Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Putza: si Ian se tine de ea si si-o tot meshtereste; eu nu-l bag in seama; ce ma dispera, insa e faptul ca-i place numai in kuru' gol si, cum nu-s pe faza, isi da "chiosii jos" si merge in curte ca puii de "didan"
Kaka face NUMAI in chiloti; imi spune de fiecare data ca face dar numai in chiloti vrea; aveti idee ce pot sa fac ca sa remediez situatia?

Duel:
-mi se pare urita situatia in sine
-nu mi se pare urit ca ati discutat si aici DACA ati lamurit cum sta treaba
-nu pot sa cred ca Monn ar fi altfel decit nobila si saritoare iar Novus o fata de nota 10
-Georgiana cred ca a avut bune intentii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro

Inapreda,
ma bucur ca ai aparut , tre' sa fug acum dar revin mai tarziu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ina, eu nu merg la vot - nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vreau. E prima data cand nu-mi exercit dreptul asta.

Si eu sunt fan JO! Mi-a placut mult ceremonia de deschidere.

Despre adaptarea la gradinita n-am ponturi, ca lui Andrei i-a placut din start acolo. La noi e problema ca vrea la gradinita si-i vacanta...

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Mda... tocmai a trebuit sa raspund la intrebarea: "de ce nu fac si fetitele pipi in picioare?"

Desi am raspuns la aceasta intrebare..tot s-a straduit sa vada daca nu are vreo posibiliate totusi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...noi am fost ....dar pe plaja si azi deci am depasit deja recordul de plaja si baie in mare de cand ne stim

a seara ne-am intors pe la 22 de la plaja si intalnirea cu rudele,foto n-am,caciam pazit copii in apa ,pe saltea,colace...construit castele si ce le-a mai tunat.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Lasand gluma la o parte, ma apuc sa vorbesc acum, cand aparent lucrurile se linistesc, nu pt a scormoni cu tastatura in rani, dar am o pb cu continuarea.... V-ati duelat, s-a facut site-ul, etc. F bine! Insa amaratul asta de site va tr si el intretinut si actualizat. Ca doar nu s-au consumat atatea energii pozitive si negative pentru un site de unica folosinta. Cine se va ocupa de asta? Cum se va colabora apoi?

Da... asta vorbeam si eu cu Costin... ca acum cu site-ule ca la monitorul oficial, nu se stie ce/cand/cum se mai publica in el, decat ce/cand/cum vor ei... daca vor.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Ina, eu nu merg la vot - nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vreau. E prima data cand nu-mi exercit dreptul asta.

Si eu sunt fan JO! Mi-a placut mult ceremonia de deschidere.

Despre adaptarea la gradinita n-am ponturi, ca lui Andrei i-a placut din start acolo. La noi e problema ca vrea la gradinita si-i vacanta...

+2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Mda... tocmai a trebuit sa raspund la intrebarea: "de ce nu fac si fetitele pipi in picioare?"

Desi am raspuns la aceasta intrebare..tot s-a straduit sa vada daca nu are vreo posibiliate totusi

Culmea e ca Adela reuseste! La baitza. Dar de intrebat abia acum s-a gandit sa intrebe, cand o puneam pe wc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello.

Si noi salvam tzara cu o bere-n mana azi vorba unui cunoscut de p-acilea

Despre site: si eu am pus aceeasi intrebare; intrucat am fost rugata sa nu mai contactez „altera pars”, vreau oferte de la fete mai diplomate care sa tina legatura cu ea. Eu am intrebat, dar nu mi s-a raspuns:
- cine va updata site-ul? Vor trebui adaugate actualizari cam la 3 zile...
- se poate face ceva ca sa apara la cautare pe Google? Bianca mi-a sugerat ca ar trebui sa accesam site-ul nu prin link direct, ci bagand adresa in bara de adrese, ca sa-i crestem ratingul si poate asa il facem sa apara la cautare pe google.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Noi am fost azi la Antipa. L-am bifat in vreo 45 min cred ca era mai interesant alergatul prin muzeu decat exponatele propriu-zise. Piciul a tinut-o intr-un „wooooooow” tot timpul, i-a placut f mult.

Mergi la inceput