Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 16
inapreda spune:
Putza: si Ian se tine de ea si si-o tot meshtereste; eu nu-l bag in seama; ce ma dispera, insa e faptul ca-i place numai in kuru' gol si, cum nu-s pe faza, isi da "chiosii jos" si merge in curte ca puii de "didan"
Kaka face NUMAI in chiloti; imi spune de fiecare data ca face dar numai in chiloti vrea; aveti idee ce pot sa fac ca sa remediez situatia?
Duel:
-mi se pare urita situatia in sine
-nu mi se pare urit ca ati discutat si aici DACA ati lamurit cum sta treaba
-nu pot sa cred ca Monn ar fi altfel decit nobila si saritoare iar Novus o fata de nota 10
-Georgiana cred ca a avut bune intentii
novus spune:
Andiaroro
Inapreda, ma bucur ca ai aparut , tre' sa fug acum dar revin mai tarziu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ina, eu nu merg la vot - nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vreau. E prima data cand nu-mi exercit dreptul asta.
Si eu sunt fan JO! Mi-a placut mult ceremonia de deschidere.
Despre adaptarea la gradinita n-am ponturi, ca lui Andrei i-a placut din start acolo. La noi e problema ca vrea la gradinita si-i vacanta...
IULIA va invinge CANCERUL
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisamada Mda... tocmai a trebuit sa raspund la intrebarea: "de ce nu fac si fetitele pipi in picioare?" |
Desi am raspuns la aceasta intrebare..tot s-a straduit sa vada daca nu are vreo posibiliate totusi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Dodo-pui spune:
...noi am fost ....dar pe plaja si azi deci am depasit deja recordul de plaja si baie in mare de cand ne stim
a seara ne-am intors pe la 22 de la plaja si intalnirea cu rudele,foto n-am,caciam pazit copii in apa ,pe saltea,colace...construit castele si ce le-a mai tunat.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro Lasand gluma la o parte, ma apuc sa vorbesc acum, cand aparent lucrurile se linistesc, nu pt a scormoni cu tastatura in rani, dar am o pb cu continuarea.... V-ati duelat, s-a facut site-ul, etc. F bine! Insa amaratul asta de site va tr si el intretinut si actualizat. Ca doar nu s-au consumat atatea energii pozitive si negative pentru un site de unica folosinta. Cine se va ocupa de asta? Cum se va colabora apoi? |
Da... asta vorbeam si eu cu Costin... ca acum cu site-ule ca la monitorul oficial, nu se stie ce/cand/cum se mai publica in el, decat ce/cand/cum vor ei... daca vor.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Ina, eu nu merg la vot - nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu vreau. E prima data cand nu-mi exercit dreptul asta. Si eu sunt fan JO! Mi-a placut mult ceremonia de deschidere. Despre adaptarea la gradinita n-am ponturi, ca lui Andrei i-a placut din start acolo. La noi e problema ca vrea la gradinita si-i vacanta... |
+2
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Desi am raspuns la aceasta intrebare..tot s-a straduit sa vada daca nu are vreo posibiliate totusi |
Culmea e ca Adela reuseste! La baitza. Dar de intrebat abia acum s-a gandit sa intrebe, cand o puneam pe wc.
Monnvas spune:
Hello.
Si noi salvam tzara cu o bere-n mana azi vorba unui cunoscut de p-acilea
Despre site: si eu am pus aceeasi intrebare; intrucat am fost rugata sa nu mai contactez „altera pars”, vreau oferte de la fete mai diplomate care sa tina legatura cu ea. Eu am intrebat, dar nu mi s-a raspuns:
- cine va updata site-ul? Vor trebui adaugate actualizari cam la 3 zile...
- se poate face ceva ca sa apara la cautare pe Google? Bianca mi-a sugerat ca ar trebui sa accesam site-ul nu prin link direct, ci bagand adresa in bara de adrese, ca sa-i crestem ratingul si poate asa il facem sa apara la cautare pe google.
Monnvas spune:
Noi am fost azi la Antipa. L-am bifat in vreo 45 min cred ca era mai interesant alergatul prin muzeu decat exponatele propriu-zise. Piciul a tinut-o intr-un „wooooooow” tot timpul, i-a placut f mult.