BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Felicitari Vikisor

Fetele, am si eu o dilema, daca poate cineva sa ma lamureasca. Bebele meu are fix 6 saptamani de la conceptie, cum ar veni varsta reala. La ecografie dr. mi-a scris ca are 8 (citez, ecou embrionar vizibil cu CRL = 8 saptamani). Cum se explica asta, aproximeaza aparatul ala varsta reala a bebelusului, sau pune de la el 2 saptamani in plus ..... nu mai inteleg

8+

varsta sarcinii se socoteste de la prima zi a ultimei menstre, iar conform unei statistici majoritatea femeilor au ovulatia in a 14-a de la prima zi a cm-lui, de aici apar cele 2 sapt!!
este un aclcul statistic, pentru ca sunt femeii acre ovuleaza poate mai devreme, poate mai tarziu de a 4-a zi , si i felul acesta nus e stie sigur ziua conceptiei si se ia reper sigur prima zi a menstre!!!
introdu-ti datele tale pe calc knd vine barza si sa vezi ce data a asarcinii iti iese, cu aceea merg toti medicii!!
varsta sarcinii si data probabila a sarcinii o sa mai difere ecografic dupa cum se dezvolta fatul!!!
deci daca tu ai 6 de la conceptie+2 sapt de la prima zi a menstrei=8sapt de sarcina

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Fetele, multumesc de raspuns. Stiam ca medicii asa calculeaza, adaugand 2 saptamani, dar nu stiam daca si la ecograf e aceeasi tehnica cu +2 saptamani sau acolo iti calculeaza varsta reala. Am crezut ca aparatul se orienteaza strict dupa ce "vede"

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Am vazut ca mai multe dintre voi aveti air-bra...vreau si eu sa-mi iau, insa nu reusesc sa-mi dau seama ce dimensiune mi-ar trebui...pe site zice ca e aceeasi cu marimea bluzei...ce sa zic...eu am haine cu etichete de la L la XXXL......habar-n-am ce sa comand...HELP!!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 16+
Povestea Nasterii

Neata fetele
Anca eu am marimea M .La sutien am 75-80c , adica 'niste prunisoare" cum zice sotul. pardon AVEAM , ca au inceput sa creasca. Dar sa stii ca nu-i problema dc le comanzi si nu-ti vin , ca le dai innapoi

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Danku , aceeasi problema o avem si noi cu youtube. Si eu profit acum , ca ranjita inca doarme. Mai nou , vrea "oscoi", m-a innebunit, tipa prin casa "ossscccooooiii"......reclama- o r a n g e. A fost haios rau , pana m-am prins eu la ce spune ea oscoi

Viky , felicitari pt fetita. M-ai emotionat rau , ce frumos ai scris despre reactia parintilor

Ioana avem 8s azi. Cum s-a vazut mazarica????Analizele date de med de fam le-ai facut??????

Pisi, Anca, Danku multumesc pt raspunsuri. Sotul a ras de mine cu pernele astea cu bilute, mi-a zis ca imi da el la polistiren...sa fac plapuma daca vreau

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

...intreb si io ca prostu: se poate ca bebe sa fie PREA activ?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

neata fetelor, un ceai, o cafea, o limonada?
mercic mult pentru urari
pisigri, nu stiu cum e cu copilul prea activ... pentru ca si printesa mea era aseara bagata in priza de abia a putut sa o masoare doctoritza si are cu cine semana, ca sotul e foarte activ

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pisigri, daca toata sarcina e foarte activ, nu exista "prea activ", ci asa e felul lui: asa a fost Florian, tot timpul a topait in burtica, mi-a dat suturi la coaste si in ficat, ba chiar si in luna a noua era f activ. "Prea activ" ca grija apare numai cind bebe e de obicei normal de miscacios si dintr-o data se zbate f puternic. Atunci poate fi un semn ca ceva e in neregula cu el. Dar asta de obicei prin luna a opta,a noua cind nu mai are loc mult de miscare si poate fi un semn ca se stranguleaza cu cordonul. Ultima fraza am citit-o pe undeva, nu stiu cit de sigura era sursa...

Simina, puiul meu vrea sa vada Alba ca Zapada (numai cintecele) si niste desne care cred ca sunt germane cu un magarus numit Trotro, care se aseamana la poznai f mult cu juniorul. Sa vezi ce se strica de ris cind se uita cum ascunde magarusul pestele de pe farfurie in buzunar ca sa nu il manince .

Mi-am luat inima in dinti sa il sun pe sef, si taman bine nu e in birou si ma va suna el cindva. Asa ca stau acum ca un arici pe scaun... La noi nu sunt formulare si nu stiu cit va fi el de incintat ca fac din nou un copil, asa ca nu stiu cum sa pun problema ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

aschiutza

asteapat si tu pana creste burta si fa pe naiva: vaiiii sefu nici nu am remarcat ca am inceput s ama ingras si atat mai putin sa am burta!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Aschiutza, ce poate sa se intample? Nu ii pica bine asta e, dar suntem oameni si ne suntem datori noua insine sa avem o viata in afara serviciului. Voie sa te dea afara nu are daca il instiintezi si cu hartie, direct, nu doar verbal.
Am anuntat-o pe sefa cand aveam 4 saptamani, adica a doua zi dupa ce am aflat si eu si hr-ul tot atunci. Sefa m-a luat in brate si mi-a urat sa fie baiat. Imi fac treaba la fel de bine (exceptand faptul ca sunt mai putin agitata si mai lenta oarecum,dar asta mi se pare doar mie) doar ca nu mai pun suflet atunci cand am pe cineva care ma supara, zic ce am de zis, ma cert cu cine am de certat si gata, am incheiat razbelu

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Tehehe, gata, vorbii . Pfui!

Eu sunt acum in concediu de crestere si in alt oras, asa ca nu are cum sa ma vada . In Germania pt femeie e foarte complicat si foarte multe firme nu angajeaza femei casatorite si fara copii, tocmai pt ca se asteapta la asta. Germania e cam traditionalista la rolul femeii, si nu vreau sa va spun cum se uita alte femei la mine ca l-am dat pe Florian la cresa (altfel nu puteam sa imi caut job nou in orasul in care lucreaza sotul) si ce suparati sunt socrii pe mine pt asta . Sunt multe femei care isi lasa serviciul pina intra copii la scoala si apoi lucreaza numai cu jumatate de norma. Numai ca eu am o meserie nenorocita unde sa lucrezi cu jumatate de norma nu e prea acceptat + sunt suficienti barbati care sa ia jobul in locul meu ...

La primul copil am spus si eu repede sefului. Dar aveam alt sef, care avea o parere buna despre mine (seful nou nu prea ma cunoaste, ca a venit cind eram eu deja gravida) + lucrez in industria chimica si trebuia sa ma scoata de la activitatile prin sala de productie.

Mergi la inceput