BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!
Raspunsuri - Pagina 8
zbubu spune:
Felicitari Viki!!! Baga repede caruciorul roz!
Mena, cred ca e din cauza ca nu beau suficient de multa apa o sa incerc maine sa vad daca merge. Multumesc!
14+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor buna fetelor am fost la eco si doctoritza e foarte ok, mi-a placut mult de ea mi-a dat sa mai fac niste analize, si mi-a dat vitamine sa iau si ma duc saptamana viitoare iar la ea cu rezultatul de la triplu test si la eco bebelul i-a fermecat pe bunici... tata era cu lacrimi in ochi si mama pentru prima a ramas fara cuvinte si dupa ce a dat bebelul din maini, din picioare, s-a sucit, s-a rasucit, s-a si cracanat in fata doctoritei si mi-a spus ca sigur e fetita deci o sa imi pun carucior roz am zis ca nu o sa consideram rezultatul final... si asteptam morfofetala sa o confirme dar, se pare ca e o micuta ema lungana ema nu va spun cat de fericit poate sa fie sotul ca o sa aiba fetita iar tata... tot drumul spre casa era numai un zambet si facea: o fetita! inca o fetita! si radea cel mai bun tratament pentru el a fost ca l-am luat la eco 16+ |
VIKIIIIIII, o sa ai o printesa ! Felicitari! Sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa. Pup fetele
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
aschiutza spune:
Dankutza, eu sunt mai batrina decit tine (anul asta in noiembrie fac 37). Am urmataorele rezultate de la "Advanced Firsttrimester Screening" .
Riscul de trisonomie 21 : Background 1:168; ajustat: 1: 3190
Riscul de trisonomie 18: 1:4105
Riscul de trisonomie 13: 1:12932
Advanced Firsttrim. Screening: 14,6
Riscul pt toate trei e neremarcabil / fara rezultat patologic (habar nu am cum se explrima doctorii in romana la asa ceva, ideea e ca nu iese din baremuri).
Rezulatele de la masuratori au fost: lungimea: 68,2 mm ( sapt 12+1); transparenza nucala : 1,4 mm ; PAPP-A: 0,727 MoM ; fß-hCG: 0,916 MoM
aschiutza spune:
Viki, sa iti traiasca printesa! Pt parinti trebuie sa fie ceva deosebit, pe vremea cind am fost noi bebei nu existau asemnea metode pe scara larga. Cind ne-am vazut prima oara bebelul a fost pt noi un moment unic si miraculos. Nu stiam la ce sa ne asteptam si dintr-o data vedem inimioara cum bate intr-un omulet mic mic de tot, cit o unghie de mare .
denisamada spune:
citat din mesajul lui Katy82 A, si legat de maioneza, neaparat lingura de lemn. |
Da, asta voiam sa completez si eu: lingura de lemn e un "must have"
Daca nu am pofte si nici greturi, e ceva in neregula cu mine? Gravida sunt precis, ca am contractii!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
monica_dicut spune:
Super vik hai ca incep sa apara si fetitele
Monica de Zgatie si 9+
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
zbubu spune:
Denisamada eu la sarcina trecuta n-am avut greturi si pofte deloc. Deci se poate si nu e nimic in neregula.
In sarcina asta mi-a fost greata doar vreo 3 zile in total pana la 14 saptamani, iar acum, la 14 saptamani m-au apucat greturile
14+
ioana_55 spune:
Felicitari Vikisor
Fetele, am si eu o dilema, daca poate cineva sa ma lamureasca. Bebele meu are fix 6 saptamani de la conceptie, cum ar veni varsta reala. La ecografie dr. mi-a scris ca are 8 (citez, ecou embrionar vizibil cu CRL = 8 saptamani). Cum se explica asta, aproximeaza aparatul ala varsta reala a bebelusului, sau pune de la el 2 saptamani in plus ..... nu mai inteleg
8+
pisigri spune:
citat din mesajul lui simina_kin Danku alba-ca-zapada doarme de esti asa activa pe aici??? Eu caut perna pt gravida, cat mai ieftina si cat mai buna.Oare aia de la Bertoni , o fi umpluta cu bilute sau cu vatelina???....stie cineva??? fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Stiu ca sunt unii la Iasi, pernegravide. ro parca, fac asa ceva la preturi un pic mai mici decit am vazut eu pe la chicco sau premaman. Nu retin cu ce-s umplute, stiu ca se pot folosi si mai tirziu, pentru alaptat.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
pisigri spune:
Viki, felicitari ! In secret, sper sa pun si eu carucior roz
Mada, da' stai cuminte? Faci tratamentul? Ti-ai luat concediu medical?
Eu la vizitele de la medic primesc virsta sarcinii calculata dupa data ultimei menstruatii (ceea ce inseamna cu 2 sapt mai mult decit data conceptiei, deci numa' bine explica diferenta de la 6 la 8) si virsta aproximata ecografic (conform masuratorilor, aparatul ala indica si el o virsta a sarcinii, care e in general cu citeva zile in plus sau in minus fata de virsta calculata calendaristic; asta pt ca pot exista diferente de dezvoltare, exista fondul genetic diferit, si nu toate femeile ovuleaza la fix 2 saptamini dupa prima zi a menstruatiei). Deci, sarcina ta este de 8 saptamini.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+