Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
...ai mei inca dorm ..iar la 16 ,30 ii trezesc sa ajungem pe plaja...
in rest am aranjta prin casa ,facut o ciorba de rosii si am inceut ceva pentru casa
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
denisamada spune:
Pisik, sper ca nu ati sughitzat! Ca tocmai mi-a plans copilul la masa, ca plecati fara noi... si a rememorat plimbarile, incepand de la... cetatea Biertan si Doripesco.
PS e vb de copilul ala mare, care s-a trezit. Ala mic abia a adormit.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
Pisik06 spune:
MADA. Tocmai ma gandeam "frate. ce memorie de elefant are Adela". Sa nu mai planga copilu', promitem ca la anu facem o excursie mai interesanta ca anul asta.
A, ca venii vorba de excursie. Avem copii mari, saptamana viitoare pleaca in excursie nu gradi la salina, o zi intreaga. Mie mi s-a pus un nod de emotie in gat cand am citit mailul, chiar au crescut picii astia ai nostri
Ilinca_M. spune:
Phiphitza a adormit pe la 15 in "chiotzi". Ultimul pishu l-a facut pe la 13.15 (la wc); sa ma astept ca se va trezi pishata? Am observat ca sta cam 5-7 ore nepishulita, depinde cate lichide bea. La voi care e media intre shushici?
(ce ma preocupasi pe mine...cateodata ma gandesc ce deplasata sunt sa fac atata tam-tam de achizitiile intarziate ale Sophiei, ma gandesc ca oare nu radeti de mine?:)) Voi aveti unele si 1 an doi de la descutecire, io amu jubilez ca accepta chiloti...ai vostri scot demultperle hazoase si fraze intelepte, mature, io ma topesc la un "chide usha/ boasachito/ ii uda!/ chiositi/ obec/ popogan"...of of, defazate mai suntem, dar recuperam noi!!:))))
novus spune:
Hello again !
Pana la urma nu am mai plecat niciunde deoarece gazdelor li s-a schimbat programul pe ultima suta de metri, nu ma supar, chiar aveam nevoie si de un wkd linistit
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anamariame spune:
Ilinca, eu una chiar nu rad, imi zambeste sufletul, insa doar de fericire! Caci stiu cat de frumoasa este fiecare etapa si cat de importanta! Pana la urma fiecare copil evolueaza in ritmul lui, nu exista standarde, si pana la urma, Eva nici acum nu danseaza cum se unduia Phiphi pe muzica acu' vreun an si ceva!
Pisik06 spune:
ILINCA, felicitari pt chilotzire.
Te admir din inima. Recunosc ca eu pana acum epuizam lista de psihologi si specilisti. Te admir pentru ca reusesti sa te mentii obiectiva si sa crezi cu tarie, nu numai sa sustii in teorie ca fiecare copil are ritmul lui, ca apreciezi real fiecare progres al Sophiei si o iubesti din toata fiinta ta. Demult vroiam sa iti transmit admiratia mea, acum insa s-a ivita ocazia
Ilinca_M. spune:
Merci, tufete!
Pisik chiar la asta ma gandeam recent, ca din cate am citit pe unele topice disperate pe DC alte mame ar fi fost deeemuuuult cu cupchilu' la: neurolog/psihiatru/logoped, ar fi fost deja dopat cu "tonotil" si nu stiu ce alte medicamente "de stimulat vorbirea" etc, pe bune, mi se par asa niste panici inutile si stres aiurea...
Eu nu-s oarba sau inconstienta si am si destula lectura la activ ca sa-mi dau seama ce inseamna un copil cu retard, autism, Asperger sau alte chestii sau ce inseamna un copil pur si simplu mai dezvoltat pe alte achizitii decat pe altele...de era Phiphi muta ca o lebada sau de-mi dadeam seama ca nu pricepe ce i se spune, clar cautam ajutor specializat...dar asa, vazand-o ce frumos e dezvoltata pe toate planurile (mai putin verbal, da:))) chiar n-o compar cu alti copii in sensul de a ma ingrijora de ea, o compar doar cu ea insasi, fata de acum un an e muuult mai evoluata in privinta limbajului verbal (cu mimica si gestica a stat excelent dintotdeauna:)) si eu oricum, in sufletul meu, recunosc cu mana pe inima ca o vad cea mai frumoasa si mai inteligenta din tot parcul de copii in care mergem aproape in fiecare seara! Si are un dar de a cuceri, asa ma distreaza sa vad cu coada ochiului, facandu-ma ca nu observ, cum se topesc alti parinti/ bunici cand Phiphi le arunca o privire sau un zambet
novus spune:
Ilinca, stii ca si eu eram stresata de intervalele mari la care face Ada pipi, i-am facut ecografie, analiza si sumar de urina si toate sunt ok, asa ca m-am lamurit/linistit ca asta e ritmul ei, ea daca nu o pun eu pe olita poate sta si 8 ore fara sa faca
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Monnvas spune:
ILINCO, la noi cam 4-5 ore e intervalul maxim. Bine, plus noaptea, vreo 8-9-10 ore, ca de obicei nu cere la olita noaptea. Dar na, noi suntem baieti si avem alte dotari tehnice. Nu mai zic ca de fiecare data cand dau drumul la apa il apuca pishu, chiar daca abia a facut inainte, cred ca e sugestia sonora.