Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dada, la Ada m-am gandit si eu cand mi s-a parut incredibil ca Phiphi n-a facut pishu 6 ore (io cred ca fac din ora in ora!!) si asa m-am linistit ca e ok si nu se tine ea fortzat ca sa nu faca in budyigai.
Olitzele vad ca le-am luat degeaba, nimic n-a produs in ele, numa pe WC ii place sa faca pishu Si am dat o gramada de bani pe "olitza cantatoare" ca am crezut ca de-aia nu vrea sa stea pe olitza ca nu-i place aia de i-am luat-o intai (si-mi spusese si Pisigri ca nu-i comoda).
Ce noroc ca inainte sa se nasca Phiphi am primit un reductor mishto, noroc ca l-am pastrat, eram sigura ca n-o sa-l folosesc veci, io am stat pe olitza pana prin clasa a II a, era pasiunea mea sa stau pe olitza cu un scaunel pe genunchi si sa desenez!!!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cu reductor? Wow. Noi n-am acceptat reductorul, cand face la WC face pe colacul nostru. Sau, ma rog, din picioare, ca baietii

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dada, la Ada m-am gandit si eu cand mi s-a parut incredibil ca Phiphi n-a facut pishu 6 ore (io cred ca fac din ora in ora!!) si asa m-am linistit ca e ok si nu se tine ea fortzat ca sa nu faca in budyigai.
Olitzele vad ca le-am luat degeaba, nimic n-a produs in ele, numa pe WC ii place sa faca pishu Si am dat o gramada de bani pe "olitza cantatoare" ca am crezut ca de-aia nu vrea sa stea pe olitza ca nu-i place aia de i-am luat-o intai (si-mi spusese si Pisigri ca nu-i comoda).
Ce noroc ca inainte sa se nasca Phiphi am primit un reductor mishto, noroc ca l-am pastrat, eram sigura ca n-o sa-l folosesc veci, io am stat pe olitza pana prin clasa a II a, era pasiunea mea sa stau pe olitza cu un scaunel pe genunchi si sa desenez!!!:))

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da' oare eu ce sa fac sa nu mai faca fiica-mea pishu-n pat de 3 ori pe noapte??? Rabdare am, dar canapeaua e ... parfumata rau , cu toate protectiile pe care le-am pus eu, are darul sa faca exact pe acei 10 cm patrati unde nu e nimic Ziua nu avem niciun accident, noaptea insa, pisu-ntr-o veselie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MADA. Tocmai ma gandeam "frate. ce memorie de elefant are Adela". Sa nu mai planga copilu', promitem ca la anu facem o excursie mai interesanta ca anul asta.

A, ca venii vorba de excursie. Avem copii mari, saptamana viitoare pleaca in excursie nu gradi la salina, o zi intreaga. Mie mi s-a pus un nod de emotie in gat cand am citit mailul, chiar au crescut picii astia ai nostri

In transmit.

Da... si eu m-am emotionat cand am citit mailul cu excursia

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Da' oare eu ce sa fac sa nu mai faca fiica-mea pishu-n pat de 3 ori pe noapte??? Rabdare am, dar canapeaua e ... parfumata rau , cu toate protectiile pe care le-am pus eu, are darul sa faca exact pe acei 10 cm patrati unde nu e nimic
Ziua nu avem niciun accident, noaptea insa, pisu-ntr-o veselie

Sa-i pui scutec noaptea?...De ce nu-i pui, nu-l accepta? Dar nu e neplacut sa doarma uda? Sau o schimbi? Fetita prietenei mele cele mai bune, hamericanca, dormea cu scutec si la 6 ani
;))
S-a trezit Phi nepishata!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Phiphitza a adormit pe la 15 in "chiotzi". Ultimul pishu l-a facut pe la 13.15 (la wc); sa ma astept ca se va trezi pishata? Am observat ca sta cam 5-7 ore nepishulita, depinde cate lichide bea. La voi care e media intre shushici?

Nu m-am gandit sa calculez... dar destul de mult rezista si Adela... acum ca zici: am dus-o eu la 9, inainte de a pleca sa-l luam pe tati...si pana la 3 si ceva cand a adormit nu a mai facut. Nu s-a trezit inca. Ma rog se trezise acum vreun sfert de ora, miorlaind ca nu vrea sa stea in casa, vrea afara. I-am promis ca iesim cand se face mai racoare afara... si a adormit la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Il refuza. Am incercat sa i-l pun si dupa ce adoarme, insa ma simte si se trezeste nervoasa. Nu doarme uda, ca o simt imediat si o schimb. Si schimb si lenjeria. Uneori si de 3 ori pe noapte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cu reductor? Wow. Noi n-am acceptat reductorul, cand face la WC face pe colacul nostru. Sau, ma rog, din picioare, ca baietii

La noi reductorul rulez! Olita am scos-o din skema de ceva vreme...

Mergi la inceput

Citat:

ILINCO, la noi cam 4-5 ore e intervalul maxim. Bine, plus noaptea, vreo 8-9-10 ore, ca de obicei nu cere la olita noaptea. Dar na, noi suntem baieti si avem alte dotari tehnice. Nu mai zic ca de fiecare data cand dau drumul la apa il apuca pishu, chiar daca abia a facut inainte, cred ca e sugestia sonora.

Auzi la ei, au alte dotari tehnice, faceti nod la putzulik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai tocmai, ca fiind mai... exteriorizata situatia, nu se tine peste zi asa mult ca fetele voastre auzi tu, sa-i fac nod... Bine, si galgaie intr-o veselie, azi a gatat butelcuta de jumate in alea 2 ore cat am stat afara.

Anamaria, dar bea multa apa inainte de culcare si noaptea?

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

ILINCO, la noi cam 4-5 ore e intervalul maxim. Bine, plus noaptea, vreo 8-9-10 ore, ca de obicei nu cere la olita noaptea. Dar na, noi suntem baieti si avem alte dotari tehnice. Nu mai zic ca de fiecare data cand dau drumul la apa il apuca pishu, chiar daca abia a facut inainte, cred ca e sugestia sonora.

Auzi la ei, au alte dotari tehnice, faceti nod la putzulik?

Mergi la inceput