Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *438*
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
PISIK noi ratam tabara, nu excursia, daaa? Mi-au zis educatoarele ca daca avem rau de masina mai bine stam acasa
Sunt vreo 2 colegi de grupa in tabara la Bran. Adica 2 educatoare si o ingrijitoare cu o ceata de pici. Au pensiunea lor la care merg de 3-4 ani, cica mai departe de drum, si stau o saptamana. Io n-am avut curaj sa-l las o saptamana bine, nici o zi n-am avut curaj sa-l las, de frica drumului in primul rand dar sunt colegi de varsta lui Cristi care-s acum in tabara la Bran.
Mi se strange stomacul numai cand ma gandesc. Deja isi iau zborul, incet-incet, picii nostri...
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Monnvas Pai tocmai, ca fiind mai... exteriorizata situatia, nu se tine peste zi asa mult ca fetele voastre auzi tu, sa-i fac nod... Bine, si galgaie intr-o veselie, azi a gatat butelcuta de jumate in alea 2 ore cat am stat afara. Anamaria, dar bea multa apa inainte de culcare si noaptea?
|
Si Adela e... consumatoare. Ba apa, ba lapte, ba suc de mere...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
olishka spune:
Salutare dragelor!
Imi pare rau ca s-au iscat certuri AICI, dar ma bucur ca avem site, inca un pas inainte
Eu nu prea am nimic de zis...am si eu un pui de depresie, dar nu se pune, o dobor eu cumva.
Ma uit la JO, sunt fan Avem o medalie de argint castigata de Alina Dumitru Cat pe ce sa fie aur...
Diseara ne vin mamicile. Au fost plecate amandoua, impreuna, aproape o luna prin tari straine
Va pup
olishka spune:
Anamariame si David a luat-o razna cu pisu, nu stiu ce l-a apucat caci n-am mai avut accidente demult cu pisu (mai vine cateodata la pachet cu caca, caci asta il mai face in chilotei). Ieri a facut pisu pe perna de la scaun, iar astazi si-a dat jos pantalonii si a facut pisu langa usa de la baie, ditamai baltoaca. Dar a fost baiat de treaba ca apoi a luat prosopul si a inceput sa stearga. Nu a reusit prea mult, caci era ditamai baltoaca. Astept si eu sa-i treaca, caci altceva n-avem ce le face.
Floric spune:
In ceea ce priveste pishu, Rares face cam la 2-3 ore. Si asta ca uneori il pun eu daca trece ceva vreme si mi se pare mie ca nu a facut. Dar nu am stat niciodata (decat la inceputul dezpampersirii) sa vad cat trece intre pipi.
De baut, bea. M-a innebunit cu compotul. Bea litri pe zi. Am facut compot pentru iarna si deja mi l-a injumatatit. Insa ii fac si din fructe proaspete cat mai sunt pe piata.
Noaptea nu face si nici nu il trezesc. SI culmea, chiar inainte de culcare bea musai o cana de ceva. Are ritual. Accidente s-au mai intamplat de-a lungul timpului insa...canapeaua rezista.
Oli, si eu sunt fan J.O. MA bucur pentru Alina Dumitru. Am indragit-o de la celelalte JO, cand eram insarcinata si stateam in fundul patului si priveam la tv. Cand a jucat ea atat m-a impresionat caci a fost accidentata si tot a luptat pentur medalie si a si castigat. Atat am plans atunci. Era si de emotia castigului dar si de la sarcina.
Ilinca, nepotul meu cel mic a vorbit dupa 4 ani, cand a mers la gradinita. Am mai spus asta. Insa, zau, ca esti rabdatoare. Eu nu am nervi atat de tari. Pe mine ma irita si faptul ca fratemiu si cumnata nu faceau nimic pentru copil (nepot). Acum are 6 ani si a fost cu noi la mare, vorbeste, e hazliu...
Floric spune:
Daca tot am vazut ca fiecare ati spus ce atiu facut azi dupa amiaza...hai sa zic si eu. Dupa ce am facut curatenie...am zis hai sa ma relaxez. Dar intai sa fac un dus... Cand colo asteapta apa calda...cand s-o inventa. S-a defectat centrala. ACUM...Cand fac dus de 3 ori pe zi si eu si copilul. Am vorbit cu nenea instalatorul si abia luni seara poate veni. OMG
In final, am facut baie cu apa rece. La cat de incinsa eram dupa smotru am incalzit-o eu pe ea.
Apoi, mi-am pus o inghetata si cand sa o termin...suna la usa (de fapt, bate ca se oprise curentul pe scara blocului). O vecina cu o prietena de a ei pentru ...consiliere.
Ei si aici povestea caprioarei. Caprioara mea are 22 si a facut hanga-hanga neprotejata, si desi a luat pastila de a doua zi (la juma de ora dupa contact) azi testul i-a iesit pozitiv. Durerea mare e ca a facut hanga-hanga cu o persoana pasagera in viata ei, care nici nu mai raspunde la telefon si nici nu vrea sa auda de sarcina (ea in seara respectiva a adus in discutie daca ar fi sa fie...). Si uite asa mi-am petrecut eu seara...facand presupuneri cine ar fi tatal copilului (prietenul ei sau pasagerul).
Monnvas spune:
Floric, esti mortala!
Sa va zic si io dialogul de seara:
- Ma doare picioarele (acordul e greu de facut).
- Asa faceam si eu cand eram mica.
- Si eu unde eram?
- ... pe un nor, in cer.
- Si ce faceam acolo?
- ... te uitai la mine.
- Nu, pescuiam!
Floric spune:
Monn, baiatul are perfecta dreptate. Isi pescuia parintii.
Apropo de replici si sportul varstei la flacaii...
Dupa ce il spal, mai zaboveste in apa. Cand merg sa il scot, vad marea opera in spendoarea ei.
- Ce faci Rares acolo???
_ Caut o roata? DAr nu am gasit-o. (asta afost aseara)
In seara asta, pana sa ii aduc chilotii aceeasi scena.
-Ce faci Rares acolo?
-Caut o masina pentru Goffy (de la MM)
- Si ai gasit?
-Mai caut...
Stiti ca era un banc "ce ai in cap? - masinute, tractorase (era un raspuns)"
Deci daca il intreb pe Rares ce ai in putza...cine stie ce mai aflu
Asta cu putza nu stiu daca sa ma bucure sau nu. Ma bucura ca a invatat cumva sa fca miscarea si sa spele putza. Si ma ingrijoreaza sa nu dezvolte alte "abilitati". Eu tot cred ca e sport acreditat.
anamariame spune:
-Mami, tu si tati v-ati iubit tale, tale si asa am apalut eu?? -Da...-Dar de unde am apalut?-...pai tati mi-a dat un samburel si ai crescut din el, la mine in burtica.De atunci zice continuu povestea asta, la oricine . Si ca atunci cand o sa fie mare, o sa se iubeasca si ea cu sotul ei (initial a zis ca se va iubi cu tati ) si o sa aiba un samburel in burtica, iar cand o sa se faca bebelus, o sa bata "cioc-cioc" si o sa strige "aloooo, mami, vleau afala" si o sa mearga la dna dr, care o sa taie putin burtica si o sa il scoata afara. Iar ea o sa ii dea laptic din tzatza ei, ca atunci o sa aiba Mi-am facut-o cu mana mea . Se zice ca nu trebuie sa ii mintim pe cei mici cu nimic in legatura cu asta. Ziceti si voi, am mintit cu ceva? Ah, si am inceput si discutiile despre partile intime si zice la toata lumea ca nimeni nu are voie sa se atinga de putzulica ei , doar mami si tati, dar tati nu prea are timp