Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 29

sa fiti sanatoase in continuare,o sarcina f usoara si la sf de septambrie o bebelina frumoasa ,sanatoasa si norocoasa

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Despre cazul Iulia - am mai strans ceva banutzi, nu foarte multi, aveam in plan doua mari idei, le-am alicat si am ramas cu proverbul "la pomul laudat sa nu te duci nu sacul" , am ramas cam dezamagita dar asta e...
Poate sapt.viitoare o sa virez banii si va spun si suma exacta, o sa fie in jur de 6 mil.

Gata cu raportul, va pup si va rog sa lasati divergentele, toate incercam sa ajutam, am depus un anumit efort in fucntie de timpul avut la dispozitie dar si de starea de sanatate, chiar nu-si are rost astfel de cuvinte

Va pup pe toate

PS- cati banutzi sau strans ca nu am reusit sa citesc din urma ?

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Oricat as vrea sa nu fiu, tot sunt sub impactul discutiilor derulate pe aici azi-noapte si, cum copilul imi doarme si planuri de concediu nu am, o sa spun doar ca imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva si ca nu o regasesc deloc pe Monn in portretul care i s-a facut, onestitatea si bunele ei intentii fiind pentru mine dincolo de orice indoiala. Fara ea nu eram unde suntem in ajutorarea Iuliei si nici nu cred ca eram la fel de unite in facerea de bine.

Atacul indreptat spre Novus n-am de gand sa-l comentez, fiindca nici nu merita adus in discutie.

Mergem mai departe.

IULIA va invinge CANCERUL

+1

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

M-au apucat durerile de cap citind ce furtuni au fost pe-aici in toiul noptii In mod obisnuit as fi stat deoparte, insa pentru ca mi-am citit numele de n ori in aceasta cearta, vreau sa fac doar cateva precizari.1. Nu ma ocup cu web design, se intampla sa avem un server la firma, si am spus foarte clar ca pot contribui doar cu gazduirea. Georgiana, ai generalizat cam mult.2. Daca tu ai cerut ajutorul pe aceasta problema, iar eu nu mi l-am oferit, este pentru ca nu am fost pe faza la momentul respectiv, si imi asum toata vina daca e asa. In niciun caz nu a fost vorba de rea vointa.3. Pasii firesti in crearea unui site de internet consta in primul rand in achizitionarea site-ului si nu in design. Mai intai cumperi domeniu, apoi rezolvi cu gazduirea, apoi te apuci de design si il urci online. Cred ca tu te refereai la faptul ca ai avut site-ul gata offline inainte de a achizitiona domeniul, fapt ce mie mi se pare putin anapoda, ca sa zic asa. Daca ai inversat putin pasii, e normal sa bulversezi lumea. Si da, nu poti sa negi, e dubios ca ai cumparat domeniul exact in ziua in care ai fost atentionata aici ca domeniul e liber.Acum nu vreau sa intelegi ca te atac in vreun fel, Georgiana, dar fa un pas in spate si priveste intreaga situatie si prin ochii celorlalti, de pe margine, iar ce ai tu de impartit cu novus sau monn, imparte pe privat, ca vorba lui Chato, e prea publica baia asta de spalat rufe Iar eu una sincer te apreciez pentru implicarea de care ai dat dovada in cazul Iuliei, eu nu am fost in stare nici macar de atat, asa ca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am spus inainte pe privat, am iesit in public doar cand am fost pusa la coltz.

---

Cafeaua e excelenta, dar io abia acum o beau.

A mai vazut cineva desenele „Spirit - the Stallion of the Cimarron”? La noi e cd-ul cel mai vizionat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu am spus inainte pe privat, am iesit in public doar cand am fost pusa la coltz.

---

Cafeaua e excelenta, dar io abia acum o beau.

A mai vazut cineva desenele „Spirit - the Stallion of the Cimarron”? La noi e cd-ul cel mai vizionat.

Noi suntem la prima vizionare de Pocahontas. Ii zic lu'ta'su sa-i puna Spirit cand s-o trezi, poate ne bucuram de succesuri. Cand s-o trezi ta'su, ca Adela e up&running, dar el e dupa garda... *

*Mie bla-bla asta mi se pare o ironie la adresa mea, adik "vai ce adevar fundamental am grait", daca mai e cineva jignit de faptul ca il folosesc destul de frecvent... imi cer scuze anticipat!

Mergi la inceput

Am avut aseara revelatia ca am uitat pur si simplu sa urc pozele de la mare... cu toate problemele din ultimul timp...

www.facebook.com/media/set/?set=a.4348161301589.181305.1214264561&type=3&l=86b9ebb537" target="_blank">Pallini Beach 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Imi vine sa plang cand vad la ce s-a ajuns de la niste incurcaturi, de la niste neintelegeri, habar n-am de la ce
E clar ca Monnvas si Novus nu au nicio tangenta cu portretul care li s-a facut, as putea sa bag mana in foc pentru ele oricand, sunt printre cele mai altruiste, generoase, dragutze persoane pe care le cunosc si sunt foarte fericita ca le cunosc de atata timp!
Pe de alta parte pot sa inteleg si ca atatea necazuri care s-au acumulat Georgianei, cu mama sa, cu boala ei, cu prea multe task-uri la care s-a inhamat au facut-o sa explodeze; eu sunt absolut convinsa si de bunele intentii ale Georgianei si simt ca s-a implicat cu tot sufletul, ca noi toate, de altfel.
Sper ca dupa atatea traznete si tunete descarcate sa se faca cer senin iarasi
(eu sunt masochista si m-am enervat cu psihopata aia de am dat link si pe pagina de FB a DC-ului, desi nu merita "publicitate"; bine ca n-avem asa o creatura in grup, in rest, micile sau mai marile neintelegeri sunt inerente:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza la pranz, acum cred ca e vremea de o limonada, nu?

Regret profund discutia creata, nu cred ca Iulia sau Cami merita asa ceva. Subscriu la parerea ca MONN si NOVUS nu merita un asemenea portert , noroc ca cine stie cunoaste si nu pleaca urechea
Dar Georgiana, sa stii ca astept si eu niste lamuriri la acea acuzatie adusa lui NOVUS cu mismasurile, pentru ca eu consider ca acuzand-o pe ea ne jignesti si pe noi, cele care ne "lasam fraierite" de intalneli intregi. Asa ca daca ai aruncat cu o acuzatie, mai calca-ti o data pe constiinta si vino si argumenteaz-o.

ILINCA, este cumplita postarea acelei femei. Pur si simplu nu pot crede ca mai exista oameni care gandesc asa

Noi suntem inainte de ultimul eveniment important al anului, cel putin pana acum. Maine se boteaza gemenii prietenei mele si avem treaba de nu ne vedem capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Spor la treaba, Pisik!Eu am facut curatenie in casa, am gatit o supa de pui cu galuste, iar acum beau o pina coladacu gheata, puiul doarme, relax total!

Mergi la inceput