BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
vikisor spune:
aschiuta, nu stiu ce sa spun... cum a reactionat cand i-ai spus? sper sa fi fost ok iti tin pumnii
16+ cu
Lidia_88 spune:
buna fetelor am fost si eu ieri la ecograf si bebeii mei sunt foarte bine cresc, sunt foarte activi se mira doctorita de la ecograf ca nui simt miscanduse.nu sa vazut bine ce sunt dar sar putea sa am fetita si baiat.erau asa draguti ii luase sughitatu, cascau unul era cu ochisorii deschisi, faceau tumbe nas mai fi plecat de la ecograf .de azi dimineata mam trezit cu greata si vad ca persista.va pup
14+
simina_kin spune:
Am facut odiseea Mayei pentru cine vrea sa ne cunoasca!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Am facut odiseea Mayei pentru cine vrea sa ne cunoasca! fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
foarte frumos!!!!
16+ cu
Blue_sea spune:
Lidia, ce frumos! Noi mergem abia sapt viitoare si pana atunci folosim angelsound ca sa ne satisfacem pofta de
14+
aschiutza spune:
citat din mesajul lui simina_kin Am facut odiseea Mayei pentru cine vrea sa ne cunoasca! fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) iiiii , ce fetita zimbareata ai!!! Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
vikisor spune:
citat din mesajul lui Lidia_88 buna fetelor am fost si eu ieri la ecograf si bebeii mei sunt foarte bine cresc, sunt foarte activi se mira doctorita de la ecograf ca nui simt miscanduse.nu sa vazut bine ce sunt dar sar putea sa am fetita si baiat.erau asa draguti ii luase sughitatu, cascau unul era cu ochisorii deschisi, faceau tumbe nas mai fi plecat de la ecograf .de azi dimineata mam trezit cu greata si vad ca persista.va pup 14+ |
felicitari pentru eco si pentru bebeii miscaciosi
16+ cu
Katy82 spune:
Denisa esti printre fericitele care nu au simptome. Nici la mine nu sunt f. puternice doar ca nu vreau sa mananc anumite mancaruri si nu prea suport mirosurile tari. Eu am avut o mare problema cu detergentul lichid de vase, l-am schimbat si pot si eu sa apal vasele linistita.
8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
aschiutza spune:
Lidia, sa iti traiasca perechea . Va fi vesel cind vor incepe sa isi dea ghioante mai tirziu