Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Merg acum la Kaufland si o sa-mi cumpar si o butelie de vin si o sa ma imbat. Indiferent de rezultat! PS. Mai am de luat o singura doza de antibiotic la miezul noptii; are ceva daca NU o iau? PPS. Teoretic, stiu raspunsul; practic...astept sa-mi dati dreptate. |
Daca- mi zici ce antibiotic ei, poate iti fac o bucurie si-ti zic ca poti sa-l iei cu vin!
Mai ales ca e pentru tara!!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ada nu-l zice pe R, e inlocuit cu I , cand vrea inghetata de mure e f distractiv |
Adela cel mai frecvent il sare, alteori il inlocuiestecu "L" si uneori (rar) il spune... semn ca ar putea totusi...
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Atunci baga, ca ai clienti Chiar astept cu interes sa vad ce culori mai ai.
|
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ca sa zic asa, multumiri Ardealului |
Floric spune:
M-am trezit. Am dormit pe spongi. RAres s-a trezit dupa o ora de somn si a vrut evident compot. Dupa care eu am adormit la loc, el...a trantit usile prin casa.
Nici Rares nu il spune pe R. Il inlocuieste cu L sau I.
Apropor de vot...Daca votez NU, deci merg la vot, ma incadreaza in cei 50% plus 1 pt a fi demis? Caci eu nu inteleg de ce se bazeasa astia pe procent, cati au mers pana acum la vot. Pai, asta conteaza? Nu coneaza totusi si ce au votat aia 50% plus 1? In fine...
anamariame spune:
Intr-un final:http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=anamariame&searchtype=2Pentru Iulia!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Floric Apropor de vot...Daca votez NU, deci merg la vot, ma incadreaza in cei 50% plus 1 pt a fi demis? Caci eu nu inteleg de ce se bazeasa astia pe procent, cati au mers pana acum la vot. Pai, asta conteaza? Nu coneaza totusi si ce au votat aia 50% plus 1? In fine... |
Da.Da. Nu prea.
Intra pe FB.
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Cu placere!
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Andrei il zice pe "r" si ii place atat de mult, incat are momente in care il foloseste si fara sa aiba nevoie: "prapruma" = plapuma, "crapra"= capra etc.
Acum cateva zile a vazut un flyer cu Ponta - eram in oras - l-a privit si a concluzionat: "noi nu-l suportam pe domnul asta". Am primit o prostie de-aia electorala in posta cu " alungati chiorul" si alte prostii de gen. Morala "Iar se enerveaza mami"
IULIA va invinge CANCERUL
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Acum cateva zile a vazut un flyer cu Ponta - eram in oras - l-a privit si a concluzionat: "noi nu-l suportam pe domnul asta". Am primit o prostie de-aia electorala in posta cu " alungati chiorul" si alte prostii de gen. Morala "Iar se enerveaza mami" |
Din seria "ghioceii si politica".