BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!
Raspunsuri - Pagina 16
aschiutza spune:
Da, simt zbateri in partea de sub buric, deci unde e uterul, dar o data mai pe stinga, mai pe dreapta.
Cris, iti doresc sa fie bine! Du-te cit mai des la controale...
Ufff, e cumva odiseea noastra cea mai lovita sau noi astia mai loviti suntem cei care intram mai des aici ?
La odiseea cu Florian eram printer ultimele asa ca am pierdut priemel luni , probabil si acolo au fost mai multe probleme decit am citit eu .
Fetele care ati avut singerari, stati inca linistite si mai mult in pat sau acu incepeti sa aveti curaj? Eu am uitat azi pt citeva secunde si am luat-o la goana sa iau camera video sa imi filmez flacaul cum uramarea o pisica si pe urma sa imi dau in cap . Nu am curajul sa fac nimic desi de ccind am iesit din spital nu am mai avut singerari decit putine dupa controlul ginecologic. Dar parca tot ma urmareste cosmarul acelor saptamani .
maggie_33 spune:
Si eu am avut un vis cam ciudat azi noapte... din fericire am uitat cam tot din el...ceva ca mi se fura geaca, sau geanta, cu multa actiune oricum si umblat in cerc :)...
si azi am fost la tenis de camp (o mica nebunie, pt. ca doctorul mi-a zis sa evit sporturile solicitante, doar poate sa fac gimnastica usoara),asta pe la 2-3 la amiaza cand era mai cald afara, dar cred ca e ok, ca am fost mai multi si eu mai mult n-am jucat...doar ca in sinea mea tot m-am temut putin pentru bebele meu.
Eu am 14 saptamani si inca nu simt nimic, adica miscari prin burta, banuiesc ca e prea devreme...
va pup, noapte buna!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Da, simt zbateri in partea de sub buric, deci unde e uterul, dar o data mai pe stinga, mai pe dreapta. [...] Fetele care ati avut singerari, stati inca linistite si mai mult in pat sau acu incepeti sa aveti curaj? Eu am uitat azi pt citeva secunde si am luat-o la goana sa iau camera video sa imi filmez flacaul cum uramarea o pisica si pe urma sa imi dau in cap . Nu am curajul sa fac nimic desi de ccind am iesit din spital nu am mai avut singerari decit putine dupa controlul ginecologic. Dar parca tot ma urmareste cosmarul acelor saptamani . |
Daca sunt stg-dr (adik mai std/dr decat ar trebui sa fie uterul la varsta asta) pot fi tractionari ale ligamentelor uterine.
Eu stau "cat pot", adik mi se intampla destul de frecvent sa uit si sa fac kestii de la care ar trebui sa ma abtin...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
Mi-am skimbat saptamana (la semnatura)
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+
mena1906 spune:
Fetele, veti face cursuri de puericultura? Cum veti naste? Cum va doriti? Veti alapta? Eu sunt o smiorcaita la durere dar pentru puiul meu, vreau ca totul sa se petreaca natural si fara interventii (ruperea membranelor, injectii pt dilatatii, epidurala, cezariana etc) . Imi doresc f mult asta dar ma gandesc ca, totodata, daca va fi nevoie de ceva de acest gen voi accepta orice procedura.
As vrea sa-l las "sa se nasca" in adevaratul sens. Sa-i "dau viata". Iar asta sa nu implice o mie de proceduri.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
denisamada spune:
citat din mesajul lui mena1906 Fetele, veti face cursuri de puericultura? Cum veti naste? Cum va doriti? Veti alapta? Eu sunt o smiorcaita la durere dar pentru puiul meu, vreau ca totul sa se petreaca natural si fara interventii (ruperea membranelor, injectii pt dilatatii, epidurala, cezariana etc) . Imi doresc f mult asta dar ma gandesc ca, totodata, daca va fi nevoie de ceva de acest gen voi accepta orice procedura. As vrea sa-l las "sa se nasca" in adevaratul sens. Sa-i "dau viata". Iar asta sa nu implice o mie de proceduri. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin |
Nu. Cezariana. Cezariana.Da (cel putin asa sper)
crismac spune:
Pe mine ma cam doare burta . Simt asa o presiune in zona uterului . Dr . a zis ca sunt contractii . Mi-a recomandat 3 no-spa pe zi si magneziu o data . Parca luati si voi magneziu ??? In ce concentratie ?
Aschiutza cam asa il simt si eu pe bebe ( ne gandeam sa-i spunem Paul-Andrei ) in zona uterului dar si in stanga si in dreapta .
Cam pustiu azi pe aici ! Sunteti la vot?
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
denisamada spune:
citat din mesajul lui crismac Pe mine ma cam doare burta . Simt asa o presiune in zona uterului . Dr . a zis ca sunt contractii . Mi-a recomandat 3 no-spa pe zi si magneziu o data . Parca luati si voi magneziu ??? In ce concentratie ? Aschiutza cam asa il simt si eu pe bebe ( ne gandeam sa-i spunem Paul-Andrei ) in zona uterului dar si in stanga si in dreapta . Cam pustiu azi pe aici ! Sunteti la vot? www.gradinacris.blogspot.com 16 + cu |
Nici vorba. Dam refresh.
crismac spune:
Noi murim de cald !Ne topim !!! La noi au anuntat 39 de grade !Cred ca sunt mai multe !
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
mena1906 spune:
citat din mesajul lui crismac Noi murim de cald !Ne topim !!! La noi au anuntat 39 de grade !Cred ca sunt mai multe ! www.gradinacris.blogspot.com 16 + cu |
Da, Crismac... In ultimii ani am avut ierni teribil de grele si veri secetoase, prea putine primaveri sau toamne. Nu stiu cat o sa ne reziste organismul la temperaturile astea. Simt ca fierb .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin