BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Fetele, veti face cursuri de puericultura? Cum veti naste? Cum va doriti? Veti alapta? Eu sunt o smiorcaita la durere dar pentru puiul meu, vreau ca totul sa se petreaca natural si fara interventii (ruperea membranelor, injectii pt dilatatii, epidurala, cezariana etc) . Imi doresc f mult asta dar ma gandesc ca, totodata, daca va fi nevoie de ceva de acest gen voi accepta orice procedura.
As vrea sa-l las "sa se nasca" in adevaratul sens. Sa-i "dau viata". Iar asta sa nu implice o mie de proceduri.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Nu. Cezariana. Cezariana.Da (cel putin asa sper)

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

o sa ma interesez de cursurile de puericultura unde sa le facem ... chiar as vrea sa le fac si eu si sotul , dar sa fie mai aproape de termen ..cica asa e ok..ca sa fie proaspete informatiile acumulate .

- imi doresc natural ...acum sa fie totul ok ...o sa caut si niste cursuri lamaze sau ceva de relaxare ..dar tot asha mult mai incolo

- alaptat : Doamne ajuta sa pot ..ca mi se pare cel mai ok si comod ..decat sa stau cu biberoane toata casa si sa depindem de asta ..asa papa non stop cu mine :) e mai ok

de nascut ..inca nu stiu .. as vrea Regina Maria , sper sa fie ok sa nu fie proble si sa raman la medicul la care merg pana acum .. dar tot asa ..mai avem timp de meditat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Tweetisor, uite aici sa te inspiri: http://www.pronatalita.ro/curs_pentru_viitori_parinti.php

http://www.nastecumsimti.org/cursuri-lamaze/

Eu eram ferm convinsa ca o sa fac la pronatalita pentru ca fac si lamaze, yoga, gimnastica prenatala, masaj si lectii despre primul ajutor la bebelusi. Dar ma gandesc sa mai caut . La pronatalita te primesc incepand cu 28 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Salutare burtici cu bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 !
Desi urmaresc forumul de vreo 2 ani, abia acum mi-am facut si eu cont, sa mai socializez si eu cu alte mamici, sa mai aflu una-alta :D
Eu sunt o mamica fericita de baiat, Matei (1 an si 7 luni) si acum sunt gravida in 15 saptamani (DPN 18 Ian 2013), inca nu stiu ce va fi bebita 2, sper sa fie o fetita frumusica si sanatoasa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Salutare burtici cu bulgarasi de ianuarie-februarie 2013 !
Desi urmaresc forumul de vreo 2 ani, abia acum mi-am facut si eu cont, sa mai socializez si eu cu alte mamici, sa mai aflu una-alta :D
Eu sunt o mamica fericita de baiat, Matei (1 an si 7 luni) si acum sunt gravida in 15 saptamani (DPN 18 Ian 2013), inca nu stiu ce va fi bebita 2, sper sa fie o fetita frumusica si sanatoasa.

15+

Bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Crismac eu iau magneziu, 500 mg * 2/zi plus ce se mai gaseste in Elevit! Sanatate!

14+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Bun venit Mys! Sarcina usoara si bebe la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

mys, bine ai venit! sa ai o sarcina usoara

si noi vrem sa facem cursuri de puericultura, dar mai incolo un pic.. vorba voastra, sa fie mai proaspete informatiile

cris, multa bafta la doctor... iti tin pumnii

eu maine ma duc la doctor sa iau rezultatele la TT si sa imi fac inca o serie de analize... mi-e groaza de dat sange, dar pentru bebe fac orice

mena... eu as vrea cezariana pentru ca am dioptrii mari si ceva extrasistole dar vreau sa alaptez... am de unde

16+ cu

Mergi la inceput

Un subiect un pic . Aveti animale de casa? Ce faceti cu ele? Sau mai bine zis faceti ceva cu ele? Eu am un motanoi deparazitat, vaccinat, frumos, destept, cuminte bland si iubicios.
M-a terorizeaza intrebarea: "Siii...pisicaaaa?" . Iar fata persoanei care intreaba asta se lungeste si ii sclipesc ochii.
Pisigri, am vazut ca ai deschis un topic despre asta. Care este concluzia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Multumesc fetelor pentru mesajele de intampinare, sarcina usoara si voua si bebelusi sanatosi !
Desi sunt la a doua sarcina, am cam uitat unele lucruri : eu nu am facut bitestul si nici morfo-fetala pana acum (am avut ceva probleme cu primul copil si nu am avut timp efectiv sa merg la doctor pt mine), pot face acum triplu test sau, ma rog, dry-test de trim.II si o ecografie mofo-fetala sau cand le pot face?
In plus, sunt si in cautare de medic o.g. deoarece la prima sarcina am avut probleme grave cu baiatul si medicul care mi-a urmarit sarcina nu le-a descoperit, nu concep sa mai merg la el.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mena, ai facut analiza de toxoplasmoza?

Daca motanul tau nu se plimba prin vecini si nu se poate infecta de la alti pisoi, daca tu nu faci curat unde isi face el nevoile, sunt sanse mici de toxoplasmoza. Nu stiu cum sta treaba daca te zgiriie, poti intreba doctorul daca ajunge sa te dezinfectezi.

Mys, bine ai venit!

La noi se face mai mult curs de nastere si nu de puericultura, pt asta vine moasa dupa nastere acasa si te ajuta in primele 10 zile. Tinind cont ca mare brinza nu mi-a folosit cursul la prima nastere, probabil il voi face doar ca sa cunosc alte viitoare mamici.

Eu nu stiu ce sa fac cu nasterea. La noi nu se fac asa de usor cezariene la cerere, pt simplul motiv ca nasti cu alt doctor decit cel care te vede la cabinet 9 luni, trebuie sa ai motiv serios. Dar prima nastere m-a speriat bine si mi-e cam teama de natural, offf. Am alaptat primul bebe 11 luni (pina s-a intarcat singur). Nu a fost usor, desi il tineam corect am avut dureri. Dati cu ochiul de pe acum pe la forumul despre alaptat aici si cititi mai ales Helpline, e f folositor. Cautati pe cineva in zona sau printre cunostinte care a alapat sau un doctor / moasa pro-alaptat. La primul copil ai nevoie sa iti aratae cineva cum sa il tii, ce variante mai ai, ce sa faci cind te dor sinii. Pot sa va dau si eu sfaturi gramada cind va venii timpul . Vreau insa sa va incurajez: e un sentiment unic!!! Eu la nastere nu am simtit cine stie ce ca ma dureau toate alea si mi-era teama ca cel mic nu e in ordine si tot asa, dar alaptatul mi-a dat un sentiment de mama, de legatura speciala... Cind se uita bebe in ochii tai si moflaie la sin, m-am prapadit de drag. primele saptamini sunt grele si de aia se lasa multe femei, plus multe sfaturi binevoitoare "bine mai, nu vezi ca tipa de foame", "nu ai lapte suficient", "laptele nu e destul de gras", etc. Inarmati-va cu rabdare si cititi experientele altor mame, va v-a ajuta f mult! Dar daca nu e si nu e sa reusiti, nu e un capat de tara! Vor fi alte momente extraordinare intre voi!

Cris
si eu iau Mg, de doua ori pe zi, am scris cred la episodul trecut ce doza. Pe mine vad ca m-a ajutat progesteronul sa nu mai am dureri si burtica tare.

Gata, eu ma uit la calificarile fetelor la gimnastica. Incep in 15 min. Hai Romania!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Un subiect un pic . Aveti animale de casa? Ce faceti cu ele? Sau mai bine zis faceti ceva cu ele? Eu am un motanoi deparazitat, vaccinat, frumos, destept, cuminte bland si iubicios.
M-a terorizeaza intrebarea: "Siii...pisicaaaa?" . Iar fata persoanei care intreaba asta se lungeste si ii sclipesc ochii.
Pisigri, am vazut ca ai deschis un topic despre asta. Care este concluzia?

Cred ca am mai vazut intrebarea asta cand eram insarcinata cu Adela, iar raspunsul a fost: Le dau buline, ce sa fac!? Ramane valabil. Desi acum nu mai am cainele... s-a stins luna trecuta, la 17ani, dar pisica e up&running, iar colaborarea cu copilul e minunata. Benefica mai ales pentru copil, care intreaba cand ii luam si ei un catzel. Ca Toto...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput