tufete, e miezul noptii!
Se baga careva la chef? Eu dau vin si pita cu vinete (din care, in plina cura de slabire, am halit 8 felii!!!)
Nu va pot spune cit sint de happy si n-am cu cine sarbatori si e cam tirziu sa ma apuc de dat telefoane! Jambo s-a culcat iar lui Ian i-am dat 2 acadele sa simta si el ca-i sarbatoare!
Voi????
inapreda spune:
Io tre' sa culc copilu' ca i se cam rupe de sarbatoare (sper ca nu face coalitie cu tac' su ): a lasat acadelele si si-a luat glaja de lapte Daca nu adorm, revin.
Monnvas spune:
Ihi! Io dau vin rosu sec.
Apropo. Stiti ca in islam e interzis alcoolul. Fac sondaj printre studenti, care bea, care nu bea. Constat ca irakienii nu beau nici macar bere, turcii se mai scapa la cate o bere. La care un libanez: „profesoara, la noi, in Liban, noi toti - crestini, musulmani, evrei - bem. Impreuna”.
De unde deducem ca vinul uneste ceea ce politica sau religia despart. Hic!
GINA hai sa nu ne bucuram prea devreme.
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Pot sa beau si eu cu voi? |
Monnvas spune:
ANAMARIA, taman cand scot eu vinul... ca pana amu bausi cu INA, bausi cu alte fete, dar cu mine nu.
Lasa pantofii, io nu-s asa pretentioase si sunt sanse mari (80%) sa nici nu-mi vina, ca io port 36, nu 35. Dar nu-i bai, ii urc din nou, iar banii se duc la Iulia, nu la vreun strain.