Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Ina, eu nu merg la vot - nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vreau. E prima data cand nu-mi exercit dreptul asta. Si eu sunt fan JO! Mi-a placut mult ceremonia de deschidere. IULIA va invinge CANCERUL |
+ 2
A propos de mers la vot, ne-am intalnit acum cu vreo 3 vecini si toti dupa ce ne-au intrebat ce e cu noi acasa in wkd , ne-au intrebat daca am fost la vot , ei erau tare bucurosi ca fusesera deja
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
novus spune:
Inapreda, imi pare rau ca te-ai accidentat sper ca esti ok
Abia astept pozele din concediu si detalii pe larg pt ca la anu' oscilam intre Thassos (eu) si Italia (Pisi)
Cu gradinita si eu am ceva emotii dar sper ca va fi bine, noi i-am tot povestit Adei ce si cum va fi acolo, ea a rumegat informatiile si intr-o seara m-a anuntat ca ea nu ramane singura la gradinita pt ca daca intra cineva si o fura de acolo
Ok, a urmat alta sesiune de comunicari in care i-am explicat ca se incuie usa si nu intra nimeni asa ca in alta seara m-a anuntat ca ea ramane singura la gradinita
Ma gandesc ca va fi bine pt ca o sa mearga cu prietenul ei Andi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Despre site: si eu am pus aceeasi intrebare; intrucat am fost rugata sa nu mai contactez „altera pars”, vreau oferte de la fete mai diplomate care sa tina legatura cu ea. Eu am intrebat, dar nu mi s-a raspuns: - cine va updata site-ul? Vor trebui adaugate actualizari cam la 3 zile... |
Taie-ma de pe lista
_
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Si noi salvam tzara cu o bere-n mana azi vorba unui cunoscut de p-acilea Despre site: si eu am pus aceeasi intrebare; intrucat am fost rugata sa nu mai contactez „altera pars”, vreau oferte de la fete mai diplomate care sa tina legatura cu ea. Eu am intrebat, dar nu mi s-a raspuns: - cine va updata site-ul? Vor trebui adaugate actualizari cam la 3 zile... - se poate face ceva ca sa apara la cautare pe Google? Bianca mi-a sugerat ca ar trebui sa accesam site-ul nu prin link direct, ci bagand adresa in bara de adrese, ca sa-i crestem ratingul si poate asa il facem sa apara la cautare pe google. |
A-propos de indexarea google, tot onor consortu'mi zicea ca din motivul asta este mult mai valoros site-ul de pe blogspot.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
anamariame spune:
Updatarea site-ului se face de catre un administrator, si nu cred ca, odata semnat contractul cu o firma care sa se ocupe de asta, putem noi sa mai facem ceva. Putem pregati materialele care sa fie urcate pe site. Banuiesc ca acesta este si ajutorul pe care l-a cerut Georgiana.In privinta promovarii lui pe google, pentru a aparea in primele linkuri, sunt doua solutii, din cate stiu eu. Una este contributia financiara la maretul Google, iar a doua este introducerea in descrierea site-ului a unor cuvinte cheie ce vor fi cautate pe google.
novus spune:
citat din mesajul lui anamariame Fetelor, este un email pe mailul comun de la Georgiana, privind site-ul Iuliei. |
Pt inceput ar putea actualiza contul de PayPal pe numele Iuliei:
iuliafiterau@yahoo.com dupa cum a scris Monnvas la bazarul pt Iulia
_
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Noi am fost azi la Antipa. L-am bifat in vreo 45 min cred ca era mai interesant alergatul prin muzeu decat exponatele propriu-zise. Piciul a tinut-o intr-un „wooooooow” tot timpul, i-a placut f mult. |
La muzeul taranului e din 2 august (parca) o expozitie cu/despre ada-kaleh. Pe-asta nu as vrea sa o ratez... ca tot sunt eu intr-o dispozitie de... "umbra marelui urs"
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
chatonel spune:
Neata la amiaz!
pt intrebarile tehnice: site-ul va aparea in cautarea pe google dupa ce va fi indexat. Cit timp ia, nu se stie. Absolut nimeni nu poate spune, inafara de google ... Inainte se ffacea o intrare pe motor cu cuvinte cheie, nu stiu daca acum le mai prea (e complicat, se schimba cel putin de doo ori pe an) . Pe de alta parte cuvintele cheie ar fi numele Iuliei si asta sigur va fi luat in seama daca e pus de multe ori in text.
Pt comunicarea cu Gerorgi, eu çred ca se va gasi cineva care sa fie mesager. Mai problematic va fi cu updatarea la timp, daca ea e prinsa intre ciocan si nicovala si... O societate de prestatii web.
Poate ca ne va da passurile si fetele care se pricep sa faca updatari. In principiu as fi putut sa ma inscriu pe ista dar nu mai am nici timp si nici mijloace practice.
In cel mai rau caz, se poate face o trimtere cu link spre blog, pt actualizare
chatonel spune:
Ps
Updatarile nu se vor face la fiecare observatie, cum e cea cu paypalu; trebuie ca cineva sa tina contabilitatea a ceea ce trebuie modificat si o data, de doo ori sapt sa transmita cui face schimbarile... Si sa fie foarte explicita cerea