Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ada nu a dormit si tocmai mi-a spus ca ma iubeste pana la Simeria
Si eu sunt curioasa de procentajul la vot dar sper ca lumea a avut treburi mai importante azi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Pai, poa' ca au avut dar se fura ca in codru!
Merg acum la Kaufland si o sa-mi cumpar si o butelie de vin si o sa ma imbat. Indiferent de rezultat!

PS. Mai am de luat o singura doza de antibiotic la miezul noptii; are ceva daca NU o iau?
PPS. Teoretic, stiu raspunsul; practic...astept sa-mi dati dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ada nu-l zice pe R, e inlocuit cu I , cand vrea inghetata de mure e f distractiv

Eu zic ca nu se valideaza referendumul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ada nu-l zice pe R, e inlocuit cu I , cand vrea inghetata de mure e f distractiv

Eu ma tem de ce se va intampla dupa ora 23.00. Fiindca momentul deschiderii urnelor este decisiv si OUG de organizare a referendumului a avut grija ca acesta sa devina... ocult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chiar ma intrebam, e oare vreo gospodarie in care barbatul si nevasta sa voteze diferit?

De certat, nu ne-am certat pe tema asta dar am avut discutii lungi; una chiar dupa ce s-a intors de la vot; iesiseram toti la cafea iar Ian se juca cu apa si pietre; in fine, vom vedea la rezultate daca ar fi trebuit sa ma...ambalez mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, Novus, buna idee cu plata direct in contul pt Iulia. Imi amintisem la un moment dat de optiunea asta, dar m-am gandit ca am de bifat undeva si, bazandu-ma pe asta, am uitat.Nu port 35, i-am primit si imi sunt mici...port 36.

Mergi la inceput

Atunci baga, ca ai clienti Chiar astept cu interes sa vad ce culori mai ai.

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Da, Novus, buna idee cu plata direct in contul pt Iulia. Imi amintisem la un moment dat de optiunea asta, dar m-am gandit ca am de bifat undeva si, bazandu-ma pe asta, am uitat.
Nu port 35, i-am primit si imi sunt mici...port 36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

E cineva pe receptie? Eu acum m-am trezit, Ian inca doarme, nu ma pot uita le tv: care e situatia cu Referendumul? Cite procente s-au prezentat la vot? Am emotii ca...la Bac'. Daca vor fi 50 + 1, il bat pe Jambo pentru ca si el si-a exercitat dreptul de a vota Cred ca voi plinge de-adevaratelea, daca TB nu trece de referendum.

26.89% la ora 17. Daca nu trece... o sa plangem cu totii, inclusiv aia care inca nu s-au prins...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Dadusi inaintea mea.

Ca sa zic asa, azi si vremea a tinut cu TB

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

E cineva pe receptie? Eu acum m-am trezit, Ian inca doarme, nu ma pot uita le tv: care e situatia cu Referendumul? Cite procente s-au prezentat la vot? Am emotii ca...la Bac'. Daca vor fi 50 + 1, il bat pe Jambo pentru ca si el si-a exercitat dreptul de a vota Cred ca voi plinge de-adevaratelea, daca TB nu trece de referendum.

26.89% la ora 17. Daca nu trece... o sa plangem cu totii, inclusiv aia care inca nu s-au prins...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Chiar ma intrebam, e oare vreo gospodarie in care barbatul si nevasta sa voteze diferit?

Da, stiu eu pe unii. Costin zicea ca incepe sa-i placa de Ea, ca gandeste cu capul ei... poate il invata si pe Prost sa gandeasca cu capul... Ei.

Mergi la inceput

Ca sa zic asa, multumiri Ardealului

Mergi la inceput