BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana ai 8 sapt ca si mine, se pun si cele 2 sapt de dinaintea ovulatiei.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Denisamada eu la sarcina trecuta n-am avut greturi si pofte deloc. Deci se poate si nu e nimic in neregula.
In sarcina asta mi-a fost greata doar vreo 3 zile in total pana la 14 saptamani, iar acum, la 14 saptamani m-au apucat greturile

14+

Nici la Adela nu am "beneficiat" de greturi si pofte, sper sa trec neobservata si acum. Asa am eu... un umor mai... aparte... Mai degraba ce spui tu, ca ti-au aparut greturile dupa saptamana 14 ma ingrijoreaza, sa nu mi se skimbe si mie realitataea.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lidia fellicitari pt perechea de gemeni.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Viki, felicitari ! In secret, sper sa pun si eu carucior roz

Mada, da' stai cuminte? Faci tratamentul? Ti-ai luat concediu medical?

Cuminte. Tratament maximal. Concediu inca nu, dar sunt la program scurt... mai rau e ca fac mult pe drum...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Viki m-ai impresionat pana la lacrimi cu mesajul tau. Felicitari pt fetita! Eu sunt topita dupa ele! SI eu am fost la DT cu mama si era lesinata de-a dreptul cand si-a vazut nepotica. Inca o data felicitari!

Aschiuta mersi de info.

Denisa nu e nimic in neregula cu tine daca nu ai pofte. Acum, ce sa spun, eu si fara sa fiu gravi sunt pofticioasa si mancacioasa, asa ca sarcina, e posibil sa fie doar o acoperire sa mananc si una si alta.

Ioana se calculeaza de la prima zi a ultimei menstre. Tu stii exact cand a fost conceput bebe. La fel si eu. Dar sunt alte mamici care nu stiu, pt ca nu au avut nevoie de tratamente, monitorizari, proceduri ca noi. Asa ca bebe are 8 saptamani. Eu am avut ultima menstra pe 2 mai (dr mi-a ajustat la 6 mai pt ca am avut ovulatie tarzie), pe 18 mai a fost inseminarea si 19 mai a fost ovulatia. Asa ca eu stiu sigur ca pe 19 mai, s-a produs "vioul ovulului" pe trompita. Toate avem 2 saptmani in plus. Ovulatie se produce in ziua 14. Deci, ai 8 saptamani. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.
Si aparatul calculeaza cu cele 2 saptmanai in plus.

Pisi bineinteles ca se poate. La mine la 10 saptamani era argintul viu. Nu statea locului. Dadea din maini si din picioare, isi ridica genunchii, se intorcea pe partea cealalta. Si inca nu-l simt. Cred ca o sa mananc bataie buna. Si nu "bause" nici o cola/cafea/ceai, doar apa rece. Chiar eram lesinata de sete pe acolo.

Lidia felicitari pt eco. O sa-i simti cat de curand pt ca sunt 2. sa vezi bataie ce o sa-ti iei.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am facut odiseea Mayei pentru cine vrea sa ne cunoasca!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Frumoasa rinjita !!!! Tu ce-ai vrea de data asta, baiat sau tot fetita?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Simina, ai o fetita frumoasa foc!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Azi am implinit amandoua 8 saptamani, tot inainte, dar doar pana la termen.
Mazarica mea are 1,59 cm dar se distinge clar in poze, sta pe o parte, cu capul in dreapta . Scuze ca nu-mi mai amintesc, tu ti-ai vazut bebele la eco?
Analizele de prim trimestru, cele uzuale, le-am terminat in sfarsit, astept si ultimele rezultate sa ma prezint cu ele la dr.

Lidia, felicitari pt. eco . Si eu ma obisnuisem cu gandul la gemeni (mie mi-a transferat la fiv 2 embrionasi, dar unul nu s-a prins), dar acu ca e doar unul asta e, cred ca asa a fost sa fie, o sa-l iubesc la fel de mult.

Katy, ce fain, bebeii nostri au aceeasi varsta (aproximativ ), sunt curioasa daca pana la urma vor fi bulgarasi sau buburuze, ca vad ca se tot schimba DPN-urile. Si tu ai tot 1 martie daca nu ma insel?

Dankutza si Katy, mersic pt explicatii, cred ca nu m-am exprimat eu bine in primul post, stiam de alea 2 saptamani pe care le pun doctorii in plus cand calculeaza varsta, dar nu stiam daca si ecograful (aparatul) calculeaza la fel
Dankutza, apropo de "marea combinatie ", la mine s-a intamplat fix in ziua a 14-a, deci nu trebui sa mai imi bat capul .

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele, s-a suparat bebe pe mine si nu mai misca de aseara. Sau mai bine zis nu il mai simt eu. M-am speriat si am fost la eco sa il vad la mutrita. Dormea puturosu, cu spatele. Nu are nimic. Cred ca sunt balonata si de aceea nu il simt + ca sunt panicata si speriata de bombe (in mediu in care lucrez am ocazia sa stiu si sa aflu prea multe ).

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Am vazut ca mai multe dintre voi aveti air-bra...vreau si eu sa-mi iau, insa nu reusesc sa-mi dau seama ce dimensiune mi-ar trebui...pe site zice ca e aceeasi cu marimea bluzei...ce sa zic...eu am haine cu etichete de la L la XXXL......habar-n-am ce sa comand...HELP!!

Anca si Stefan (13.01.2008) si 16+
Povestea Nasterii

Neata fetele
Anca eu am marimea M .La sutien am 75-80c , adica 'niste prunisoare" cum zice sotul. pardon AVEAM , ca au inceput sa creasca. Dar sa stii ca nu-i problema dc le comanzi si nu-ti vin , ca le dai innapoi

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Merci mult...cred ca eu o sa iau un XL atunci...ca aveam cupe C si acum merg spre D...

Anca si Stefan (13.01.2008) si 16+
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna dimineata fetelor

o cafeluta, un ceai, o limonada... ce va doreste sufletul

ieri mi s-a facut rau cand am plecat de la birou... am iesit de la 20 de grade la 36 afara si 38 in metrou asa incat toata seara am stat in pat si am bolit parca nu reuseam sa imi revin pana la urma am baut niste lapte si am reusit sa adorm

16+ cu

Mergi la inceput