Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 22
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas In juma de ora o sa fie o noua raportare. Ma rog, din pacate, de data asta nu se aplica „nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile”, ci o parafaza: „nu conteaza cine voteaza, ci cine numara votantii”. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Uf, din cauza asta am un ghem in stomac...
IULIA va invinge CANCERUL
denisamada spune:
Da... numarati de "partide" si anuntat de RTV, cica 34.5 pana la 19:30. Ma gandesc in realitate e mai putin daca zic ei asa... sau atat au de gand sa faca...
Maxim am zis!
Numai sa nu creasca prezenta la vot dupa inchiderea urnelor...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
Floric spune:
Tufete, mi-e rau de ultima actiune politica...
"Pelerinaj" la vila DANTE Taman in ziua de azi. Bai, mi se pare ca au intrecut calul si simt miros de zahar...Dureros. Bine-nteles ca vizitatorii de la Dante erau (sa-mi fie iertata exprimarea) fosile de la Antipa. OAre de ce?
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit. Nu tin nici cu rusii, nici cu nemtii. INsa am o stare de ...bleahhhhhhh. Cred ca si tzatzele la tara se cearta mai frumos, peste gard.
anamariame spune:
Fetelor, oare am pus data de sfarsit a licitatiei prea tarziu? 31 august?In discutii politice nu ma bag
Monnvas spune:
Exista posibilitatea sa pui licitatii mai scurte si sa se reposteze automat. Eu zic ca e cam mult 31 aug.
citat din mesajul lui anamariame Fetelor, oare am pus data de sfarsit a licitatiei prea tarziu? 31 august? In discutii politice nu ma bag |
Monnvas spune:
Apropo de politica (Anamaria tu esti o finuta si nu te superi), au venit azi unii la mine la usa sa ma corupa sa merg la vot cu garoafe (nu puteau sa aleaga si ei alte flori, asa, ca pentru... vii?). Barbatu-meu i-o alergat de la et. 5 pana la parter ca sa se asigure ca pleaca...
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Apropo de politica (Anamaria tu esti o finuta si nu te superi), au venit azi unii la mine la usa sa ma corupa sa merg la vot cu garoafe (nu puteau sa aleaga si ei alte flori, asa, ca pentru... vii?). Barbatu-meu i-o alergat de la et. 5 pana la parter ca sa se asigure ca pleaca... |
Rad io rad... dar cati garofisti de-astia or fi fost... si pe cati i-or fi scos la vot...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
anamariame spune:
Evident ca nu ma supar, nici nu am de ce, de altfel!Cu garoafele, e foarte simplu: au avut de ales intre n fire garoafe si n/4 orice alte flori.
anamariame spune:
Cum pot edita acest aspect? Ca nu gasesc...Maine sper sa revin si cu alte produse, si pentru ele o sa scurtez data limita.
anamariame spune:
Dar un produs care a fost licitat deja se poate scoate din bazar? Ca m-am razgandit in privinta unuia, parca nu arata chiar grozav...