BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Viki, mare atentie! Sa bei mai mult inainte de a iesi din birou, eventual deschizi geamul sa se aclimatizeze biroul mai intii la temperatura de afara si pe urma iesi. Dar cel mai bine si mai bine ceri concediu medical pe asemenea calduri sau rogi seful sa lucrezi de acasa!

Mie vara imi venea rau si de la mirosurile din tramvai,caldura le facea si mai puternice. I-GIT, ca sa il citez pe junior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

M-am trezit cu asa o stare de leneee, si aveam de gand sa fac curatenie in casa, sa coc vinete pt congelator mai pe seara, sa ies cu copilul in parc, da nici nu ma pot ridica de pe scaun . Si ma mai doare si incheietura mainii drepte

Multumim fetelor pt complimente!

Ioana nu am fost la nicaieri pana acum , nici la gine nici la analize.Nici macar nu am anuntat toti membrii familiilor.Dar mult nu mai pot ascunde , ca ma balonez ff mult, iar dupa pranz arat ca o gravi de 6-7 luni

Pisigri nu stiu ce sa zic. As vrea baiat, dar nici o fata nu mi-ar displace.........da sigur nu-i vreau amandoi deodata.Si asa ma gandesc cu groaza dc o sa ma descurc singura

vreau sa vina toamnaaaaa, ca m-am saturat de atata caldura

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

[quote]citat din mesajul lui vikisor

buna dimineata fetelor

o cafeluta, un ceai, o limonada... ce va doreste sufletul

ieri mi s-a facut rau cand am plecat de la birou... am iesit de la 20 de grade la 36 afara si 38 in metrou asa incat toata seara am stat in pat si am bolit parca nu reuseam sa imi revin pana la urma am baut niste lapte si am reusit sa adorm

16+ cu

Viki, grija mare. Hidrateaza-te si incearca sa te obisnuiesti treptat cu temperatura de afara. Macar inchide aerul cu o ora inainte de a iesi afara, nu cred ca se poate incalzi atat de rau.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monalinda spune:

Salutare fetele!!!

Am intrat sa va urez un week-end excelent!!
Stiu, nu am mai intrat demult pentru ca am fost super ocupata, dar va urmaresc constant.

P.S. Saptamana aceasta am aflat ca vom avea un baietel :)), am fost fericiti pt ca este bine, sexul pt noi conta mai putin.
Multa, multa sanatate tuturor gravidutelor! Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor... multumesc mult pentru recomandari eu beau multa apa si imi iau apa si la mine... dar cu aerul nu am ce face v-am mai povestit eu cu aerul de la mine.. eu il opresc aproape in tot biroul. dar ramane unul la o colega si fiind open space... e cam aiurea

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggie_33 spune:

Buna fetelor,

as vrea sa ma inscriu si eu in randurile celor care vor avea "bulgarasi de Ianuarie".

UM- 22.04.2012 DPN - 27.01.2013 (sau mai devreme pentru ca va trebui sa fac cezariana din cauza unei operatii anterioare pe uter)

Din ce am citit pe aici, sunteti foarte simpatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ioana felicitari pt mica minune de 1,59cm.

Mena nu trebuie sa te ingrijorezi cand nu-l mai simti o zi doua. Momnetan bebe e mititel si dupa cum vezi, daca s-a intors cu spatele nu l-ai mai simtit. Incearca sa nu intri in panica asa repede. Eu am patit acelasi lucru cu fata, doar ca aveam vreo 30 si ceva de saptmani. Vreo 3 zile, nu a miscat. I-am spus moasei la Scoala de MAme si mi-a zis sa ma duc neaparat la camera de garda sa-mi fac o eco. Evident, bebelusa era bine mersi si domea puturoasa cu spatele, de aia nu o simteam. A inghiontit-o dr mult si pana la urma s-a intors.

Simina tu ce simti ca e bebe? Eu l-am simtit a fi baiat cam de cand am aflat ca sunt gravi.

Monalinda felicitari pt baietel.

Maggie bine ai venit.

Vreau sa va intreb pe cele care sunteti la a doua/ a treia sarcina, in ce saptamana l-ati simtit pe bebe prima data?
Eu, la prima sarcina, am simtit bebelusa de abia in saptamana 18. Deh, se pun si suncile la socoteala.

Eu azi am pacatuit. Am mancat shaorma. De 2 luni jumatate imi dau peste mana sa nu iau, dar azi nu m-am mai putit abtine. Mirosul ma omora. Efectiv salivam ca un catel. Am luat una mica si am mancat doar jumatate, ca m-a atacat fi-mea. A mancat si ea, vreun sfert si restul l-a aruncat pe jos.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Ioana dupa ovulatie am DPN 3.03. Acum vedem cand decide bebe sa vina. El sa fie sanatos.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mena eu stiu de la mamicile cu experienta ca intr-o zi bebe poate sa fie mai miscacios iar in alte zile sa fie mai somnoros. Nu intra in panica.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Danku, deocamdata nu zic nimic, asta pt ca ma tot strafulgera gandul ca sunt 2.Si am impresia ca am contractii, si ma doare burta daca ma invart prin casa mai mult de 10min fara sa ma odihnesc.....luni avem intalnire cu doctora

Si nu mai vb de shaorme nene, ca bagi burticile in pofte. Eu am shaormerie langa casa , si sunt mai buni si mai curati decat aia de la Dristor, dar n-am mai mancat o shaorma de ani de zile. Mai luam de la ei pui la rotisor cand nu avem chef de gatit

Maggie bine ai venit la noi

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput