Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 19
anamariame spune:
Fetelor, am incarcat un produs la bazar. E cineva pe faza sa arunce o privire si sa imi spuna daca i se pare ok?http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=44722Multumesc
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Fetelor, am incarcat un produs la bazar. E cineva pe faza sa arunce o privire si sa imi spuna daca i se pare ok? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=44722 Multumesc |
E perfect !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Anamariame, tot pt bazar: daca vrei sa suporti tu transportul care o sa fie vreo 3-4 ron/colet, poti alege optiunea de transport gratuit si scrii in text : Plata transport in cont umanitar astfel cumparatorul vireaza in contul Iuliei pt produs si val tranportului
PS- credeam ca traiesti pe picior mai mare
Maine o pun pe colega mea sa se uite, are fix mar 35 si tare greu isi gaseste pantofi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas INA am uitat sa pup buba. Asa tare a fost accidentul? Cat despre gradi... va fi la aceeasi gradi la care a mai fost? E posibil sa mearga la aceeasi gradi cu Marc? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Rana nu e mare, e doar adinca, multumesc de intrebare. Si, tuta cum sint, in ziua in care s-a intimplat nu am mers la Urgente, considerindu-l un banal accident casnic. Abia a 2-a zi cind nu mi-a placut cum arata rana (dupa toate ape oxigenate, rivanoale si betadine), am fost sa ma vada un chirurg. Ca sa nu o lungesc prea mult, nu ma doare, nu e grav, e doar enervant ca taietuta e in zona unde se intilnesc falangele cu metacarpienele (Denisa, sper sa nu ma rizi de mine dar nu stiu cum sa explic, chiar daca, cu siguranta, zona aia are un nume) si nu pot apuca nimic cu mina, pina nu se inchide rana.
Mark mergea la alta gradinita dar, acum, e in Anglia cu sor' mea si cumnatul meu pe perioada nedeterminata Sint plecati de vreo 2 luni.
Il voi inscrie la aceeasi gradinita de anul trecut. (sper safie posibil acest lucru) Am inceput deja sa-i explic ce urmeaza isi mai aminteste inca numele directoarei pe care o simpatiza si i-am spus ca vom merge saptamina viitoare sa-i facem o vizita. Nu-i placea, dupa intuitia mea, educatoarea. Sper ca anul acesta sa fie mai cu...noroc si sa nimereasaca o educatoare mai cu lipici.
inapreda spune:
E cineva pe receptie? Eu acum m-am trezit, Ian inca doarme, nu ma pot uita le tv: care e situatia cu Referendumul? Cite procente s-au prezentat la vot? Am emotii ca...la Bac'. Daca vor fi 50 + 1, il bat pe Jambo pentru ca si el si-a exercitat dreptul de a vota Cred ca voi plinge de-adevaratelea, daca TB nu trece de referendum.
Monnvas spune:
citat din mesajul lui inapreda Rana nu e mare, e doar adinca, multumesc de intrebare. Si, tuta cum sint, in ziua in care s-a intimplat nu am mers la Urgente, considerindu-l un banal accident casnic. Abia a 2-a zi cind nu mi-a placut cum arata rana (dupa toate ape oxigenate, rivanoale si betadine), am fost sa ma vada un chirurg. Ca sa nu o lungesc prea mult, nu ma doare, nu e grav, e doar enervant ca taietuta e in zona unde se intilnesc falangele cu metacarpienele (Denisa, sper sa nu ma rizi de mine dar nu stiu cum sa explic, chiar daca, cu siguranta, zona aia are un nume) si nu pot apuca nimic cu mina, pina nu se inchide rana. |
Pe „dosul palmei” sau ai incercat sa-ti tai venele? (gluma proasta)
Pare deranjanta treaba... sa treaca repede!
Uof, sper sa fie bine la gradi de data asta, io n-am sfaturi de dat ca la noi integrarea a mers ca unsa. Amu mai are momente cand nu vrea la gradi, banuiesc ca asta se intampla si fiindca nu e educatoarea lui si nici „teacher”, dar nu plange cand il las acolo, cel mult se miorlaie la trezire ca „eu vreeeau in paaarc!”.
Apropo, ai vostri il spun pe r? Mie mi se pare ca al meu il zice si ma intrebam daca o avea legatura cu faptul ca o turuit un pic mai tarziu decat media...
novus spune:
Ada nu a dormit si tocmai mi-a spus ca ma iubeste pana la Simeria
Si eu sunt curioasa de procentajul la vot dar sper ca lumea a avut treburi mai importante azi
_
Monnvas spune:
E mai mic decat la locale. La ora 14 fusesera 21,xx%. Mie mi se pare de bun augur ca e mai mic decat la locale, desi au deschis cu o ora mai devreme.
Chiar ma intrebam, e oare vreo gospodarie in care barbatul si nevasta sa voteze diferit?
citat din mesajul lui inapreda E cineva pe receptie? Eu acum m-am trezit, Ian inca doarme, nu ma pot uita le tv: care e situatia cu Referendumul? Cite procente s-au prezentat la vot? Am emotii ca...la Bac'. Daca vor fi 50 + 1, il bat pe Jambo pentru ca si el si-a exercitat dreptul de a vota Cred ca voi plinge de-adevaratelea, daca TB nu trece de referendum. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Monnvas spune:
In juma de ora o sa fie o noua raportare.
Ma rog, din pacate, de data asta nu se aplica „nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile”, ci o parafaza: „nu conteaza cine voteaza, ci cine numara votantii”.