BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Maggie bine ai venit! Bebe sanatos si sarcina usoara!

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mona felicitari pt baietel!
Fetele eu de-abia astept jocurile olimpice. In special gimnastica. Hai Romania!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Mona felicitari pt baietel!
Fetele eu de-abia astept jocurile olimpice. In special gimnastica. Hai Romania!

8+

hai romania

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

salutare,
Maggie bine ai venit si sarcina usoara!
Dankutza, eu pe primul bebe l-am simtit abia pe la vreo 16-17 saptamani! De aceea iti marturisesc ca intrasem putin in panica vazand ca fetele cu primul bebe au zis ca deja pe la 12 saptamani l-au simtit si stiind ca la prima sarcina simti mai tarziu miscarile, cam pe la 20 saptamani si abia la a doua le simti pe la 14-15, ma-am tot framantat dar cred ca nu e nimic aiurea ca eu la 13, acushica 14 saptamani nu am simtit nimic pana acum! sper sa fie totul in regula si sa-l simt cat mai curan ca sunt cam stresata.
Eu de cand am ramas insarcinata, am sentimentul ca bebe este fetita si ma uit pe net, din instinct, numai la lucruri de fetita,dar nu vreau sa ma entuziasmez prea tare si apoi sa fiu dezamagita, nu stiu daca e cuvantul potrivit. Cel mai important e sa fie sanatos si intreg!
Fetelor va pup pe toate si va doresc un weekend frumos si racoros! eu de acasa nu apuc sa intru ca nu am tihna, sare nazdravanul pe mine sa se uite el la Tom si Jery pe youtube!

Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Maggie, bine ai venit! sa ai o sarcina usoara!

Mena, sa stii ca nici eu nu o simt pe printesa in fiecare zi.. dar nu imi fac griji... stiu ca e o zvapaiata si se suceste pe toate partile

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Maggie, bine ai venit! Sarcina usoara si fara probleme!

Eu pe primul bebe l-am simtit cu siguranta in spatamina 22!!! Ca pina atunci nu eram sigura daca imi ghioraie matele sau se mai intinde stomcaul si mi-i se zbate un muschi.

Acu nu stiu ce sa zic, cit il simt pe bebe sau ba. E normal sa simt miscarea la 17 saptamini in diverse parti ale burtii? Ca ma gindesc ca acu e mic si practic intr-un loc ....

Doar de vreo 3 ori am fost sigura ca e bebe, pt ca s-a simtit ca un ciocanel care face cioc-cioc dinauntru. Dar nici pomeneal de aripi de fluture ca la prima sarcina. Asa ca sunt cam in ceata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Maggie, bine ai venit! sa ai o sarcina usoara!

Mena, sa stii ca nici eu nu o simt pe printesa in fiecare zi.. dar nu imi fac griji... stiu ca e o zvapaiata si se suceste pe toate partile

16+ cu

Da, Vikisor, dar eu sunt o mama paranoica care le aude si le vede pe toate aici, in clinica, si sunt speriata de bombe atomice. Incerc sa ma linistesc pentru ca daca, Doamne fereste, se va intampla ceva sunt intr-un mediu unde se poate interveni imediat.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Eu ma simt cam asa . Mi se parea cam ireal sa fie totul in ordine Se pare ca organismul meu ataca sarcina ! Am rezultate pozitive la anticorpi anti rh 1/32-1/64. Nu stiu ce sa fac . La eco pare in regula dar dupa ce am citit mai mult despre sarcinile cu anticorpi imi vine sa plang in continuu Se pare ca si acum 2,5 luni aveam acelasi nivel de anticorpi dar analizele mi le-au pierdut la spital . Dr. zice ca este bine ca este acelasi nivel dar sincer nu stiu daca sunt in stare sa mai trec prin ce am trecut ... daca ? sau daca? ...

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Cris, incearca sa te linistesti si sa nu pui raul in fata. Nu ma pricep, dar daca doctorul tau ti-a zis sa nu te ingrijorezi nu cred ca are rost sa te iei dupa ce citesti pe net...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Ioana nu am fost la nicaieri pana acum , nici la gine nici la analize.Nici macar nu am anuntat toti membrii familiilor.Dar mult nu mai pot ascunde , ca ma balonez ff mult, iar dupa pranz arat ca o gravi de 6-7 luni

Pisigri nu stiu ce sa zic. As vrea baiat, dar nici o fata nu mi-ar displace.........da sigur nu-i vreau amandoi deodata.Si asa ma gandesc cu groaza dc o sa ma descurc singura

Asa balonist-bortzoasa sunt si eu, de ma intreaba colegii daca nu am cumva gemeni Ma rog, aia care indraznesc... nici nu vreau sa ma gandesc ce au in minte aia care nu indraznesc... Le explic ca sigur e doar unul (ca l-am echografiat intens), dar m-am ingrasat eu... in burta! La noi s-a dus rapid vestea... doar neamurile nu stiu! si nici nu am de gand sa le zic prea curand.

Nu-sh de ce, sunt destul de calma in ceea ce priveste cum ma voi descurca...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput